facebook-pixel
20

Voodoo Friends

Spelen
Nieuwe inhoud
Help de Voodoo-vrienden met hun missie om zo veel mogelijk wol te verzamelen, om de 3-sterrige scores te halen in de vele spannende en leuke levels. U kunt ook uw eigen levels maken en deze met uw vrienden delen. De beste levels geven wij uit, en de maker wordt met de eer en tokens beloond.

Laatste nieuws

Nieuw boek in Voodoo Friends
1 Maa, 2024
Er is zojuist een nieuw boek in Voodoo Friends uitgegeven! Lukt het jou om de wol te verzamelen? Kom snel een kijkje nemen in het spel. Veel plezier in Voodoo Friends!


Meer lezen
Nieuw boek in Voodoo Friends
23 Feb, 2024
Er is zojuist een nieuw boek in Voodoo Friends uitgegeven! Lukt het jou om de wol te verzamelen? Kom snel een kijkje nemen in het spel. Veel plezier in Voodoo Friends!


Meer lezen

Uitdagingen

Independence Day
Independence Day
Aquamarine
Aquamarine
Snow Flake
Snow Flake
Festival Season
Festival Season
Fool in Love
Fool in Love
Scary House
Scary House
Baby it's Cold Outside
Baby it's Cold Outside
Indian Summer
Indian Summer
Sand everywhere
At the Beach
Wintertime
Almost Over
5
Find the Key
12
Friends 4 Ever
10
Weird Friends
10000
White Magic
20
Scary Friends
30
New Friends
25
Scary Time
20
Ghost Hunting
18
Lasting Friendship
2000
Rich Friends
10
Needy Friends
17
November Rain
15
Scary Stuff
12
Holiday Voodoo
10
Scary Bacon
8
Best Friends
5
Friends Forever
12
Magic Friends
10
White Voodoo
5000
Black Voodoo
15000
Voodoo Money
12
Voodoo 12
40000
V for Voodoo
15
Bacon Time
20
Voodoo Stars
25000
Friend with a Voodoo
20
Voodoo Springtime
50000
Voodoo Hunt
20
Levels of Voodoo
15
Beta Stars
15
Friend of Friends
10
Collecting stars
10
Voodoo Week 1
10
Voodoo Week 2
20000
Greedy Friends
30000
Voodoo Money

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Yarn Master
Yarn Master
Yarnzilla
Yarnzilla

Hulp

Zo speel je Voodoo Friends

Het woord Voodoo zal voor altijd voor je veranderen nadat je Voodoo Friends hebt gespeeld.


Op een zekere dag ontdekken de drie vrienden en Voodoo poppen Newton, Bacon en Ghost een mysterieus boek. Dit boek staat vol met magische formules, waarvan één formule hun aandacht vangt. Wolzilla - de grootste Voodoo-pop ter wereld, kan met behulp van wol worden opgeroepen. Heel veel wol! Eigenlijk weten ze niet eens hoeveel ze nodig hebben, maar gaan toch de weide wereld in om wol te verzamelen. Het is uw opgave om de Voodoo-vrienden te helpen met het verzamelen van wol. In ieder level van het spel kunt u tussen de 3 en 10 bollen wol verzamelen. Als u deze allemaal verzamelt, krijgt u een 3-sterrige score. Indien u sommige bollen laat liggen, behaalt u een lagere score.

De voodoo-poppen

Het is makkelijk om de Voodoo-poppen te sturen. U de pop, die u wilt sturen, met de muis aanklikken, waarnaar u op de plek kunt drukken, waar deze zich naartoe moet bewegen. Dit hoeft niet noodzakelijk dicht bij te zijn - ze kiezen namelijk altijd de kortste weg naar hun bestemming. Dit eist natuurlijk wel, dat er een weg naar de gekozen bestemming is. De Voodoo-poppen kunnen twee velden naar beneden vallen en overleven, en er kan slechts één Voodoo-pop op een plek staan. Iedere Voodoo-pop heeft echter zijn speciale krachten:

 • Newton - is de kleinste Voodoo-pop in het spel, maar toch de leider van de drie vrienden. Sinds hij zo klein is, kan hij door kieren kruipen waar de anderen niet doorheen kunnen.
 • Bacon - is de dikke Voodoo-pop. Hoewel hij echter iets af moet vallen, is hij toch supersnel en zo sterk, dat de anderen boven op hem kunnen staan. Verder kan hij door zijn gewicht knoppen indrukken.
 • Ghost - sommige spreken er over dat hij al dood is. In ieder geval is hij onsterfelijk, zodat hij niet ter pletter kan vallen en door scherpe pinnen kan lopen. Verder kan hij ook springen.

