facebook-pixel
123

Route 66

Spelen
VIP
Beproef uw geluk op de geavanceerde gokautomaat Route 66 en kijk of het u lukt om de Jackpot te winnen. De machine bevat Flash, Racetrack, Parking Lot, Nudge, Line-spel en vele andere spannende features.

Uitdagingen

Carnation
Carnation
Calendula
Calendula
Jupiter
Jupiter
Snow Delight
Snow Delight
December Rush
December Rush
Indian Summer
Indian Summer
Sweet Escape
Sweet Escape
Highway 66
Highway 66
Third Season
Third Season
Indian Summer
Indian Summer
Colorful flowers
May Flowers
Na na na na na!
April Fool
Is it Spring yet?
Third Month
Well on Our Way
Second Month
Ho ho ho
For the holidays

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Cruising
Cruising
Impossible
Impossible
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond

Hulp

Zo speel je Route 66
Route 66 is een van ons meest populaire speelautomaat


Route 66 is een speelautomaat dat voorzien is van een heleboel leuke spellen. U kunt allerlei spellen winnen: Speed Limit, Parkinglot, Racetrack Game, Las Vegas Game, Nudge, Flash en nog veel meer. In deze Help vindt u meer informatie over de verschillende spellen.

Racetrack Game

Dit spel wordt geactiveerd bij 3 sinaasappels, citroenen of kersen behaald (op het groene winbord), als alle 3 de pijlen gelijktijdig oplichten, of door Flash. Het spel geeft eerst een flash en is dan in vijf spellen actief. De sheriffster levert winst op.

Flash

Dit spel wordt geactiveerd bij 3 x cactus of 3 x bar - pruim draait (op het rode winbord), als de 3 pijlen gelijktijdig oplichten. Het licht flasht tussen de verschillende velden. U wint hetgeen vermeld staat in het veld waar de flash stopt. Als de flash stopt op 5 Lines, 3 Lines of Super Hold, wordt Scratch Magic geactiveerd om te bepalen hoeveel spellen u hebt gewonnen.

Scratch Magic

Scratch Magic wordt geactiveerd als u 5 Lines, 3 Lines of Super Hold krijgt. Hier moet u twee identieke nummers krassen om te bepalen hoeveel spellen u wint. De velden bevatten de getallen 20, 30 en 40.

Nudge

In Racetrack Game, Flash en Parkinglot kunt u Nudge winnen. De rollen draaien aan het begin van het spel. De gewonnen Nudge worden in de Nudge-pot geplaatst. Nu mogen de rollen het aantal keren worden gedraaid dat er Nudge in de pot zitten. De rollen worden gedraaid met de pijltoetsen onder elke rol. Het spel is afgelopen als er winstpunten op een actieve lijn staan, als er geen Nudges meer in de Nudge-pot zitten of als u op de knop Spin drukt. Ongebruikte Nudges worden opgeslagen in de Nudge-pot. U kunt maximaal 20 Nudges opslaan in de Nudge-pot.

Super Flash

In Racetrack Game, Flash en Parkinglot kunt u een Super Flash winnen. Als de rollen draaien, worden alle velden een voor een ingeschakeld. Het laatste veld of de rollen bepalen uw winst.

High Low

High Low kan in Flash worden gewonnen. In dit spel moet u raden of de volgende kaart hoger of lager is dan de kaart die u op dat moment kunt zien. U maakt uw keuze met de pijltoetsen. Als U het goed hebt geraden, mag u nog een keer. U mag het spel altijd verlaten met de Nudge die u al gewonnen hebt. Als u fout gokt, wint u 2 Nudge. U kunt 2 tot 10 Nudges winnen. De ster geeft 'Nudge als winstpunten' aan.

Super Hold

Super Hold kan in Flash worden gewonnen. Het spel is actief in het aantal gewonnen spellen. U mag maximaal twee rollen meerdere malen achter elkaar vasthouden.

3 Lines

In Racetrack Game, Flash en Parkinglot kunt u 3 Lines winnen. Het spel is actief in het aantal gewonnen spellen.

5 Lines

In Racetrack Game, Flash en Parkinglot kunt u 5 Lines winnen. Het spel is actief in het aantal gewonnen spellen. Alle vijf lijnen zijn actief.

Top Game

In Racetrack Game, Flash en Parkinglot kunt u Top Game winnen. Het licht knippert tussen Bonus, Extra en Super.

