facebook-pixel
89

Diamond Rush

Spelen

Pak de mijnkar in met houwelen en dynamiet, want ze zijn getroffen door de diamantkoorts! Ga op zoek naar gezochte edelstenen en probeer een van de grote jackpots in de mijnschachten te winnen.

Uitdagingen

Scorpios
Scorpios
Summer of '69
Summer of '69
Summer of Love
Summer of Love
Hera
Hera
Spring Time
Spring Time
Year 2023
Year 2023
Santa's Elves
Santa's Elves
Autumn Holidays
Autumn Holidays
Early Fall
Early Fall

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Miner
Miner
Bandit
Bandit

Hulp

Het spel

Diamond Rush is een vermakelijke western gokautomaat met negen rollen en verschillende mini-games. Je bent in het wilde westen waar je diamanten en andere edelstenen moet verzamelen door de mijn te verkennen. Winsten worden geactiveerd door drie identieke symbolen op een lijn te krijgen. Dit kan horizontaal, verticaal en diagonaal. Elke keer dat je wint door drie symbolen op een lijn te krijgen, krijg je een dubbele vermenigvuldiger. Op het prijzenscherm van het spel kun je zien hoeveel winst de verschillende symbolen opleveren.

Wanted Game

In Wanted Game moet je naar een specifieke edelsteen op de middelste horizontale lijn zoeken voordat je geen spins meer hebt. Je kunt zien hoeveel spins je nog hebt onder het veld Gezocht. Wanneer je een edelsteen vindt, levert dit een winst op die gelijk is aan de waarde van de edelsteen. Als je genoeg edelstenen hebt verzameld, krijg je ook een vermenigvuldiger die tot acht keer kan oplopen. Als je alle edelstenen vindt, win je een Jackpot Flash. Je krijgt een Wanted Game door drie Wanted Game-symbolen op een rij te krijgen.

Diamond Chase

In Diamond Chase ga je de mijn binnen om diamanten te zoeken, waarbij je dynamiet gebruikt om de weg vrij te maken. Klik op een van de vierkanten met een dynamiet erop om de rotsen weg te blazen en als je geluk hebt, vind je er misschien een diamant onder. Er zijn in totaal vijf diamanten in de mijn en als je ze allemaal vindt, win je een Jackpot Flash. Je hebt in totaal 25 dynamiet en als je ze opraakt, eindigt het spel. Je kunt Diamond Chase spelen door drie Diamond Chase-symbolen op een rij te krijgen of deze te winnen in Game Flash.

Miners Maze

In Miners Maze waag je je in de mijn om verloren schatten te zoeken, waarbij je de mijnkar gebruikt om te navigeren. Wanneer je voor het eerst bij de mijn aankomt, krijg je een aantal dobbelstenenrollen, die rechts van de grote dobbelsteen te zien zijn. De mijnkar beweegt door de dobbelstenen te gooien en vervolgens het aantal velden te verplaatsen dat door de dobbelstenen wordt aangegeven. Als het karretje een kruispunt of een doodlopende weg tegenkomt, kun je kiezen welke richting het moet gaan door op een van de pijlen te klikken. Als je een zes gooit met de dobbelstenen, krijg je nog een worp. Als je een ster raakt, krijg je een stersprong die je kunt gebruiken om naar een van de sterren in de mijn te springen door erop te klikken. Miners Maze eindigt als je alle schatkisten hebt gevonden of als je geen dobbelstenen meer hebt. Je kunt Miners Maze spelen door drie Miners Maze-symbolen op een rij te krijgen of deze te winnen in Game Flash.

Game Flash

Als je een Game Flash krijgt, kun je geluk hebben om Tokens, Diamond Chase, Miners Maze of Jackpot Flash te winnen. Je krijgt een Game Flash door drie Game Flash-symbolen op een rij te krijgen.

Jackpot Flash

Jackpot Flash is waar de grote winsten kunnen worden gewonnen! Je kunt de Jackpot of de Super Jackpot winnen. Jackpot is een winst van minimaal 10.000 tokens en groeit elke keer dat je een draai begint. De Super Jackpot is minimaal 100.000 tokens en groeit elke keer dat een draai wordt gestart door jou of je medespelers die ook Diamond Rush spelen. Je kunt Jackpot Flash spelen door het te winnen in Wanted Game, Diamond Chase, Miners Maze en Game Flash.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
 • erg jammer

  Echt een leuk spel alleen erg jammer dat je niet de vierde medaille kan halen vanwege de super jackpot

 • heel leuk spel

  alleen jammer dat de laatste medaille vrijwel niet te doen is voor Nederlandse spelers, de Super jackpot valt meestal in het de andere landen. Miss aanpassen dat wij ook wat meer kans maken? Dit haalt het plezier uit het spel zo

 • leuk spel

  het is alleen jammer dat de superjackpot 5x gehaald moet worden voor de laatste medaille.
  ook zou het naar mijn mening eerlijker zijn als elk land zijn eigen super jackpot heeft omdat de win kans opo deze manier wel heel erg klein is

 • leuk spel

  maar jammer dat dit zo moet wij nederlanders krijgen het zo niet voor mekaar om 5 superjackpot te halen het zijn altijd de buitenlanders die winnen word een jaren plan zo

 • speel het veel maar,,,,,,

  begin vond ik het niks maar nu speel ik het toch vele keren helaas jammer dat er hier in Ned. weinig de SuperJackpot valt !
  wil je hier spelers houden beste Play , verdeel het dan of doe het per land

 • Super Jackpot

  Leuk spel. Alleen de Super Jackpot zou per land moeten gaan. Hij is in NL nog maar 5 x gevallen. Kans op een medaille (laatste) is nihil. Dit neemt het plezier in het spel weg. Misschien dat dit aangepast kan worden.

 • jammer die superjackpot

  leuk spel ,alleen jammer dat super jackpot bijna nooit valt (in nl ) zo is het niet te doen om laatste medaille te halen

 • eerste indruk telt altijd

  eerste indruk..leuk spel..al gauw als er niets van een verandering inzit ..wordt t saai..het spel is leuk..maar snelheid in winnen van door de game flash laat soms lang op zich wachten..leuk spel..maar de wisselingen in flashgame duurt te lang

 • Super Verslavend leuke Games

  Super verslavend Leuke
  Gokkast met diverse games ineen ik vind het geweldig.
  Geen trage kast draait lekker door helemaal super.
  spannend om de Saffieren in de games te halen

  Super Bedankt

 • Weer een idle game

  Weer een spel waar je alleen maar naar hoeft te kijken. Zonde...er zijn zoveel andere leuke spelen te maken dan weer een gokkast.