De naalden

In het spel krijgt u lopend toegang tot speciale Voodoo-naalden. Deze kunt u in de poppen prikken, zodat ze speciale krachten krijgen. Met de paraplu-naald kunt u bijvoorbeeld een pop laten zweven, zodat deze niet ter pletter valt als hij meer dan twee velden naar beneden moet vallen. De verschillende naalden worden in de loop van het spel geïntroduceerd. De meeste levels kunt u slechts op één manier uitspelen. Hier is het belangrijk dat u de naalden precies op de juiste plaatsen gebruikt. U kunt slechts 4 verschillende soorten naalden ter gelijk vast hebben - u kunt dus geen vijfde soort naald verzamelen voordat u één van de andere soorten heeft gebruikt.

Sterren

Indien u in één level alle bollen wol verzamelt, krijgt u drie sterren voor het level. Verzamelt u twee derde van het wol, krijgt u twee sterren. Mocht u minder dan twee derde verzamelen, moet u het met één ster doen. In het begin is het niet zo belangrijk om veel sterren te halen. Later in het spel veranderd dit echter, sinds u sterren nodig heeft om de nieuwe levels te openen.

Score

Als u een level uit speelt krijgt u een score, en kunt u het wereldrecord voor het level zien. De score wordt op de volgende manier berekend.

 • Iedere bol wol geeft 10.000 punten.
 • Iedere stap kost u 25 punten

Het doel is dus om zo veel mogelijk wol te verzamelen door zo min mogelijk stappen te gebruiken om het wereldrecord te halen.

Tokens

De sterren die u krijgt geven u ook de mogelijkheid om tot en met drie Bonus Spins te halen. Een ster geeft één spin, terwijl drie sterren drie spins geven - met de laatste spin krijgt u verder de mogelijkheid om de bank te winnen. De tokens worden gelijk op uw profiel gezet. U kunt de drie Bonus Spins slechts één keer per level halen!

Level designer

Als u 150 sterren heeft verzameld, krijgt u toegang tot "Mijn Levels", waar u uw eigen levels kunt designen en aan uw vrienden uit kunt geven. De levels die u uitgeeft worden ook als beta-levels uitgegeven, zodat de andere spelers ze kunnen proberen en beoordelen. Om een level uit te kunnen geven, moet u deze zelf uit kunnen spelen en alle bollen wol kunnen verzamelen. Op deze manier worden er geen levels uitgegeven die niet uit kunnen worden gespeeld. Uw level maakt de grootste kans op een goede beoordeling als er geen naalden over zijn zodra het level uit is gespeeld. Als andere spelers uw level hebben uitgespeeld en ze hebben dan nog steeds naalden/pins over, krijg je een rood nummer te zien in je level met hoeveel ongebruikte naalden er nog over zijn gebleven.

Beta-levels

Als u 200 sterren heeft verzameld, krijgt u toegang tot de beta-levels. Onder de beta-levels kunt u toevallig uitgekozen levels van andere spelers spelen, en deze beoordelen van 1 tot 5. Uw beoordeling helpt ons met het bepalen welke levels er uit worden gegeven. Als u een beta-level uitspeelt krijgt u extra veel tokens, en u krijgt een zogenoemde beta-rang. Des te meer levels u beoordeelt, des te hoger uw rang wordt.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
 • lekker moeilijk soms 🤷‍♂️

  Ik vind het een uniek en bijzonder spel en degene die dit heeft ontworpen/verzonnen
  krijgt een 10 +🏆

 • voodoo gedoe

  goed voor de grijze cellen!! elke dag speel ik ermee om te kijken of ik weer uitkomt haha niet altijd maar op een dag kom ik er uit

 • test jezelf

  Hou je van puzzelen? wil je jezelf trainen in het zien van nieuwe mogelijkheden.. Erg leuk spel. :-)