facebook-pixel

Crime Scene

Keer gespeeld: 341.634
Gespeeld vandaag: 49
Laatste uur: 0

In Crime Scene moet je aanwijzingen vinden en misdaden oplossen. Breid je politiebureau uit met maximaal acht verschillende agenten en gebruik hun verschillende vaardigheden om zoveel mogelijk missies te voltooien. Verzamel donuts, upgrade je agenten en vul het misdaadalbum dat elke maand wordt bijgewerkt met nieuwe criminelen.

Uitdagingen

Kissable Roo Mance
Hibernation
Halloween
Chocolate Chips
Athena
New Beginnings
Remember the Time
Hot Hot
May Parade
Solve The Crime
Crime Solver

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Detective
Detective
Sherlock
Sherlock

Laatste nieuws

Kerst in Crime Scene image
Kerst in Crime Scene
14 Dec, 2021
Eindelijk is het ook kerst in Crime Scene, waar Flappie dood gevonden is, de kerstman beroofd is, de kerstboom in vlammen is opgegaan, er valsgespeeld is tijdens het pakjesspel en een elfje gekidnapt is! De verdachten zijn in de...
Meer lezen
Aangepaste medaille-vereisten in Crime Scene image
Aangepaste medaille-vereisten in Crime Scene
16 Nov, 2021
We hebben de vereisten voor de twee moeilijkste medailles in Crime Scene verlaagd, omdat het zelfs voor de meest ervaren spelers bijna onmogelijk was om ze te behalen. Kom langs in het spel en probeer het nog eens!
Meer lezen
Nieuw in Crime Scene image
Nieuw in Crime Scene
14 Sep, 2021
Vandaag hebben we een partnerfunctie toegevoegd aan Crime Scene. Als je twee agenten hebt vrijgespeeld, kun je ze nu allebei meenemen op een missie! Als je een partner op een missie hebt, heb je toegang tot de vaardigheden van...
Meer lezen

Hoe speel ik Crime Scene?

Je bent een politieagent - Je moet aanwijzingen vinden en misdaden oplossenBreid je politiebureau uit met maximaal acht verschillende agenten en gebruik hun verschillende vaardigheden om zoveel mogelijk missies te voltooien. Verzamel donuts, upgrade je agenten en vul het misdaadalbum dat elke maand wordt bijgewerkt met nieuwe criminelen.Missies


Je kunt missies spelen op drie verschillende moeilijkheidsniveaus en een persoonlijk record vestigen voor elke moeilijkheidsgraad. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad die je kiest, hoe meer verdachten er zijn en hoe groter het veld. De beloning voor het oplossen van de missie hangt ook af van de moeilijkheidsgraad. Als je een missie speelt, krijg je een aantal verdachten te zien. Het is jouw taak om erachter te komen wie de crimineel is door de onschuldigen uit te schakelen. Dit doe je door naar aanwijzingen te zoeken. Je hebt een beperkt aantal zoekacties, dus gebruik ze verstandig.


Er zijn drie soorten aanwijzingen: • Bewijs- beslaat 2 velden en geeft je informatie over de crimineel.

 • Motieven- beslaat 3 velden en geeft je informatie over de verdachten.

 • Alibi's- beslaat 4 velden, vertelt je welke motieven NIET bij de crimineel horen.Als je bijvoorbeeld bewijs vindt dat een verdachte ongeduldig is, en later een alibi dat zegt dat de crimineel NIET ongeduldig is, kun je de verdachte uitsluiten. Tik op de verdachte die je wilt uitsluiten. Als je alle verdachten op één na hebt uitgesloten, weet je wie de crimineel is. Druk dan op het luikje om de missie te voltooien. Als je niet alle verdachten kunt uitschakelen, moet je raden. Het spel vertelt je dan of je het goed geraden hebt.
In je notitieboekje vind je een overzicht van alle aanwijzingen die je gevonden hebt. Je kunt ook de knoppen in het notitieboek gebruiken om verdachten uit te sluiten en te beschuldigen.


Agenten


In het spel zijn er acht verschillende agenten. Vanaf het begin heb je alleen toegang tot Mathias. Ze hebben elk verschillende vaardigheden:

 • Mathias- begint een missie met 5% meer zoekopdrachten.

