facebook-pixel

Sea Sweeper

Keer gespeeld: 170.942
Gespeeld vandaag: 42
Laatste uur: 2
Ahoy, zeeman! Ga op expeditie in de nieuwe versie van mijnenveger en onderzoek de oceanen van de wereld om verborgen schatten te vinden! Maar wees voorzichtig - identificeer het land voor dat uw schip omslaat.

Uitdagingen

Vulcan
Late Summer
Snow Flake
Autumn Delight
Fool in Love
Almost Over
For the holidays
Sea Weed
Ocean Life
Summer Breeze
Ocean Ride
Treasures in the Sea
Sassy Sailor
Fly the Flag
Dangerous Waters
Sparkling Sea
Spinning Wheel
Open Sea
Skilled Seaman
Rich Sea
Fortune and Fame
Use Your Compass
Surfing Bonus
Flag in the Bag
Deep Blue
Diamond Sea

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Explorer
Explorer
Survivor
Survivor

Hulp

Het spel

Onderzoek de oceanen van de wereld in Sea Sweeper, een nieuwe versie van het klassieke mijnenveger, om onbekend land en verborgen schatten te vinden. Er is een oneindig nummer van levels te ontdekken - verzamel diamanten om nieuwe groottes en typen van levels te ontsluiten. Basisregels Spel oppervlak Gereedschap Rechts klik Hints Klik op Nummers Zoom en pannen Level types Schattenjacht – extra regels Aangepaste Levels Tokens


Basisregels

In Sea Sweeper is het de bedoeling om de vlaggen op de juiste plaats in de wolken te zetten. Het spel oppervlak bestaat van wolken waar oceanen, land en nummers zich verstoppen. Uw taak: 1. Gebruik de nummers om land te vinden. De nummers geven aan hoe veel van het land onder de wolken in de acht velden om het nummer heen liggen. 2. Markeer het land onder de wolken met een vlag. 3. Onderzoek en verwijder de wolken boven het oceaan met het stuur. Verwijder wolken boven een stuk land = verlies een leven. Verwijder wolken boven een stuk oceaan = doorspelen. Verwijder wolken boven een nummer = gebruikt het nummer om uit te vinden welk veld u als het volgende onderzoeken kunt!
Uw doel is om het complete land te vinden en met vlaggen te markeren - voor dat u uw 5 levens kwijt bent! Deze versie van mijnenveger is zo ontworpen, dat u nooit hoeft te gokken! Alle Sea Sweeper levels hebben een logische aanpak in verhouding tot het vinden van de volgende mogelijke vlag om te zetten of wolk te verwijderen. Het kan moeilijk zijn om erachter te komen, maar probeer om de oplossing te vinden! Als u alsnog twijfels heeft over de regels, dan kunt u de instructies lezen en de test levels proberen in het spel onder 'Handleiding'.

Spel oppervlak

 • 1. Nummers - zijn uw enigste help om land te vinden. Gebruik ze als gids om een vlag te plaatsen!
 • 2. Gereedschap - heeft u nodig om o.a. vlaktes te onderzoeken en vlaggen te plaatsen.
 • 3. Hints - .
 • 4. Ontdekt land - verschijnt wanneer u het complete landstuk binnen het gekozen gebied heeft gevonden (vierkant).
 • 5. Top paneel - geeft aan hoe veel vlaggen u moet plaatsen en hoe veel levens u over heeft


Gereedschap

Er zijn vier verschillende gereedschappen die u in het spel gebruiken kan afhankelijk van de level type. Stuur - kan gebruikt worden om gebieden te onderzoeken (wolken te verwijderen). Gebruik het stuur op een veld, waar u zeker weet dat er geen verborgen land onder de wolken ligt. Raakt u een stuk land verliest u een leven. Vlag - wordt gebruikt om vlaggen in wolken te plaatsen. U kunt zo veel plaatsen als u maar wilt. Schep - wordt gebruikt om schatten op te graven. Graaft u op een verkeerde plaats, verliest u een leven. Kompas - laat u gebieden markeren, die u al heeft onderzocht. Op die manier kunt u de gebieden uitsluiten, die met geen van de schatkaarten passen.

