1665

Farm Empire

Spelen
Zou u graag 's werelds rijkste boer willen zijn? In Farm Empire begint u uw eigen boerderij van de bodem af aan, maar met de juiste strategie heeft u al snel een geheel imperium.

Uitdagingen

Primrose
Primrose
Spa Relax
Spa Relax
Warm Feelings
Warm Feelings
November Rain
November Rain
Cozy Night
Cozy Night
Au revoir
Goodbye August
Summer Delight
Summer Delight
Mmmm!
Smell the Coffee
Almost over
End of the Tunnel
Moving forward
Half Way There
Brrrrrr!
Still Snowing?
New Year
A New Beginning
50000000
USA Farm
Ho ho ho
For the holidays
10000
Farming Madness
2000000
World Empire
50000
Easy Farming
30000
Farming Skills
20000
Collecting Chickens
20000
Chicken Feet
15000
Life on a Farm
10000
Expanding
5000
Working Chickens
3000
Animal Farm
200000
Hay Day
2000
Working Hard
100000
Wealthy Farmer
1500
Free Range
1000
Chicken Farm
20000
Wealthy Farm
700
Chicken Race

Medailles

USA
Basic
Expert
Farmer
Emperor
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Norway
Basic
Expert
Trollhunter
Oil Baron
Australia
Basic
Expert
Boss
Aussie
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Antarctica
Basic
Expert
Adventurer
Voyager
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Denmark
Basic
Expert
Royalty
Jutlander
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Sweden
Basic
Expert
Huntsman
Prime Minister
China
Basic
Expert
Great Wall
Golden Monkey
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Madagascar
Basic
Expert
Volafotay
Volamena
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Peru
Basic
Expert
Inca
Sun God
Xmas '17
Basic
Expert
Rudolph
Santa
Jurassica '18
Basic
Expert
Excavator
Dinosaur
Easter '18
Basic
Expert
Egg-citing
Egg-streme
Halloween '18
Basic
Expert
Ghostly
Possessed
Xmas '18
Basic
Expert
XMas Spirit
Jingle Bells
Easter '19
Basic
Expert
Egg-citing
Egg-streme
Halloween '19
Basic
Expert
Haunting
Dracula
Xmas '19
Basic
Expert
Noel
Scrooge
Easter '20
Basic
Expert
Egg-ventures
Egg-stravaganza
Halloween '20
Basic
Expert
Eerie
Gruesome
Xmas '20
Basic
Expert
Holly
Merry
Easter '21
Basic
Expert
Egg-painter
Chicken-maniac
Jurassica '21
Basic
Expert
Herbivore
Carnivore
Halloween '21
Basic
Expert
Howling
Spooky
Xmas '21
Basic
Expert
Elf
Snowflake
Easter '22
Basic
Expert
Chickalicious
Egg'o Maniac
Jurassica '22
Basic
Expert
Feathers
Fangs
Halloween '22
Basic
Expert
Horror
Darkness
Xmas '22
Basic
Expert
Stocking
Nicholas

Hulp

Het spel

In Farm Empire kunt u uw boeren droom uitleven en miljardair worden. Als u een harde werker en een scherpzinnige zakenman bent, kunnen we u garanderen dat u de rijkste boer van de wereld wordt! Koop middelen zoals kippen, trekkers en varkens. Verdien geld van ze en koop er meer. Zo simpel is het.

Handleiding

In het begin van het spel heeft u één kip. Deze kan eieren leggen als u erop klikt. Wanneer de kip genoeg eieren heeft gelegd, kunt u meer kippen kopen. Als u zo doorgaat, kunt u al snel een eend of een tomatenplant kopen, en met de tijd nog meer middelen. Het spel slaat uw vooruitgang elke vijf minuten op, en telt ook door wanneer u het spel afsluit. Uw voortgang wordt ook opgeslagen zodra u het spel afsluit met de 'Opslaan en afsluiten' knop.

Managers

Wanneer u het vervelend vindt worden om elke keer op de middelen te klikken om er geld mee te verdienen, dan kunt u een manager inhuren om het werk voor u te doen. Dit kunt u doen door op het menuitem 'Managers' te klikken waar u ze kunt inhuren. Een ander voordeel van een manager is, dat ze ook doorwerken wanneer het spel gesloten is. U kunt dus geld verdienen tijdens uw schoonheidsslaapje, tijdens uw lunch of op alle andere tijdstippen van afwezigheid – alles wat u hoeft te doen is een manager huren om het werk voor u te regelen.

Een ander hulpmiddel in het spel is de blauwe knop in de rechter bovenhoek waar u kunt kiezen hoeveel middelen u per keer wilt kopen. In plaats van een geit te kopen kunt u bijv. kiezen om er 100 te kopen als u er genoeg geld voor hebt. Elke keer dat u op de blauwe knop drukt switcht de instelling voor hoeveel middelen u met een klik koopt tussen "1", "10", "50", "100" en "Max". Met de "Max" knop kunt u alle middelen kopen die u zich kunt veroorloven. Het groene vinkje betekent 'koop tot de volgende mijlpaal'.

