facebook-pixel

Picture Logic 3D Nieuwe inhoud

Keer gespeeld: 247.043
Gespeeld vandaag: 98
Laatste uur: 5
De wereld is in 3D! Picture Logic 3D is een hersenkrakend spel in drie dimensies. Er zijn honderden levels en elke week worden er nieuwe levels uitgegeven! Je kunt ook je eigen levels maken, of de levels van je vrienden spelen.

Uitdagingen

Kissable Roo Mance
Hibernation
Halloween
Hello Summer
Poseidon
Cold Air
Great Minds
Hot Hot
May Parade
November Rain
Cozy Night
Vacation Time
Summer Delight
Smell the Coffee
Spring in Town
Springtime
Second Month

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
3D Scientist
3D Scientist
3D Genius
3D Genius

Laatste nieuws

Watersport image
Watersport
27 Mei, 2024
Bedankt voor alle mooie levels in PL3D! We hebben de leukste verzameld in het boek van de week. Deze week is het thema "Katten". Op maandagochtend kiezen we de beste levels uit, dus zorg ervoor dat je het weekend goed...
Meer lezen
Noorwegen image
Noorwegen
20 Mei, 2024
Bedankt voor alle mooie levels in PL3D! We hebben de leukste verzameld in het boek van de week. Deze week is het thema "Watersport". Op maandagochtend kiezen we de beste levels uit, dus zorg ervoor dat je het weekend goed...
Meer lezen
Eurovisie Songfestival image
Eurovisie Songfestival
13 Mei, 2024
Bedankt voor alle mooie levels in PL3D! We hebben de leukste verzameld in het boek van de week. Deze week is het thema "Noorwegen". Op maandagochtend kiezen we de beste levels uit, dus zorg ervoor dat je het weekend goed...
Meer lezen

Hulp


Zo speel je Picture Logic 3D


Los getalraadsels op en maak mooie figuren

Picture Logic 3D is het langverwachte vervolg op het populaire spel Picture Logic Color. Deze keer moet je verborgen figuren in drie dimensies ontdekken. Het spel geeft je hints in de vorm van getallen die je alles vertellen wat je moet weten. Het is nooit nodig om te raden, maar soms moet je wel heel goed nadenken. Het spel is gemakkelijk te leren, maar moeilijk los te laten. Als je ergens over twijfelt na het spelen van de trainingslevels, lees dan deze handleiding zorgvuldig door.

Regels

Volg de eenvoudige regels van het spel om het verborgen figuur te ontdekken. Elk getal geeft aan hoeveel kubussen in de rij of kolom deel uitmaken van het verborgen figuur. Bij normale getallen worden de kubussen in een samenhangende groep geplaatst. Als het getal in een cirkel staat, betekent dit dat de kubussen in precies twee groepen moeten worden verdeeld. Als het getal in een vierkant staat, betekent dit dat de kubussen in drie of meer groepen moeten worden verdeeld. Kubussen die deel uitmaken van het figuur moeten worden gemarkeerd, terwijl kubussen die niet in de figuur zijn opgenomen, moeten worden verwijderd. Zodra je alle juiste vakjes hebt geselecteerd en de verkeerde hebt verwijderd, wordt het figuur onthuld en ingekleurd.


Er zijn 3 verschillende moeilijkheidsgraden:

Groene levels: Normaal

Gele levels: moeilijk

Rode levels: expert


Markering

Bij het spelen heb je twee gereedschappen tot je beschikking: een kwast en hamer. Met de kwast kun je de kubussen markeren die in het verborgen figuur zitten, terwijl de hamer wordt gebruikt om de kubussen te verwijderen die niet bij het figuur horen. Het actieve gereedschap wordt rechtsonder weergegeven en je kunt tussen de twee gereedschappen wisselen door op het pictogram te klikken of door op de spatiebalk te drukken. Als je een muis gebruikt om mee te spelen, bevindt het actieve gereedschap zich op de linkermuisknop, terwijl de andere kan worden gebruikt met de rechtermuisknop. Met een muis heb je ook de mogelijkheid om meerdere kubussen tegelijk te selecteren of te verwijderen, met het gereedschap dat je hebt op de rechter muisknop. Sleep de muis langs de vakken die u wilt selecteren of verwijderen terwijl u de rechter muisknop ingedrukt houdt.

