facebook-pixel

Puzzle Parade

Keer gespeeld:
1.384.992
Gespeeld vandaag:
267
Laatste uur:
25
Een kleurrijke parade van hersenkrakende spellen, met doorlopende highscorewedstrijden met prijzen in de vorm van diamanten en gouden eieren. Ben jij de winnaar van dit uur?

Toernooien

 • Puzzle Parade Plus

  Vereiste spelers voor de start: 3
  Deelnemers:
  0
  Puzzle Parade
  #1624794
 • Puzzle Parade Push

  Vereiste spelers voor de start: 3
  Deelnemers:
  0
  Puzzle Parade
  #1611350
 • Puzzle Parade Plug

  Vereiste spelers voor de start: 3
  Deelnemers:
  0
  Puzzle Parade
  #1635464
 • Uitdagingen

  Logical Mind
  The Gray Wolf
  Ares
  Winter Hibernation
  Great Minds
  Summer Heat
  In a Parade
  Winter OL
  This is the End
  Vacation Time
  Smell the Coffee
  Spring in Town
  Springtime
  Second Month
  For the holidays

  Medailles

  Basic
  Basic
  Expert
  Expert
  Puzzler
  Puzzler
  Genius
  Genius

  Hoe speel ik Puzzle Parade?

  Hersenkrakers & Puzzels

  Puzzle Parade is een verzameling hersenkrakers - allemaal heel verschillend, maar ook duidelijk verwant. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze een highscorecompetitie hebben die elk uur afloopt. Hier win je diamanten voor zowel Puzzle Parade als Tower Empire, gouden eieren voor Farm Empire, donuts voor Crime Scene en muntjes voor Komogvind.


  Plus

  In dit speltype moet je verbonden groepen van vier of meer identieke stukken maken. Als je op een tegel klikt, wordt de waarde ervan met één verhoogd, zodat je vier aangrenzende tegels dezelfde waarde kunt geven. Het aantal punten dat je scoort komt overeen met de getallen op de tegels. Je verliest als er geen mogelijkheden meer zijn om groepen van vier dezelfde te vormen - maar je mag wel eerst eventuele power-ups gebruiken.


  Push

  In Push duw je de stenen in de onderste rij omhoog om drie of meer dezelfde stenen op een rij te vormen. Als je een steen omhoog duwt, gaat de hele kolom omhoog. Je scoort punten op basis van het nummer op de tegels. De doodshoofden in de bovenste rij geven aan waar je een stuk niet mag laten stoppen, anders verlies je.


  Plug

  Hier hebben we een klassieke drie-op-streep variant. Je moet twee stukken verwisselen om een drie-op-streep te vormen. Je doel is om de zwarte stekkers naar de onderste rij te verplaatsen om tijdelijk een kleur te elimineren. De zure stekkers moeten ook naar de onderste rij, maar ze zijn slechts een obstakel en elimineren geen kleur. Je verliest als er geen mogelijke zetten meer zijn.


  Pups

  Pups gaat over het combineren van ballen van dezelfde kleur. Als twee dezelfde ballen elkaar raken, ontstaat er een nieuwe bal met een hogere waarde en een nieuwe kleur. Hoe hoger de waarde van de bal, hoe meer punten je scoort. Als je ook nog zorgt dat je bij elk schot minstens één bal combineert, wordt je ketting vergroot en vermenigvuldigd met de punten die je scoort. BONUS-ballen worden willekeurig gevormd en leveren 10 keer zoveel punten op als gewone ballen, dus zorg ervoor dat je ze in de lange ketens opneemt. Het spel eindigt als er nog 10 ballen op de baan liggen.


  Strategie

  Een goede strategie kan zijn om alleen langzame schoten te spelen en ervoor te zorgen dat je ketting telkens met slechts één wordt verhoogd. Deze video laat zien hoe je met deze strategie een goede score kunt neerzetten. De video is opgenomen met Team Viewer, dus de kwaliteit is niet zo goed.

  Filmpje van het spel

  Beoordelingen

  24
  4
  Wat vindt u?
  • redelijk spel

   ik vind het een redelijk spel.. even kijken of hij ook wat beter gaat lopen.. snap ook wel dat hij net nieuw is en nog een wat updates nodig heeft :P