213

Siesta Solitaire

Spelen

Amigos! Senoritas! Gringos! De klassieke solitaire is naar Mexico gekomen waar u de strijd kunt aangaan om de meeste punten te behalen! Des te hoger de ronde die u bereikt des te meer punten u krijgt. Elke 3 en 24 uur heeft het spel grote token prijzen Arriba! Arriba!

Uitdagingen

Shortest Month
Shortest Month
Fit For Fight
Fit For Fight
Follow Up
Follow Up
Christmas Time
Christmas Time
Winter Games
Winter Games
Pink October
Pink October
Brown Leaves
Brown Leaves
Vibes
Vibes on the Beach
Finally!
Summer Holiday
Long Gone
May with the Wind
Happy People
Hello May!
Are you Ready?
Final Call
Fun Time
Snow on the Hill
Get It!
New Year's Resolution
Ho ho ho
For the holidays
1500
Sleeping Cards
1500
Siesta at the Beach
2500
Mexican Boy
30
Playing Cards
6000
Rainbow Tuesday
50
Sleeping All Day
1500
Jingle Siesta
20
Game on
3000
Night Night
900
Siesta Skills
500
Resting Time
1500
Easy Peasy
15
Hibernation
300
Highly Skilled
10
Ace to King
2
Hot Siesta
10
Party in Mexico
500
Hard Cards
1000
Easy Siesta
6000
Easy Routine
1500
You Snooze You Lose
10
A La Playa
20
Hola Solitaire
15
Spin 2 Win
3000
Difficult Cards
5
Cinco Solitaires
5
Cold Siesta
10
Bonus Siesta
1000
Excellent Points
5000
Vamos!
2000
Hard Times
4000
Mexican Springtime
500
Arriba Arriba
2000
Poco Loco
10
Mexican Game
3000
Fiesta Time
1000
Sun and Solitaire
3
Hot Chilli
5
Siesta Time
15
Sombrero
1500
Little Mexican

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Card Queen
Card Queen
Card King
Card King

Hulp

Het spel

Siesta Solitaire is de perfecte versie van 7 solitaire - prachtige kaarten, mooie prijzen en een ontspannende en vrolijke Mexicaanse sfeer. Het spel heeft highscore competities waar u de strijd kunt aangaan met alle andere spelers om de meeste punten te scoren of uw scores gewoon te vergelijken met uw vrienden. Elke 3 en 24 uur zijn er winnaars te vinden maar er zijn ook kleinere prijzen voor de 49 beste concurrenten.

Basisregels

Siesta Solitaire volgt de bekende regels van 7 Solitaire. Het hoofddoel is om alle 52 kaarten van de stapel te verwijderen en de zeven kolommen naar vier gesorteerde eind-stapels. Om dat te doen, moet u kaarten van de stapel nemen en naar de zeven kolommen slepen en daarna verder naar de eind-stapels. In de kolommen moeten de kaarten geplaatst worden in aflopende volgorde (6, 5, 4, enz.) en eveneens afwisselend van kleur rood of zwart. Op de onderste plaats in elke kolom kan er enkel een koning geplaatst worden. Als u kaarten naar de eind-stapel verplaatst, dan dient dit te gebeuren in oplopende volgorde (A, 2, 3 enz.) tot dat alle kaarten op hun plaats liggen en Solitaire gewonnen is.

Zo speelt u

Er zijn twee manieren om de kaarten te verplaatsen. Ofwel kunt u ze verslepen met de muis door op de linkermuisknop te drukken of u kunt ook met de linkermuisknop op de kaart klikken en daarna op de plaats waarnaar u de kaart wil verplaatsen. De rechtermuisknop kunt u gebruiken om kaarten naar de eind-stapels te verplaatsen. Als u met de rechtermuisknop op een kaart klikt dan zal deze naar een eind-stapel gaan (indien mogelijk). Als u met de rechtersmuisknop op de achterkant klikt dan zullen alle kaarten die naar een eind-stapel kunnen zich daarheen verplaatsen. Dezelfde functie kunt u gebruiken als u dubbelklikt op de linkermuisknop.

Punten

Uw score wordt als volgt berekent: Kaart van stapel naar kolom: 5 punten Kaart van stapel naar eind-stapel: 15 punten Kaart van kolom naar eind-stapel: 10 punten Draai een kaart om in een kolom: 5 punten Kaart van eind-stapel naar kolom: De punten die u kreeg voor het verplaatsen van de kaart naar de eind-stapel worden van uw score afgetrokken. Ga door alle kaarten van de stapel: U verliest punten gelijk aan het aantal kaarten in de stapel. Daarnaast, worden de punten vermenigvuldigd met het rondenummer. Als u in ronde 2 bent krijgt u dus dubbel zoveel punten als in de eerste ronde - en als u in ronde 10 bent kreegt er er dus 10 keer zoveel!

Moeilijkheidsgraden

Het enige verschil tussen de drie moeilijkheidsgraden is het aantal kaarten dat u van de stapel mag gebruiken. U mag door de stapel kaarten gaan zo vaak als u wilt, maar dit kost u telkens 100 punten. Normaal: Hier wordt een kaart van de stapel gehaald. Moeilijk: Hier worden twee kaarten van de stapel gehaald. Expert: Hier worden drie kaarten van de stapel gehaald.

Tokens en Bonus spin

U wint tokens zoals u punten wint, maar u krijgt echter meer tokens des te hoger de moeilijkheidsgraad is waarin u speelt. Bonus Spin wordt gegeven als u vier chilipepers heeft verzameld. U vindt deze willekeurig onder de onderste kaart van een kolom.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
 • Leuk om te spelen maar lastig om te winnen.
  Leuk, maar verslavend. En erg moeilijk om voldoende punten te halen, c.q. een groot aantal rondes achter elkaar uit te spelen zonder af te zijn.
 • leuk ....
  Het is een onwijs leuk spel, vind het alleen jammer dat er om de zoveel tijd VIP komt. En als je eenmaal bezig bent kan je niet stoppen.
 • Leuk maar
  Aardig spel alleen denk je soms dat het je lukt maar dan kom je er opeens niet meer in de buurt.
 • Wordt vreselijk saai
  Na 15 jaar spelen wordt de laatste medaille je nog steeds niet gegund.
 • zo saai
  te weinig winkansen
 • Leuk spel
  Kan ik uren achter elkaar spelen...
 • het is verslavend ik kan de he
  het is verslavend ik kan de hele dag spelen probeer het maar ben al een paar uur bezig nu maar even wat eten anders gaat het hier fout dus uit proberen groetjes cisca
 • siesta solitaire
  Een heel leuk en verslavend spel, van makkelijk, moeilijk tot expert levels. Alleen duren de wedstrijden wel wat lang, die mogen van mij een uurtje duren, dan heb ik het wel gehad.
 • poppie3
  Een geweldig spel, het ontspant zo lekker.
  Ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen. Als je dit éénmaal gespeeld heb,
  dan begrijp je gelijk wat ik bedoel.
 • verslavend spel.
  Grandioos spel verveeld nooit en is erg verslavend je kunt haast niet stoppen en je vergeet de tijd.