facebook-pixel

Voodoo Friends

Keer gespeeld: 472.694
Gespeeld vandaag: 132
Laatste uur: 9
Help je voodoovrienden garen te verzamelen en behaal 3-sterrenscores op de vele leuke en uitdagende parkoersen. Je kunt ook je eigen parkoersen bouwen of die van je vrienden spelen. We publiceren de beste banen en belonen de maker met eer en tokens.

Uitdagingen

Independence Day
Aquamarine
Snow Flake
Festival Season
Fool in Love
Scary House
Baby it's Cold Outside
Indian Summer
At the Beach
Almost Over
Find the Key
Friends 4 Ever
Weird Friends
White Magic
Scary Friends
New Friends
Scary Time
Ghost Hunting
Lasting Friendship
Rich Friends
Needy Friends
November Rain
Scary Stuff
Holiday Voodoo
Scary Bacon
Best Friends
Friends Forever
Magic Friends
White Voodoo
Black Voodoo
Voodoo Money
Voodoo 12
V for Voodoo
Bacon Time
Voodoo Stars
Friend with a Voodoo
Voodoo Springtime
Voodoo Hunt
Levels of Voodoo
Beta Stars
Friend of Friends
Collecting stars
Voodoo Week 1
Voodoo Week 2
Greedy Friends
Voodoo Money

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Yarn Master
Yarn Master
Yarnzilla
Yarnzilla

Laatste nieuws

Nieuw boek in Voodoo Friends image
Nieuw boek in Voodoo Friends
14 Jun, 2024
Er is zojuist een nieuw boek in Voodoo Friends uitgegeven! Lukt het jou om de wol te verzamelen? Kom snel een kijkje nemen in het spel. Veel plezier in Voodoo Friends!
Meer lezen
Nieuw boek in Voodoo Friends image
Nieuw boek in Voodoo Friends
7 Jun, 2024
Er is zojuist een nieuw boek in Voodoo Friends uitgegeven! Lukt het jou om de wol te verzamelen? Kom snel een kijkje nemen in het spel. Veel plezier in Voodoo Friends!
Meer lezen
Nieuw boek in Voodoo Friends image
Nieuw boek in Voodoo Friends
31 Mei, 2024
Er is zojuist een nieuw boek in Voodoo Friends uitgegeven! Lukt het jou om de wol te verzamelen? Kom snel een kijkje nemen in het spel. Veel plezier in Voodoo Friends!
Meer lezen

Hoe speel ik Voodoo Friends?

Het spel

Het woord Voodoo zal voor altijd voor je veranderen nadat je VooDoo Friends hebt gespeeld. De drie vrienden en voodoopoppen Newton, Bacon en Ghost ontdekken op een dag een mysterieus boek. Het boek staat vol magische spreuken, maar één in het bijzonder trekt hun aandacht. Yarnzilla - 's werelds grootste voodoopop - kan worden getoverd met garen. Heel veel garen! Ze weten eigenlijk niet hoeveel er nodig is, maar ze trekken er toch op uit om garen te vinden.
Het is jouw taak om je voodoovrienden te helpen garen te vinden. In elk van de banen van het spel liggen tussen de 3 en 10 bolletjes garen. Je moet ze verzamelen om het parcours te voltooien voor een score van 3 sterren. Je kunt ook genoegen nemen met een lagere score door enkele van de bolletjes garen achter te laten.


Voodoo-poppen

Het besturen van de voodoo-poppen is eenvoudig. Je klikt met de muis op het poppetje dat je wilt verplaatsen en vervolgens klik je op de plek in de baan waar je wilt dat hij naartoe gaat. Het hoeft niet dichtbij te zijn - hij zal altijd de kortste weg kiezen naar waar je klikt. Dat wil zeggen, als er tenminste één manier is om er te komen.
De voodoopoppen kunnen een val op slechts twee velden overleven en er kunnen geen twee poppen op hetzelfde veld staan. Elke voodoo-pop heeft echter speciale vaardigheden:

 • Newton - is 's werelds kleinste voodoo-pop, maar nog steeds de leider van de drie vrienden. Door zijn grootte kan hij kruipen waar de anderen niet kunnen komen. Newtons wetten roepen de andere vrienden als Newton de leiding heeft!


 • Bacon - hij heeft nogal overgewicht, maar zit altijd vol snelheid. Hij is zo sterk dat anderen over hem heen kunnen lopen en zijn gewicht knoppen kan activeren. Bacon in de oven is geen grap die hij grappig vindt!