Mijlpalen

Als u in bezit van 20, 50 of 100 van uw middelen komt, wordt u beloont met de dubbele verdiensten van elk middel. Het is daarom een goed idee om altijd voor de mijlpalen te gaan als u graag zo snel mogelijk geld wilt verdienen. Het ultieme doel in het spel is om 100% mijlpalen te bereiken. Zodra u dat heeft behaalt kunt u uw boerderij resetten en daarmee een ster verdienen.

Upgrades

De upgrades kunnen uw verdiensten ook verhogen. Ze zijn niet gratis, dus u moet altijd goed overwegen of u uw geld aan upgrades of aan meer middelen wilt besteden (hint: het loont zich bijna altijd om eerst een upgrade te doen).

Herstarts en werknemers

Op een gegeven moment in het spel wordt het mogelijk om werknemers in te huren. Werknemers geven u een groot voordeel. Voor elke werknemer die u in uw bezit heeft, wordt uw verdienste met 1% verhoogd, en met de juiste upgrades tot 30% per werknemer! Om werknemers te krijgen moet u het spel herstarten en begint u dus weer opnieuw, maar wees gerust – met de hulp van uw werknemers zult u al snel weer hetzelfde level behalen als voorheen. Het is daarom altijd een voordeel om het spel te herstarten wanneer u het gevoel heeft dat het spel langzamer wordt en de koop van upgrades of van middelen zeldzamer wordt. Met meer werknemers tilt u uw imperium naar een hoger niveau. Het spel zal een rood uitroepteken weergeven op de werknemers knop wanneer het voorgesteld wordt om te herstarten, maar het is aan u om te beslissen of u eerder of later wilt herstarten.

Shop en goude eieren

In de shop van het spel kunt u goude eieren kopen (met ‘echt’ geld). U kunt ook diverse boosts kopen die betaald worden met goude eieren. Tijdsreizen spoelen de tijd vooruit in het aangegeven aantal dagen of uren, zodat u bijvoorbeeld 14 dagen aan inkomsten krijgt in een keer. Permanente vermenigvuldigers zijn upgrades die u maar één keer kunt kopen - aan de andere kant verdwijnt hun effect alleen als u uw boerderij reset. Dit betekent dat als u bijv. de x3 verdubbelaar heeft gekocht, u drie keer zo veel verdient wat u anders zou doen, totdat u 100% mijlpalen bereikt en uw boerderij reset. Ook elders in het spel kunnen gouden eieren gebruikt worden om middelen zoals kippen of tomaten te kopen, evenals upgrades. U kunt ook uw verdiende werknemers kopen zonder een herstart, en u kunt nieuwe landen ontgrendelen om uw boerderij in te bouwen.

Dagelijkse taken, Zilveren sterren en Superprijzen

Elke dag krijg je tussen de 3 en 10 kleine taken waarbij je b.v. specifieke managers moet inhuren, een bepaald aantal mijlpalen moet bereiken of een bepaald aantal levels moet kopen. Wanneer je je taken voltooit, krijg je 5-20 zilveren sterren, die kunnen worden ingewisseld voor prijzen in de vorm van gouden eieren en boost coins. Elke maand kun je tot 1500 zilveren sterren verzamelen. In totaal kun je 100 gouden eieren en 12 boost coins krijgen als je 1500 zilveren sterren bereikt. Als je nóg betere prijzen wilt kunnen behalen, dan kun je superprijzen kopen. Met de superprijzen krijg je maar liefst 2000 gouden eieren en 38 boost coins voor 1500 zilveren sterren. Wanneer een nieuwe maand begint, worden er nieuwe prijzen gemaakt en kun je opnieuw 1500 zilveren sterren verzamelen om alle prijzen te bemachtigen. Houd er rekening mee dat de Super Prijzen ook elke maand opnieuw gekocht moeten worden als u de beste prijzen wilt ontvangen.

Wanneer een nieuwe maand begint, worden ongebruikte boost coins bewaard, worden zilveren sterren gereset en blijven onopgeloste taken staan.

Boost coins

Wanneer je boost coins activeert, worden je verdiensten 5 minuten lang vermenigvuldigd in het land waarin je ze activeert. Er zijn bijv. x3, x10 en tot wel x200 boost coins.

Rente en Donaties

Er is rente op uw eierinventaris. Als u meer dan 2.000 eieren heeft, verliest u dagelijks 10% van de eieren boven de 2.000. De eerste 90 dagen na een aankoop kunt u echter geen eieren verliezen, zodat u altijd voldoende tijd heeft om de eieren die u gekocht heeft te gebruiken. Het spel laat het u altijd zien als de negatieve rente op u van toepassing is, met een klein icoontje bij uw aantal eieren. Als u op het icoon klikt, kunt u zien wanneer de rente wordt afgetrokken, dat wil zeggen, hoe veel tijd u over heeft om weer onder de 2.000 eieren te komen. Voor VIP leden is de grens 5000 eieren in plaats van 2.000. VIP-leden hebben de mogelijkheid om rechtstreeks in het spel eieren aan hun vrienden te doneren. Alleen eieren die zijn verdiend of gekocht, kunnen worden doorgestuurd naar andere gebruikers. In het eierlogboek kunt u bijhouden wie u eieren heeft gestuurd of aan wie u heeft gedoneerd.

