facebook-pixel

Tower Empire

Keer gespeeld: 8.899.119
Gespeeld vandaag: 1.689
Laatste uur: 122

Klaar voor het leven als winkeleigenaar? In Tower Empire moet je een toren vol winkels bouwen en ervoor zorgen dat ze zo efficiënt mogelijk geld verdienen.

Uitdagingen

Queen Harriet
Throw the Dice
New Year's Resolutions
Baseball Season
Sicilian Mafia
Venus
New Beginnings
Winter OL
Summer Heat
Madness
Cozy Night
Jungle June
Smell the Coffee
Spring in Town
Springtime
Second Month
For the holidays

Medailles

New York
Basic
Basic
Expert
Expert
Boss
Boss
Trump
Trump
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond
Tokyo
Basic
Basic
Expert
Expert
Yakuza
Yakuza
Emperor
Emperor
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond
Rome
Basic
Basic
Expert
Expert
Mafioso
Mafioso
Caesar
Caesar
Rio
Basic
Basic
Expert
Expert
Redeemer
Redeemer
Champion
Champion
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond
Dubai
Basic
Basic
Expert
Expert
Rais
Rais
Sheikh
Sheikh
Rocket
Basic
Basic
Expert
Expert
Engineer
Engineer
Astronaut
Astronaut
Moon
Basic
Basic
Expert
Expert
Astronomer
Astronomer
Lunarian
Lunarian
Vancouver
Basic
Basic
Expert
Expert
Canuck
Canuck
Loonie
Loonie
Mars
Basic
Basic
Expert
Expert
Lander
Lander
Martian
Martian
Jupiter
Basic
Basic
Expert
Expert
Gastronomer
Gastronomer
Jovian
Jovian
Alice Springs
Basic
Basic
Expert
Expert
Crikey
Crikey
Uluru
Uluru
Aalborg
Basic
Basic
Expert
Expert
Viking
Viking
Chieftan
Chieftan
Atlantis '21
Basic
Basic
Expert
Expert
Mermaid
Mermaid
Poseidon
Poseidon
Winterdale '22
Basic
Basic
Expert
Expert
Snow Princess
Snow Princess
Ice Queen
Ice Queen
Atlantis '22
Basic
Basic
Expert
Expert
Seafloor
Seafloor
Utopia
Utopia
Winterdale '23
Basic
Basic
Expert
Expert
Slalom
Slalom
Super-G
Super-G
Atlantis '23
Basic
Basic
Expert
Expert
Diver
Diver
Subnautical
Subnautical
Space Station '23
Basic
Basic
Expert
Expert
Officer
Officer
Commander
Commander
Winterdale '24
Basic
Basic
Expert
Expert
Blizzard Baron
Blizzard Baron
Glacier Guardian
Glacier Guardian
Zanzibar
Basic
Basic
Expert
Expert
Consul
Consul
Sultan
Sultan
Atlantis '24
Basic
Basic
Expert
Expert
Underwater
Underwater
Aquatic
Aquatic
Wild West
New badge
New badge

Laatste nieuws

Circusbezoek en nieuwe medailles in Tokyo! image
Circusbezoek en nieuwe medailles in Tokyo!
6 Jun, 2024
Eindelijk is de tijd gekomen dat Tokyo wordt bezocht door het reizende Circus in Tower Empire! De komende week is het Circus Mini-spel bovenaan de toren weer beschikbaar. Dus vlieg snel naar Tokyo en verhoog je inkomsten door de...
Meer lezen
Nieuwe functie in Tower Empire image
Nieuwe functie in Tower Empire
25 Jan, 2024
We hebben twee kleine veranderingen gemaakt in Tower Empire: De etagekaart moet nu ook speciale managers van de lift en de levering bevatten om de 100% te kunnen bereikenWanneer je de mijlpalen weergeeft, kun je er nu ook voor...
Meer lezen
Het circus bezoekt Winterdale image
Het circus bezoekt Winterdale
22 Jan, 2024
Opnieuw heeft het circus het dak van een toren overgenomen, deze keer in Winterdale. Speel de minigame met de drie deuren en verhoog met een beetje geluk je inkomen. En zelfs als je niet de juiste deur opent, kunt je een...
Meer lezen

Hoe speel ik Tower Empire?

