71

Egyptian Pyramids

Spelen
Pyramide solitaire-spel uit het avontuurlijke Egypte. Combineer de huidige kaart met een kaart die één punt hoger of lager is. Maak zo veel mogelijk 'slagen' om de hele piramide leeg te spelen. Er zijn 3 verschillende moeilijkheidsgraden.

Uitdagingen

Jupiter
Jupiter
Cold Air
Cold Air
Winter OL
Winter OL
Indian Summer
Indian Summer
Madness
Madness
Winter Olympics
Winter OL
Third Season
Third Season
Fresh Air
Fresh Air
On a plane
Vacation Time
Jungle June
Jungle June
Colorful flowers
May Flowers
Let's Go!
Spring in Town
Is the sun out?
Springtime
Well on Our Way
Second Month
Ho ho ho
For the holidays

Medailles

Basic Egyptian Pyramids
Basic Egyptian Pyramids
Expert Egyptian Pyramids
Expert Egyptian Pyramids
Greatest Pyramid Builder
Greatest Pyramid Builder
Dominant Anubis
Dominant Anubis
Egyptian Sapphire
Egyptian Sapphire
Egyptian Emerald
Egyptian Emerald
Egyptian Ruby
Egyptian Ruby
Egyptian Diamond
Egyptian Diamond

Hulp

Bij Egyptian Pyramids gaat het erom de piramides weg te spelen. U krijgt een stapel overgebleven kaarten en u speelt steeds één kaart. De kaart van uw stapel combineert u met een vrije kaart in de piramide die één punt hoger of lager is. Als u bijvoorbeeld een 7 hebt, kunt u die combineren met een 8 of een 6. De aas is het hoogst en het laagst en kan met een 2 of een heer worden gecombineerd. Een serie slagen is het aantal combinaties dat u kunt maken zonder een nieuwe kaart van de stapel te pakken. Probeer zoveel mogelijk slagen te halen zodat u op de lijst van hoogste scores komt.

Moeilijkheidsgraden

Voor aanvang van het spel kunt u kiezen uit 3 moeilijkheidsgraden: Normaal, Moeilijk en Expert. Normaal bestaat uit 3 piramides, Moeilijk uit 2 en Expert uit één piramide. Ook het aantal vrije kaarten bij het begin van het spel varieert.

Bonus Spin

Elke keer als u een piramide wegspeelt, krijgt u een aantal mini-piramides, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. In de modus Normaal krijgt u er 1, bij Moeilijk 2 en bij Expert 4 mini-piramides. Als u 4 mini-piramides hebt verzameld, krijgt u een Bonus Spin.

Pyramide Spin

Gedurende het hele spel verzamelt u gouden munten. Deze munten gaan rechtstreeks naar de goudschaal, waar ze worden gewogen. Als u genoeg munten verzameld hebt, krijgt u een Pyramid Spin. Met de Pyramid Spin kunt u veel tokens winnen.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
  • Egyptian Pyramids
    vind het een leuk spel een 10