Cadeau’s

Als u gouden eieren wilt verzamelen zonder echt geld uit te geven, houd dan de linkerbovenhoek van het spel in de gaten. Klik op de cadeau's die daar regelmatig verschijnen om gouden eieren, inkomsten of middelen te krijgen. U kunt elke dag tot 15 gouden eieren verzamelen door cadeaus te openen, of tot 30 als u een VIP-lid bent.

Wereldkaart en sterren

De wereldkaart wordt geopend wanneer u 25% mijlpalen bereikt. Op de wereldkaart zal er doorlopend toegang zijn tot nieuwe landen, waar u nieuwe boerderijen kunt bouwen met totaal andere middelen. Om een ​​nieuw land te ontgrendelen moet u gouden eieren betalen, en het duurt maximaal vijf minuten om tussen de landen te reizen. Wanneer een van uw landen 100% mijlpalen bereikt, heeft u de mogelijkheid om het land te resetten. Dit betekent dat u helemaal opnieuw begint, zonder werknemers en permanente vermenigvuldigers. In ruil daarvoor krijgt u een ster, de hoogste onderscheiding van het spel. Hoe meer sterren u hebt, hoe beter u bent in het spelen van Farm Empire. In de highscore-lijst van het spel kunt u de beste spelers zien in de "resets" -lijst.

Eierboerderijen

De sterren kunnen ook worden gebruikt om verschillende eierboerderijen te kopen. Hier kunt u uw eigen gouden eieren produceren om zo een vast inkomen aan eieren op te bouwen, ver boven de gebruikelijke 15 of 30 gouden eieren per dag. Wanneer u een eierboerderij koopt begint deze onmiddellijk met de productie. Als de tijd is verstreken, bijv. na 12 uur kunt u uw eieren ophalen. De productie begint pas weer als de eieren zijn opgehaald. Als u echter een VIP-lid bent, kunt u tot 6 uur te laat arriveren zonder tijd te verliezen aan de volgende productie.

U heeft de mogelijkheid om uw eierboerderijen te resetten en daarmee krijgt u alle sterren die u gebruikt heeft om de eierboerderijen mee te kopen weer terug. Daarna kunt u weer nieuwe eierboerderijen kopen.

Grote getallen

U kunt astronomische bedragen bereiken in Farm Empire. Getallen met wel honderden nullen. Standaard gebruikt het spel de zogenaamde AA-notatie, waarbij grote getallen bijv. 1 AA, 43 AB, 27 AC, etc. worden genoemd in plaats van lange nummers waar het 1 biljart, 43 biljoen of 27 biljoen zou zijn. Dit is vooral een voordeel wanneer we getallen bereiken met veel nullen, waarbij bijvoorbeeld een nummer met 147 nullen, 1 BS wordt genoemd in plaats van 1 Quattuorvigintilliard. Als u nog steeds de voorkeur geeft aan de lange nummernamen, kunt u dit wijzigen in het menu.Gameplay video

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

Toevoegen
 • Tsja...
  Alleen al het idee van "negatieve rente"....
  Hier laat ik het maar bij.
 • kerst
  was te laat krijg hem niet compleet volgende keer beter maar wel erg leuk
 • opel65
  de update vind ik top en die 5 min vliegen naar andere landen tja is wat minder maar in tower moet je ook vliegen naar andere torens
 • ik speel niet anders als farm
  dat je nieuwe landen krijg oke.maar die vlieguren moet er echt tussen uit,dat maak het net iets minder aantrekkelijk
 • duurt lang
  spel plus vliegen (5 min heen en 5 min terug per land duurt erg lang .voor de rest wel leuk
 • Minder leuk
  Na de update minder leuk. Ook het 5 minuten wachten voordat je naar een ander land kunt is vervelend.
 • Update niet optimaal
  Heel lang gespeeld maar sinds de update moet je 5 minuten wachten tussen de landen, of eieren betalen.
  Voor mij reden om niet meer te spelen
 • jammer maar nee
  3x niks , sorry maar kom een keer iets wat het vip geld waard is dit is het niet waard, de nieuwe farm is lelijk vergeleken met de oudere versie en veel te druk en onoverzichtelijk geworden
  Beetje jammer ik had deze keer echt verwacht dat we waar voor ons geld zouden krijgen maar nee , dik duimpje omlaag!
 • leuk maar verslavend
  als je een game wil die je 1 2 3 uit speelt ben je bij deze game wel helemaal verkeerd het is een vrij passieve game die veel tijd kost het is een leuke game om naast al de andere games op playtopia te doen het is niet zo zeer een game die je de hele dag kan spelen.