Rechts klik

Afhankelijk van welk gereedschap u heeft geactiveerd (d.w.z. gebruikt met linker muisknop), heeft u altijd de mogelijkheid om een ander gereedschap te krijgen op rechter muisknop. Dit betekent dat als u stuur gebruikt op linker muisknop, kunt u altijd snel vlag krijgen op rechter muisknop. Dit geldt ook wanneer u schep op linker muisknop gebruikt, waar u dan altijd kompas op rechter muisknop heeft.
U hoeft niet rechter muisknop te gebruiken sinds u altijd van gereedschap veranderen kan op de gereedschapsknop. Maar het kan een voordeel zijn om de rechter muisknop te kunnen beheersen omdat het een stuk makkelijker is om mee te spelen. Sinds het niet mogelijk is om de rechter muisknop op mobiele apparaten te gebruiken, is het mogelijk om uw vinger een paar seconden op het scherm in te drukken om het gereedschap te gebruiken, die u normaal via rechter muisknop zou kiezen wanneer u het stuur of de schep gebruikt.

Hints

Er zijn twee soorten hints die u in het spel helpen kan als u op gegeven moment vast zit of foutjes heeft gemaakt. Rode nummers - de nummers worden rood als u te veel vlaggen in de wolken om het nummer heen heeft geplaatst. Wriemelende nummers - als u een tijdje inactief bent geweest, d.w.z. geen vlaggen heeft geplaatst of gebieden onderzocht, zullen er nummers op de spel vlakte zijn, die gaan wriemelen. Dit is een hint dat u nog verder kan in dit gebied, en met hulp van een van de wriemelende nummers. U kunt hints deactiveren in de menu als u liever zonder speelt.

Klik op nummers

Als u 'klik op nummers' in de menu activeert, kunt u op de nummers in het spel klikken om velden te onderzoeken of vlaggen te plaatsen in alle omgevende velden - tegelijkertijd - afhankelijk van welk gereedschap u gebruikt. Op deze manier kunt u levels nog sneller voltooien als u beheerst om op nummers te klikken. Maar gebruik de functie met verstand, u kunt snel een leven verliezen, dus pas op!

Zoom en Pannen

Zoom - U kunt op de verschillende gebieden van de kaart in zoomen door het gebruiken van het muiswiel. Rol op en neer om in- en uit te zoomen. Op mobiele apparaten kunt u twee vinger naar elkaar toe trekken om in te zoomen en de vinger van elkaar af laten glijden wanneer u uit wilt zoomen.
Pannen - U kunt op de kaart pannen door het klikken en inhouden op linker muisknop en dan de kaart in verschillende richtingen te trekken. Dit geldt ook voor mobiele apparaten waar u de kaart kunt verplaatsen door uw vinger in te houden en vervolgens de kaart naar een andere plaats te trekken.

Spel types

Er zijn drie verschillende spel types en nog een extra uitdaging, die u kunt proberen in Sea Sweeper: Zeeman, Navigator en Kapitein en nog Survival.
Zeeman - Als zeeman is uw doel om de oceanen van de wereld te onderzoeken en het land onder de wolken te vinden. Zet een vlag in de wolk en onderzoek het complete spel oppervlak. Zie ook de basisregels voor Sea Sweeper in de eerdere sectie.
Navigator - U bent bevorderd tot navigator dus is uw taak nu om schatten te vinden met help van de schatkaarten die u heeft gekregen. U moet nog steeds velden onderzoeken en vlaggen zetten in het land, maar om een schat te vinden moet u de kaart vinden, die met de gemarkeerde gebieden op de spel vlakte past. Hoe sneller u de de schat vind, hoe beter!
Kapitein - U bent nu kapitein en ook al liggen de schatkaarten op zijn kop en heeft u geen idee wat er nou noord en zuid is, uw doel is om schatten te vinden! In dit type spel kunnen de schatkaarten geroteerd en gespiegeldzijn.
Survival - De Oceaan is een gevaarlijk gebied. In deze uitdaging heeft u maar één leven, maar met de mogelijkheid om extra winst te krijgen. Neem een kans en ontvang een extra grote winst.