 • Jimbo- begint elke missie met het vinden van 5% van alle aanwijzingen.

 • Ingrid- begint elke missie met het vinden van 5% van alle velden zonder aanwijzingen.

 • Amber- heeft 5% meer kans om criminelen uit het criminele album te vinden.

 • Wishoff- heeft 25% kans om verder te gaan, zelfs als hij verkeerd raadt.

 • Breum- kan verdachten ondervragen om 20% van hun informatie te krijgen.

 • Jasper- 5% kans om extra velden bloot te leggen bij het zoeken naar aanwijzingen.

 • Abe- spelt altijd verkeerd, dus je notitieboek is moeilijk te lezen.

De verschillende agenten kunnen ook worden geüpgraded naar niveau 5. Hierdoor worden ze aanzienlijk beter. Mathias zal bijvoorbeeld 25% meer zoekopdrachten hebben op niveau 5, waardoor je gemakkelijker hogere en moeilijkere rondes kunt bereiken.

Als je twee agenten hebt vrijgespeeld, kun je er ook voor kiezen om een partner mee te nemen op een missie. Hierdoor krijg je toegang tot de speciale vaardigheden van beide officieren. Het kost 200 donuts om een partner in te huren.


Donuts


Om meer officieren vrij te spelen en ze te upgraden, heb je donuts nodig. Je verdient donuts door missies te voltooien. Een normale missie levert 5 donuts op, een missie voor gevorderden 20 en missies voor experts 40 donuts. Daarnaast krijg je extra donuts afhankelijk van het aantal zoekopdrachten dat je nog hebt. Als je een missie verliest, verlies je een overeenkomstig aantal donuts.


Je kunt ook donuts kopen in de spelwinkel, tot 30 donuts zoeken en donuts krijgen om in-game prijzen te verdienen.


Districten


Het spel is verdeeld in districten, die elk verschillende uitdagingen bieden.


Groene District: Je begint in het Groene District waar het misdaadalbum maandelijks wordt bijgewerkt.


Rode District: Als je veel speelt, kun je ervoor kiezen om het Rode District vrij te spelen waar je sterren kunt verzamelen door het misdaadalbum steeds opnieuw te vullen.Awards


Elke maand krijg je een bronzen, zilveren of gouden award, afhankelijk van hoeveel criminelen uit het misdaadalbum je hebt gevangen. Hoe meer criminelen je vangt, hoe meer donuts je krijgt. Een volledig misdaadalbum wordt beloond met 1.000 donuts.


Je krijgt ook onderscheidingen voor missies die je met elke agent hebt voltooid. Het voltooien van 25 missies levert je 100 donuts op, 100 missies levert je 250 donuts op, 500 missies levert je 1.000 donuts op, 1.000 missies levert je 10.000 donuts op, 5.000 missies levert je 25.000 donuts op en tot slot 50.000 donuts voor 10.000 missies met dezelfde agent.

Als je in het rode district speelt, kun je prijzen verdienen door 1, 5, 10, 25, 100 en 500 sterren te verzamelen. Dit wordt beloond met respectievelijk 500, 1.000, 2.500, 5.000, 10.000 en 50.000 donuts.

Update: Er zijn nu beloningen voor elke officier vanaf 15.000 tot 50.000 voltooide missies in stappen van 5.000, en beloningen voor verzamelde sterren van 1.000 tot 5.000 in stappen van 1.000.Filmpje van het spel

Beoordelingen

12
4.2
Wat vindt u?
 • super leuk

  Een spel waar je moet nadenken.
  puzzelen/gokken/je brein gebruiken in een.
  Eindelijk weer een spel waar je niet met auto spin en tijd vooruit kopen etcc vanaf komt, nee gewoon pure speeltijd !

 • Crime scene

  Heerlijk spel

 • Wie kan mij stoppen ?

  na een paar spelletjes dacht ik dat het snel zou gaan vervelen. Het tegenovergestelde is waar, helemaal verslaafd. Enige minpunt: misdadigersalbum was binnen 2 dagen vol, betekent nu bijna een maand wachten op een nieuwe.