facebook-pixel

Time Machine VIP

Keer gespeeld: 1.136.041
Gespeeld vandaag: 152
Gebruikers gespeeld uur: 8
Nu is het eindelijk mogelijk om terug in de tijd te reizen! Time Machine is een spannende spelmachine, die in drie verschillende tijdperken plaats neemt. Elke tijdperk heeft z'n eigen regels en z'n eigen leuke minispelletjes.

Uitdagingen

Time after Time
Ready To Party
Vulcan
Ares
Happy Valentine's Day
Cold Season
Follow Up
Not Time To Waste
Pink October
Goodbye April
New Year's Resolution
For the holidays
Working Factory
Getting there
Machine Learning
Building Robots
Machine Stop
Wasting Time
Working on the Machine
Lost Time
Happy New Time
Power Machine
Genetic Quest
Machine over Man
Rolling Stones
In a Flash
Flashing Light
Spinning Machine
Back to the Future
In the Past
Modern Times
Busy Machine
Over and Done
Spinning Moment
Instant Gene
Future Machine
Time Flies
Time Goes By
Time Spins

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Doctor
Doctor
Specialist
Specialist

Hulp

Zo speel je Time Machine

Wist je dat je met het spelen op speelautomaten door de tijd kan reizen?!

Time Machine is een leuke spelmachine met negen wielen en meerdere minispelletjes. U bent in de uitvinder's werkplaats, die u in drie verschillende tijdperken bezoeken kan door het activeren van de tijdmachine. Winsten worden vrijgelaten door drie dezelfde symbolen op een rij te krijgen. Dit kan zowel horizontaal als verticaal en diagonaal - dus in totaal acht lijnen. Op de help scherm ziet u hoe groot de winst van de verschillende symbolen is.

Tijdreis

U activeert tijdreis door brandstof te verzamelen. Wanneer u een brandstof-symbool op een van de wielen ziet, wordt een van de tanken van de machine met brandstof gevuld. Als de rechter tank vol is reist u vooruit in de tijd en als de linker tank vol is reist u terug in de tijd.

Game Flash

Op Game Flash kunt u tokens, minispelletjes en Jackpot Flash winnen. U krijgt een Game Flash door drie Game Flash-symbolen op een rij te krijgen.

Hersens

Hersen symbolen representeren kennis en u verzamelt deze wanneer u ze op de wielen ziet. Als u later in een minispel zit, dan wordt de hersens in extra beurten omgezet. Hoe meer hersens u heeft als u het minispel haalt, hoe beter de kans dat u een goede winst krijgt.

DNA Game

Onze uitvinder houdt van goudvissen, dus hij gebruikt DNA-modificering om deze te maken. In het DNA spel moet u de gekleurde ballen schieten en proberen om drie op een rij in de DNA streng te vormen. In uw kanon heeft u rooie, groene en blauwe ballen, maar de goudballen kunt u alleen zamelen door de andere kleuren in de DNA streng te verwijderen. Als laatste bepaalt het winstwiel welke kleur vis u maakt en uw winst wordt met het getal op het wiel vermenigvuldigd. Hoe meer goudballen u zamelt, hoe groter de kans op een goudvis op het winstwiel.

Power Game

Power Game is een minispel die in het verleden gewonnen worden kan. De uitvinder heeft elektriciteit voor de steden nodig, door de huizen op de juiste manier te verbinden. U moet de velden onthullen en ze daarna draaien zodat zo veel mogelijk met de steden buiten het spelbord verbonden zijn. Begin links boven, waarvan de krachtinstallatie stroom stuurt. Het spel neemt plaats door drie aparte ronden, dus zorg ervoor, dat u niet al uw beurten in de eerste ronde gebruikt - u kunt niet noodzakelijk alle steden in elke beurt verbinden.

Robot Game

In de toekomst zijn ze gek met robots, dus in de Robot Game heeft onze uitvinder een geheel fabriek om ze te maken. U moet de klauwen van de lopende band besturen. Er zijn twee verschillende klauwen, die u kunt activeren door op de knoppen rechts te drukken. De dozen op de lopende band geven licht als u ze met de klauw pakken kunt, maar er zijn helaas altijd een risico, dat mechanische problemen kunnen ontstaan - vooral op de onderste band. Een robot moet uit drie vershillende onderdelen bestaan: Benen, lichaam en hoofd. Op de dozen kunt u zien wat erin zit, maar niet welke kleur het onderdeel heeft. Er zijn onderdelen in de kleuren blauw, rood en goud - zamelt u een blauwe robot is de winst klein, maar zamelt u een gouden robot is de winst groot. Zamelt u een robot in meerdere kleuren of zonder benen of hoofd ontvangt u een hele kleine winst. Het spel gaat over meerdere ronden, dus u kunt robotten zamelen tot u geen beurten meer heeft.

Filmpje van het spel

Beoordelingen

4
4.1
Wat vindt u?
 • super leuk spel

  ik heb dit spel altijd op automaat staan en verdien veel Tokens aan

 • leuk spel

  vooral als je hem op automaat zet dan komen de vele verborgen spelen te voorschijn. de een nog leuker dan de anderen.

 • Geweldig spel

  Ik heb nooit iets met de gokkast spellen gehad, maar deze is heel leuk. Daarnaast kun je er ook goed tokens in verdienen :)

 • leuk spel

  een leuke spel een dikke 10 waard
  ik raad het iedereen aan om te spelen
  ik begin moet je zoeken hoe het werkt maar je komt er vanzelf achter

 • Time Machine

  Ik vind het een heel leuk spel en ook nog niet zo ingewikkeld, ik hoop dat hij ook blijft.
  Er zijn nog vast meer mensen ze mopperen wel maar ze spelen toch steeds.

 • geweldig

  prima spel, niets mis mee, was even uitzoeken hoe het werkt maar geeft nu veel speel plezier. Tokens verdienen gaat ook lekker snel hier

 • leuk spel

  leuk spel met leuke minigames erin en lijkt me echt wel weer een verslavend spel.ook leuk dat de gewonnen tokens worden bijgeschreven...loopt lekker snel op zo

Vergelijkbare spellen