Tower Empire is onze opvolger van het populaire Farm Empire. Deze keer is de boerderij vervangen door een toren vol winkels. Je moet ervoor zorgen dat alle winkels zo efficiënt mogelijk geld verdienen door zowel de winkels als de levering van goederen voortdurend te upgraden. Er zijn ook mijlpalen te bereiken, managers in te huren en onderscheidingen te winnen.


Verdiepingen, lift en levering


Je ontvangt goederen in de levering, vervoert ze naar de verdiepingen met de lift en verkoopt ze in de winkels. Dat is de stroom die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat het optimaal werkt. Bovenaan kun je zien hoeveel geld je hebt en niet in de laatste plaats hoeveel geld je per seconde verdient. Als je vergelijkt hoeveel geld je per seconde verdient met hoeveel respectievelijk de bezorging en de lift kunnen leveren, moeten de drie getallen ongeveer gelijk zijn, wil je toren optimaal functioneren.


Managers en Boosts


Managers doen het triviale werk voor je, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op het upgraden van de juiste verdiepingen. Daarnaast kun je met managers een boost activeren die een verdieping voor een beperkte tijd verbetert.

Voor de verdiepingen zijn er vier verschillende soorten boosts:

 • één zorgt ervoor dat klanten sneller gaan (verplaatsingssnelheid)
 • één zorgt ervoor dat ze de goederen sneller verzamelen en betalen (laadsnelheid)
 • één zorgt ervoor dat er meer ruimte is voor goederen op de verdieping (voorraad)
 • één maakt het goedkoper om de verdieping te upgraden (korting)

Voor de lift zijn er vier soorten boosts


 • één zorgt ervoor dat de lift sneller (verplaatsingssnelheid)
 • één zorgt ervoor dat de lift sneller goederen kan laden en lossen (laadsnelheid)
 • één zorgt ervoor dat er meer goederen geladen kunnen worden (draaghoeveelheid)
 • één maakt het goedkoper om de lift te upgraden (korting)

Er zijn ook vier soorten boosts beschikbaar voor bezorging:

 • één laat je werker sneller gaan (verplaatsingssnelheid)
 • één laat hem sneller laden en lossen (laadsnelheid)
 • één laat hem meer goederen dragen (draaghoeveelheid)
 • één maakt het goedkoper om de levering te upgraden (korting)

Er zijn drie verschillende soorten managers: goud, zilver en brons. Afhankelijk van hun type zullen hun boosts groter of kleiner zijn. Dus een gouden manager geeft de grootste boost, terwijl een bronzen manager de kleinste boost geeft. De gouden managers zijn echter ook de zeldzaamste die je kunt vinden.


Herstart en eer


Als de inkomsten van je toren beginnen af te nemen, is het een goed idee om de toren te verkopen. Door dit te doen, krijg je eerbewijzen die ervoor zorgen dat je volgende toren meer geld oplevert. Als je Farm Empire hebt gespeeld, zijn de honors vergelijkbaar met die in Farm Empire. Eer kan ook worden gebruikt voor upgrades, maar pas op - als je al je eer uitgeeft aan upgrades, heb je het niet meer om je verdiensten te verhogen.


Mijlpalen en Verdiepingsbestand


In Tower Empire zijn er twee dingen die je moet proberen om op 100% te krijgen. Het eerste is mijlpalen. Elke keer als een verdieping een mijlpaal bereikt (meestal als het level honderd is), krijgt het een kleine verbetering. Je kunt niet alle mijlpalen bereiken zonder je toren vele malen te herstarten. Het verdiepingsbestand is een lijst van de winkels die je hebt gevonden tijdens alle herstarts. Op elke verdieping zijn er minstens drie verschillende winkels te vinden, en elke winkel heeft ook twee zeldzame managers die je ook moet vinden om een compleet verdiepingsbestand te krijgen.