Bonus, Extra en Super

Het licht knippert in de bijbehorende velden.

Speed Limit

Dit kunt u winnen door 3 x Speed limit of een keuzevrij spel. Het spel is actief gedurende 10 spellen en bestaat uit een horizontale kolom met zes velden en een roulette met zes velden. Met de sheriffster krijgt u een stap in het spel. Als de horizontale rij is ingeschakeld, wordt de draai van de roulette gestart door een tweede sheriffster.

Parkinglot

Dit kunt u winnen door 3 x Parkingteken, Flash of een keuzevrij spel. Het spel is gedurende 5 tot 10 spellen actief en bestaat uit een bord met 63 velden. Na het gooien van de dobbelsteen geeft het lichtje het aantal te zetten stappen aan. Als u de dobbelsteen vasthoudt, staat het lichtje stil. Het spelbord bevat de volgende velden: 15 velden met winstpunten van 20 tot 600. 3 velden met extra kans om de dobbelsteen te gooien. 4 velden met lopende band. 3 velden met doodskop (spel afgelopen) 2 velden met Racetrack Game. 2 veldeen met Flash. 1 veld met 2 Nudge. 1 veld met 4 Nudge.

Las Vegas Game

Dit kunt u winnen door 3 x Las Vegas of keuzevrij spel. Het spel is actief gedurende 15 tot 20 spellen en bestaat uit drie verticale kolommen met zeven vierkanten. Na het gooien van de dobbelsteen geeft het lichtje het aantal te zetten stappen aan. Als u de dobbelsteen vasthoudt, staat het lichtje stil. Onder Line game wordt de winnende lijn eerst geselecteerd voordat de verticale kolom wordt geselecteerd. Een ingeschakelde kolom levert op het winbord 40 + stappen op. Met een ingeschakelde rij Payout (groen gemarkeerd) worden de winstpunten van het winbord ingeschakeld. Hoeveel u wint, hangt af van het aantal ingeschakelde horizontale rijen. Tijdens het spel krijgt u met een 6 een extra spel.

Spel kiezen

Met 3 x Route 66 mag u kiezen tussen Speed Limit, Parkinglot en Las Vegas Game.

Jackpot Game

Dit kunt u winnen in Racetrack Game, Speed Limit, Parkinglot en Las Vegas Game. Het spel is actief gedurende het aantal gewonnen spellen (20, 40 of 60). Er wordt teruggeteld vanaf de eerste jackpotwinst. Het spel bestaat uit een roulette met 7 velden. Als er op de middellijn een Bar wordt weergegeven, gaat de roulette knipperen. Tijdens het spel wordt een eventueel actief Line Game gepauzeerd tot dat het Jackpot Game afgelopen is.

Strategie

Nudge Het is verstandig om een paar Nudge te bewaren zodat u een Speed Limit of Las Vegas Game kunt activeren in een Line Game waar u nieuwe Nudge kunt winnen. Spel kiezen Als u een Line game hebt, is het een goed idee om Las Vegas Game of Speed Limit te kiezen. In deze spellen kunt u ver komen en veel winnen. Als u geen Line Game hebt, kunt u kiezen voor Parkinglot. Dit spel heeft geen voordelen in Line Game en u kunt er 20 Jackpot Games mee winnen. Lijnspel Het is niet verstandig om AutoSpin te gebruiken in Line Game. U moet immers proberen een Speed Limit, Las Vegas Game of Flash te krijgen, dus u moet de rollen niet vasthouden voor kleinere prijzen.

Spel afsluiten

Om het spel te beëindigen, klikt u linksonder in het scherm op 'afsluiten'. Als u het spel afsluit, worden uw Nudge niet bewaard voor het volgende spel. Als er nog tokens in de speelautomaat zitten, worden deze automatisch in uw profiel bijgeschreven als u het spel afsluit.

Uitbetaling van tokens

Uit voorzorg, worden de tokens in het spel elke vijf minuten bijgewerkt. Zo wordt voorkomen dat u al uw tokens verspeelt als het spel of uw pc crasht. Het aantal tokens dat aan het eind van het spel worden toegevoegd aan uw tokentotaal is dus nooit het gehele eindresultaat van het spel, aangezien de tokens al tussentijds toegevoegd zijn aan uw totaal.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
  • Vertrouwd genieten

    Al 15 jaar een spel wat ik met veel plezier speel en geen moment verveeld!

  • route66

    zeer leuk spel vooral tijd verdrijfspel