Schattenjacht - extra regels

Als u de spel types Navigator en Kapitein speelt is uw doel om schatten te vinden. Uw taak is om de schatkaarten regelmatig te controleren gelijkertijd met het onderzoeken van de wolken. U kunt altijd proberen te graven ook al bent u niet 100% zeker, waar de schat is verstopt.
 • 1. Gemarkeerde gebieden - op de spel oppervlakte geven aan, met welke gebieden de schatkaarten passen.
 • 2. Aantal schatkaarten - toont het nummer van de schatkaart van het totale aantal schatkaarten.
 • 3. Wisselen van schatkaarten - kan gedaan worden via de pijlen boven de kaart. U kunt drie kaarten tegelijk bekijken, maar er kunnen meerdere zijn. Bijvoorbeeld kunt u zien dat alleen drie van de vier kaarten op dit moment zichtbaar zijn.
 • 4. Aantal schatten en schat waarde - verschilt van level tot level. Soms bevat een level meer schatkaarten dan het aantal verborgen schatten, dus houd in de gaten hoeveel schatten in een level verstopt zijn en het aantal schatkaarten, die u te zien krijgt. Hoe minder land dat u onderzoekt, hoe hoger de waarde per schat. Het is beslist niet goedkoop om met een schip rond te varen op zoek naar schatten, dus als u het stuur gebruikt, dan zullen de gevonden schatten waarde verliezen. De schatkist laat zien, als de waarde verandert. In de kleinere levels kunnen schatkisten vanaf begin minder waarde hebben. Het is 'gratis' om een vlag te plaatsen, dus doe dit ten voordeel voor uzelf.

Aangepaste levels

Op een gegeven moment krijgt u de mogelijkheid om uw eigen levels te maken in Sea Sweeper. 'Gebruiker gedefinieerd' menu bevat zowel schietknoppen, en aan/uit knoppen, die u kunt gebruiken om de volgende instellingen de creëren:
 • 1. Grootte van level
 • 2. Grootte van gebieden en grootte van schatkaarten
 • 3. Aantal vlaggen/land
 • 4. Knoppen voor respectievelijk Survival, schattenjacht, gespiegelde en geroteerde schatkaarten.
 • 5. Aantal schatkaarten
 • 6. Aantal schatten
Sommige instellingen in de menu zijn afhankelijk van elkaar. Dit betekent dat sommige knoppen zich verplaatsen en andere mogelijkheden laten zien, wanneer u veranderingen uitvoer op een andere knop. In sommige gevallen wordt uw mogelijkheden door uw geselecteerde keuzes begrenst en andere keuzes geven juist meerdere mogelijkheden. Dus pak het aan en ontwerp de level, die u het liefst zou willen spelen!

Diamanten en Tokens

U verdient diamanten en tokens door elke voltooide level. Het aantal verdiende diamanten en tokens ligt aan de zwaarte van elk level. Als u een level gewonnen heeft, trekt de premie-spinner een toevallige prijs of - als u geluk heeft - de bank. Wanneer u op schatjacht bent, zult u meer diamanten en tokens verdienen afhankelijk van hoe veel u het stuur heeft gebruikt, d.w.z. hoe veel land u onderzoekt voordat u de schat weet te vinden. Ook al heeft u de mogelijkheid om iets in de schatkisten te vinden, betekent het niet, dat Sea Sweeper levels zonder schatkisten minder opleveren.

Filmpje van het spel

Beoordelingen

8
4.2
Wat vindt u?
 • Leuk spel

  Leuk mijnenveger met een twist

 • het lijk me wel een leuk spel

  het lijk me wel een leuk spel als je het kan mar ik snap er niks van maar we blijven het proberen geef de moed niet op hihi