Winkel en diamanten


In de spelwinkel heb je de mogelijkheid om diamanten te kopen (voor echt geld), evenals verschillende hulpmiddelen die met diamanten worden betaald. Tijdreizen versnelt de tijd, zodat je bijvoorbeeld een weekloon in een oogwenk kunt krijgen. Voorraadaanvulling kan je helpen als je uit het spel bent geweest en geld kan je helpen om na een herstart snel weer aan de slag te kunnen. Diamanten kunnen ook elders in het spel worden gebruikt, bijvoorbeeld om het type verdieping te veranderen dat je net hebt vrijgespeeld of om wachten over te slaan.

Dagelijkse taken, zilveren sterren en superprijzen

Elke dag krijg je tussen 3 en 10 kleine taken waarbij je bijvoorbeeld specifieke managers moet aannemen, een aantal mijlpalen moet bereiken of een aantal levels moet kopen. Als je je taken oplost, krijg je 5-20 zilveren sterren die je kunt inwisselen voor prijzen in de vorm van diamanten en boostmunten. Elke maand kun je tot 1500 zilveren sterren verzamelen. In totaal kun je 100 diamanten en 12 boostmunten krijgen als je 1500 zilveren sterren bereikt. Als je toegang wilt tot nog betere prijzen, kun je ook superprijzen kopen. Met superprijzen krijg je maar liefst 2000 diamanten en 38 boostmunten als je 1500 zilveren sterren haalt. Als er een nieuwe maand begint, worden er nieuwe prijzen gevormd en kun je opnieuw tot 1500 zilveren sterren verzamelen om alle prijzen te krijgen. Merk op dat superprijzen elke maand moeten worden gekocht als je de beste prijzen wilt krijgen.

Als een nieuwe maand begint, worden ongebruikte boostmunten opgeslagen, zilveren sterren worden gereset en onopgeloste opdrachten blijven staan.

Boostmunten

Als je boostmunten activeert, worden je verdiensten 5 minuten lang vermenigvuldigd in de toren waarin je ze activeert. Er zijn x3, x10 en tot x200 boostmunten.
Je kunt maximaal 50 boostmunten verzamelen. Voordat je meer prijzen kunt verzamelen, moet je dus eerst een deel van je boost coins gebruiken.

Rentepercentages en donaties

Er zijn rentepercentages op je diamanteninventaris. Als je meer dan 2000 diamanten hebt, verlies je dagelijks 10% van de diamanten boven de 2000. De eerste 90 dagen na een aankoop kun je echter geen diamanten verliezen, dus je hebt altijd genoeg tijd om de diamanten die je hebt gekocht te gebruiken. De spellen laten altijd zien of de negatieve rente op jou van toepassing is, met een klein icoontje naast je aantal diamanten. Als je op het icoontje klikt, kun je zien wanneer de rente wordt afgetrokken, dat wil zeggen hoeveel tijd je nog hebt om onder de 2.000 diamanten te komen. Voor VIP-leden is de limiet 5.000 in plaats van 2.000.

Er wordt geen rente betaald op gekochte diamanten. Als je bijvoorbeeld 4.500 diamanten koopt, zal je limiet 4.500 hoger zijn totdat je de gekochte diamanten hebt gebruikt. Gekochte diamanten worden altijd vóór andere diamanten gebruikt.
Je kunt je vrienden een plezier doen door diamanten te doneren die je zelf hebt verdiend of in het spel hebt gekocht. Je kunt diamanten rechtstreeks naar je vrienden in het spel sturen. In het diamantenlogboek kun je zien naar wie je diamanten hebt gestuurd en wie diamanten aan jou heeft gedoneerd.


Wereldkaart


Als je de eerste keer 20% mijlpalen hebt bereikt, wordt de wereldkaart van het spel ontgrendeld. Hier kun je naar nieuwe steden over de hele wereld reizen en daar een nieuwe toren bouwen. Het kost diamanten om een nieuwe stad vrij te spelen, maar je kunt je toren daar zo vaak bouwen als je wilt. Als een van je torens 100% mijlpalen en 100% in het vloerbestand heeft bereikt, heb je de optie om hem te resetten. Als je dat doet, verlies je al je eer en moet je helemaal opnieuw beginnen aan de volgende toren in de stad. In ruil daarvoor krijg je een ster, en op de lange termijn kunnen sterren erg waardevol worden.