Levels bouwen

Door je eigen levels te bouwen in Picture Logic 3D, kunnen ze door al je vrienden worden gespeeld en kan iedereen ze zien, én erop stemmen in het gedeelte 'Hot or Not'. Als je levels bouwt, heb je meer gereedschappen beschikbaar dan wanneer je speelt, maar zoals altijd wordt het actieve gereedschap rechtsonder getoond. Met de kubus plaats je kubussen en met de hamer verwijder je ze. Daarnaast kun je met het palet de kleur van de kubussen die je plaatst wijzigen en kun je bovenaan op de sticker klikken om stickers op de kubussen te plakken. Als u het gereedschap naar de kwast wisselt, kunt u de kleur van kubussen die u al hebt geplaatst, wijzigen. Het opslaan van het level zal enige tijd duren, omdat het spel er een goede oplossing voor probeert te vinden. Naarmate meer mensen jouw level spelen, zal de oplossing worden verbeterd. Als een van uw levels is geselecteerd voor uitgave, heeft deze een 'duim omhoog' verkregen. Als u vervolgens het level bewerkt, verdwijnt de duim (aangezien het level niet langer identiek is aan het niveau dat is geselecteerd voor publicatie).

Grote levels

Als je een groot level speelt, kun je zonder hulp de kubussen in het midden van het level niet zien. Gebruik de twee diamantslijpers om ze te openen - sleep ze om delen van het level te verbergen, zodat je alleen de onderdelen kunt zien die je nodig hebt. Vergeet niet om ze terug te slepen naar hun startpunt als je het hele level weer wilt zien. Een ander hulpstuk voor grote levels is de knop linksonder die alle kubussen met een nul verwijdert. Je kunt altijd beginnen door ze te verwijderen, en deze knop is een snelkoppeling om het in een keer te doen.

Hot or Not

Hier kun je stemmen op welke levels je later gepubliceerd zou willen zien. Het spel selecteert vier willekeurige levels en laat je stemmen op degene die je wilt spelen. Als een van de levels aanstootgevende of ongepaste inhoud bevat, kunt u op "!" klikken om dit te melden.

Instellingen

In het pauzemenu van het spel kun je verschillende instellingen wijzigen:


TANDWIEL: Schakelt de berekening van nieuwe oplossingen aan en uit. Zodra dit is ingeschakeld, help je de levels die je speelt te verbeteren door oplossingen met minder getallen te berekenen. Tenzij het spel slecht werkt, raden we je aan dit ingeschakeld te laten.


3D 2D: Schakelt 3D-weergave van de levels aan en uit. Als je een level hebt voltooid, verschijnt het voltooide figuur in het boek. Het doorlopen van de boeken gaat iets sneller als je de 3D-weergave van de levels uitschakelt.


TAAL: Je kunt kiezentussen Deens, Engels, Frans, Nederlands en Duits.


TRAINING: Als je de trainingslevels opnieuw wilt spelen, kunt u op deze knop drukken.


GELUIDEN EN MUZIEK: De muziek en geluidseffecten van het spel kunnen aan en uit worden gezet.

Tokens

Je krijgt tokens door levels te voltooien. Elk level heeft een verborgen moeilijkheidsgraad tussen 1 en 200, en dat bepaalt hoeveel tokens je krijgt. De kleur van het level - dat wil zeggen groen, geel of rood - geeft je een idee van de moeilijkheidsgraad die het heeft.


Filmpje van het spel

Beoordelingen

11
4
Wat vindt u?