 • Ghost - sommigen zeggen dat hij al eens dood is geweest in New Orleans. In ieder geval is hij onsterfelijk, dus hij kan hoge valpartijen en scherpe spikes overleven. Hij kan ook springen.The Needles


Tijdens het spel krijg je toegang tot speciale voodoo-naalden waarmee je zwarte magie kunt uitoefenen. Je kunt ze in de poppen steken om ze speciale vaardigheden te geven. Met de paraplupin kan een pop bijvoorbeeld veilig naar beneden zweven om te voorkomen dat ze doodgaat als ze op drie of meer vakjes valt. Alle verschillende naalden worden tijdens het spelen geïntroduceerd.
De meeste levels kunnen maar op één manier worden voltooid, dus het is belangrijk om de naalden op precies de juiste plek te gebruiken. Een belangrijk detail is dat je maar maximaal vier verschillende naalden tegelijk kunt dragen - je kunt dus geen vijfde soort naalden verzamelen totdat je een van de andere soorten hebt opgebruikt.


Sterren


Als je al het garen in een vak verzamelt, krijg je drie sterren voor het vak. Als je meer dan twee derde van het garen verzamelt, krijg je twee sterren. Als je het parcours met minder garen aflegt, krijg je maar één ster.
In het begin is het niet belangrijk om veel sterren te krijgen, maar hoe verder je komt, hoe meer sterren je nodig hebt om nieuwe parcoursen vrij te spelen.


Score


Als je een parcours hebt afgelegd, krijg je een score en kun je zien wat het wereldrecord voor het parcours is. De score wordt als volgt berekend:


 • Elk bolletje garen levert je 10.000 punten op.


 • Elke stap levert 25 punten op.


Je moet alle bolletjes garen in zo min mogelijk stappen verzamelen om het wereldrecord te verslaan.


Munten


De sterren die je krijgt, worden ook gebruikt om maximaal drie Bonus Spins te activeren. Als je één ster krijgt, krijg je ook één spin, terwijl drie sterren je drie spins geven - bij de laatste spin heb je zelfs de kans om de bank te winnen. De tokens worden aan je account toegevoegd zodra je ze wint.
Je kunt de drie Bonus Spins maar één keer per level krijgen!


Course Builder


Als je 150 sterren hebt verzameld, krijg je toegang tot "Mijn Cursussen" waar je je eigen cursussen kunt bouwen en publiceren voor je vrienden. De parkoersen die je publiceert, zijn ook beschikbaar als bètaparkoersen totdat ze door andere spelers zijn beoordeeld.

Om een parkoers te publiceren, moet je het zelf spelen en alle garencodes verzamelen. Dit is om ervoor te zorgen dat je geen parcours maakt dat niemand kan voltooien. Als je je kansen wilt vergroten om je parcours een hoge waardering te geven, zorg er dan voor dat er geen naalden meer over zijn als het parcours af is. Als andere spelers je parcours afmaken met te veel spelden, zie je een klein rood getal op het parcours - dit geeft aan hoeveel spelden mensen te veel hebben gehad.


Bètaparcours


Als je 200 sterren hebt verzameld, krijg je toegang tot de bètaparcours.

Tijdens de bètaparcours kun je willekeurig geselecteerde parcours van andere spelers spelen en ze een waardering van 1-5 geven. Je beoordeling helpt ons te beslissen of we de baan wel of niet vrijgeven.

De symbolische beloning voor het voltooien van een bètaparcours is extra hoog en je bouwt een zogenaamde bètarang op. Hoe meer cursussen je beoordeelt, hoe hoger je rang zal zijn.


Themaboeken


Als jij of anderen 12 cursussen hebben gemaakt waarvan je vindt dat ze zo goed bij elkaar passen dat ze een heel eigen boek verdienen, kun je ook hun ID-nummers opschrijven en ze in een bericht naar het ChronoDK-profiel sturen. Hij zal ze dan in overweging nemen bij het selecteren van de tracks die gepubliceerd zullen worden. Er is echter geen garantie dat ze worden uitgebracht, omdat de tracks nog moeten worden getest als bètatracks.

Filmpje van het spel

Beoordelingen

5
4.5
Wat vindt u?
 • lekker moeilijk soms 🤷‍♂️

  Ik vind het een uniek en bijzonder spel en degene die dit heeft ontworpen/verzonnen
  krijgt een 10 +🏆

 • voodoo gedoe

  goed voor de grijze cellen!! elke dag speel ik ermee om te kijken of ik weer uitkomt haha niet altijd maar op een dag kom ik er uit

 • test jezelf

  Hou je van puzzelen? wil je jezelf trainen in het zien van nieuwe mogelijkheden.. Erg leuk spel. :-)