Diamantmijnen


Met de sterren kun je diamantmijnen kopen, waardoor je dagelijks een vast diamantinkomen hebt. Zodra je een mijn hebt gekocht, begint de tijd te lopen en als die is verstreken, kun je je diamanten verzamelen. Pas dan begint de tijd opnieuw, dus zorg ervoor dat je op tijd terug bent zodat je geen kostbare tijd verliest. Als je een VIP-speler bent, kun je tot 3 uur te laat komen, zonder tijd te verliezen op de volgende ronde.

Sterrenmanagers

Sterrenmanagers zijn managers die de mogelijkheid hebben om alle soorten boosts te geven - allemaal tegelijk. Bovendien verfraait hun aanwezigheid de plaats waar ze werken omdat ze, afhankelijk van hun werk, een gouden toonbank, een gouden lift of gouden verhuisdozen krijgen.

Er zijn twee manieren om een stermanager te krijgen. Je kunt geluk hebben en er per toeval een krijgen, of je kunt ervoor kiezen om een van de managers die je zelf al hebt aangenomen te upgraden. Als je geluk hebt, wordt een van de managers die je in dienst hebt in de toren waar je speelt automatisch geüpgraded. Je krijgt gewoon een melding in een tekstvak dat verschijnt. Je krijgt gegarandeerd elke 30 dagen een gratis ster manager als je er voor die tijd nog geen hebt gevonden.

Je kunt ook zelf een manager upgraden door een ster te gebruiken. Om dit te doen ga je gewoon naar het manageroverzicht en onder de geselecteerde verdieping kan je een ster gebruiken om de manager die aan het werk is te upgraden. Je kan zoveel managers upgraden als je wil.

Wanneer je een manager upgradet is het goed om te onthouden dat hun totale boost wilder wordt naarmate de manager zeldzamer is. Dus een gouden manager die geüpgraded wordt tot ster manager heeft 4x in alle boosts plus 75% korting, een zilveren manager heeft 3x in alle boosts plus 66% korting en een bronzen manager heeft 2x in alle boosts plus 50% korting. De ster manager zal altijd ster manager zijn, zelfs na een toren reset, dus het is een goed idee om te overwegen wie je wilt upgraden.

Circus-mini game

Het Circus is een evenement dat het spel af en toe bezoekt en verschijnt op het dak van een van de torens in het spel. Het is er maar een beperkte periode per keer en verschijnt de volgende keer weer op een ander dak.

Het 3-deurs spel

Kies een van de drie deuren en als je geluk hebt win je een geldprijs die je huidige inkomen verhoogt, anders krijg je een troostprijs. Als je toevallig de juiste deur naar de hoofdprijs opent, heb je de optie om deze te verdubbelen door nog een ronde te spelen, of je kunt het geld nemen dat je al hebt gewonnen. Als je toevallig niet de deur met de grote geldprijs kiest, krijg je in plaats daarvan een hamer. Deze hamer stuurt de hoge slagplaat links één niveau omhoog. Als je tien keer op de hoge spits hebt geslagen, door tien hamers te verzamelen, win je de prijs die bovenaan staat afgebeeld.

Het circus biedt elke 30 minuten een gratis spel aan, anders kun je 3 diamanten uitgeven om een spel te spelen.

Filmpje van het spel

Beoordelingen

197
4
Wat vindt u?
 • Tower

  Ik begin dit net een beetje te ontdekken
  Het is een leuk spel
  Het zou fijn zijn als je ook iets naar beneden kan scrollen want de onderkant staat er maar net op. En op ipad in landscape stand kun je niet goed bij de onderste regel.

 • leuk

  een leuk spelletje en zeer verslavend ik speel dit wel pas maar ik vindt het enorm leuk had ik niet verwacht :)

 • tower empire

  is een heel leuk spel

Vergelijkbare spellen