facebook-pixel
58

Jigsaw Puzzle 2 - Digitale puzzels

Spelen

In Jigsaw Puzzle 2 vindt u puzzelspellen voor groot en klein. Er zijn leuke en mooie puzzels te vinden in vele categorieën, verschillende puzzelstukken en extra helpfuncties. Speel enkel voor het plezier of speel om sterren en punten te verzamelen en daarmee de top van de highscorelijsten te halen.

Uitdagingen

Clueless
Clueless
Winter Solstice
Winter Solstice
Harvest Month
Harvest Month
Summer Camp
Summer Camp
Hera
Hera
Shortest Month
Shortest Month
Crime time
Crime Time
Summer Camp
Summer Camp
Puzzled Mind
Puzzled Mind
11th Month
11th Month
Feeling the heat!
The Sun is Up
See you!
Goodbye April
Pip Pip!
Birds Chirping
It's Cold Outside
First Month
Ho ho ho
For the holidays
18
Picture Frames
10
Broken Pictures
20
Adding the Pieces
12
Keeping it Together
12
Solving the Mystery
15
Pictures in Pieces
10
Greater than Great
5000
Pricey Photos
20
Creating Pictures
15
Brick in the Wall
10
Piece by Piece
6
Rotating Pictures
7
Large Pieces
9
Look Up
12
Twinkle Winkle
12
Reach the Stars
5
Piece by Piece
3
Small Puzzles
25
Small Stars
12
Complicated Photos
5
Great Pictures
5
Puzzle Spin
15000
Puzzle 2 Win
15
Best Mates
15
Star Quality
30
Chilly Puzzle
20
Star Puzzle
10
Friendly Puzzle
15
Jigsaw Planet
10
Jigsaw Star
5
Spring Puzzle
10
Winter Puzzle
7
Puzzle with Friends
50000
Small Pieces
3
Bonus Puzzle
10
Medium Puzzle
20000
Ice Puzzle
8
New Pictures

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Jiggly Puzzler
Jiggly Puzzler
Star Player
Star Player
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond

Hulp

Zo speel je Jigsaw Puzzle 2 digipuzzle


Het spel

 In Jigsaw Puzzle 2 gaat het om één ding - U kunt puzzelspellen verzamelen. Er zijn een heleboel verschillende puzzels en puzzelstukken om tussen te kiezen, zodat het spel nooit saai wordt. Uiteraard zullen wij er voor zorgen dat er steeds nieuwe puzzels bijkomen. De puzzels zijn opgedeeld in albums, elk puzzelalbum staat voor een bepaald thema. Als u een puzzel vervolledigd ontvangt u 1-3 sterren. U kiest zelf of u alle puzzels wilt afwerken, of enkel deze waar u geïnteresseerd in bent.

Als je het leuk vindt om puzzels op te lossen en je hersenen uit te dagen, dan is Jigsaw Puzzle 2 zonder twijfel iets voor jou. Het is gedaan met het kopen van goedkope puzzels, nu kun je ze helemaal gratis spelen en genieten van de grote verscheidenheid aan puzzels die dit spel bevat.

Startscherm

Wanneer u een puzzel gekozen heeft, krijgt u een startscherm te zien. Hier kunt u kiezen hoeveel puzzelstukken u wilt hebben, of u draaiende puzzelstukken wilt toelaten, of u gebruik wilt maken van helpfuncties en het type puzzelstukken waar u mee wilt spelen. Deze keuzes hebben een invloed op de moeilijkheidsgraad en het aantal te winnen punten in het spel.

 • Rotatie - met rotatie geactiveerd, zullen de puzzelstukken willekeurig roteren bij het starten van het spel. U roteert een puzzelstuk door met de rechtermuisknop op het puzzelstuk te klikken.
 • Help - med help geactiveerd zal er aan de rechterkant van het spel een menu te vinden zijn, waar u drie verschillende helpfuncties kunt kiezen.
 • Puzzelstukvormen - U kunt de vorm van de puzzelstukken veranderen.

Punten

Wanneer u een puzzel heeft opgelost verdient u punten en sterren. Om twee sterren te krijgen heeft u 5.000 punten nodig, en voor drie sterren heeft u er 10.000 nodig. Uw score is afhankelijk van de gekozen spelopties in het startscherm. Standaard begint u met 25.000 punten. Deze score gaat omhoog, als u rotatie activeert - Hoe meer puzzelstukken, hoe meer punten u krijgt. Activeert u daarentegen help zal de score dalen. Hoe geavanceerder en moeilijker de vormen van de puzzelstukken zijn die u kiest, hoe meer punten u zal krijgen. Nadat de beginscore is vastgelegd aan de hand van de door u gekozen spelopties zal de factor tijd een invloed hebben op hoeveel punten u overhoudt. Hoe meer tijd u nodig heeft om een puzzel op te lossen hoe meer punten afgetrokken zullen worden. Er worden meer punten afgetrokken gebaseerd op tijdsduur als u met minder puzzelstukken speelt. Hoe groter de puzzel is die u probeert te vervolledigen, hoe minder invloed de tijd die u daar voor nodig heeft zal hebben.

Bonus Spin

Om een Bonus Spin te krijgen moet u zes gouden puzzelstukken verzamelen. U krijgt één goud puzzelstuk door een kleine puzzel te vervolledigen, twee voor een medium en drie voor een grote puzzel.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
 • Leuk

  Ik vind het heel leuk om puzzeltjes te maken en je hebt er weinig troep van :)

 • een heerlijk tijdverdrijf

  bijna onmerkbaar glijdt de tijd voorbij, als je heerlijk geconcentreerd de puzzels aan het maken bent. of dat de kleintjes zijn, standaard of de grote? gewoonweg heerlijk!

 • deze puzzels zijn fijn om te d

  deze puzzels zijn fijn om te doen,ik kan het iedereen aanbevelen.
  dus spelen maar.
  hebben jullie er nog meer die wil dan ook wel eens maken.
  ik zal al mijn speelvrienden er attent op maken.