facebook-pixel

Egyptian Pyramids

Keer gespeeld: 2.116.034
Gespeeld vandaag: 985
Laatste uur: 75
Pyramide solitaire-spel uit het avontuurlijke Egypte. Combineer de huidige kaart met een kaart die één punt hoger of lager is. Maak zo veel mogelijk 'slagen' om de hele piramide leeg te spelen. Er zijn 3 verschillende moeilijkheidsgraden.

Uitdagingen

King Carrom
Calendula
Dubai Nights
Jupiter
Cold Air
Winter OL
Indian Summer
Madness
Winter OL
Third Season
Fresh Air
Vacation Time
Jungle June
May Flowers
Spring in Town
Springtime
Second Month
For the holidays

Medailles

Basic Egyptian Pyramids
Basic Egyptian Pyramids
Expert Egyptian Pyramids
Expert Egyptian Pyramids
Greatest Pyramid Builder
Greatest Pyramid Builder
Dominant Anubis
Dominant Anubis
Egyptian Sapphire
Egyptian Sapphire
Egyptian Emerald
Egyptian Emerald
Egyptian Ruby
Egyptian Ruby
Egyptian Diamond
Egyptian Diamond

Laatste nieuws

Nieuwe medailles in Egyptian Pyramids image
Nieuwe medailles in Egyptian Pyramids
9 Aug, 2022
Vandaag zijn er vier nieuwe medailles toegevoegd aan Egyptian Pyramids. Ze zijn van het type dat geen speciale vaardigheden vereist, maar gewoon dat men veel spellen hebt gespeeld. Perfect voor degenen die gewoon plezier willen...
Meer lezen

Hulp

Zo speel je Egyptian Pyramids

Pyramide solitaire - een solitaire die draait om het oplossen van kaartpiramides

Als u op zoek bent naar een volledig gratis solitaire online, dan ben je hier aan het juiste adres. Pyramide Solitaire is een van de klassieke solitaires. We hebben er een draai aan gegeven om het visueel leuker en meeslepender te maken. Je kunt Egyptian Pyramids hier gratis spelen. Bij Egyptian Pyramids gaat het erom de piramides weg te spelen. U krijgt een stapel overgebleven kaarten en u speelt steeds één kaart. De kaart van uw stapel combineert u met een vrije kaart in de piramide die één punt hoger of lager is. Als u bijvoorbeeld een 7 hebt, kunt u die combineren met een 8 of een 6. De aas is het hoogst en het laagst en kan met een 2 of een heer worden gecombineerd. Een serie slagen is het aantal combinaties dat u kunt maken zonder een nieuwe kaart van de stapel te pakken. Probeer zoveel mogelijk slagen te halen zodat u op de lijst van hoogste scores komt. Waar wacht u nog op? - Speel pyramide solitair nu gratis.

Moeilijkheidsgraden

Voor aanvang van het spel kunt u kiezen uit 3 moeilijkheidsgraden: Normaal, Moeilijk en Expert. Normaal bestaat uit 3 piramides, Moeilijk uit 2 en Expert uit één piramide. Ook het aantal vrije kaarten bij het begin van het spel varieert.

Bonus Spin

Elke keer als u een piramide wegspeelt, krijgt u een aantal mini-piramides, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. In de modus Normaal krijgt u er 1, bij Moeilijk 2 en bij Expert 4 mini-piramides. Als u 4 mini-piramides hebt verzameld, krijgt u een Bonus Spin.

Pyramide Spin

Gedurende het hele spel verzamelt u gouden munten. Deze munten gaan rechtstreeks naar de goudschaal, waar ze worden gewogen. Als u genoeg munten verzameld hebt, krijgt u een Pyramid Spin. Met de Pyramid Spin kunt u veel tokens winnen.


Tokens


Naast de tokens die je wint met de Bonus Spins en Pyramide Spins, win je ook tokens door rondes te voltooien. Het aantal dat je wint volgt deze formule: Max Streak x Kaarten Over x Moeilijkheidsgraad. De moeilijkheidsgraad kan 1, 2 of 3 zijn, afhankelijk van of je op Normaal, Moeilijk of Expert speelt.


Geschiedenis van pyramide solitaire

De geschiedenis van Pyramide Solitaire, ook wel bekend als Pyramide Patience, gaat terug tot de 18e eeuw. Hoewel de exacte oorsprong van het spel onduidelijk is, wordt aangenomen dat het is geëvolueerd als een variant van andere populaire patience-kaartspellen uit die tijd.

Patience-spellen hebben hun wortels in Europa en worden al eeuwenlang gespeeld als een populaire vorm van entertainment voor individuen. De vroegste vormen van patience-spellen werden gespeeld met traditionele speelkaarten en werden vaak gezien als een middel om strategisch denken en concentratie te oefenen.

Pyramide Solitaire kreeg zijn bijzondere vorm en structuur, waarbij de kaarten in een piramidevorm zijn gerangschikt, waarschijnlijk in de 19e eeuw. Het spel werd populair in verschillende landen en heeft door de jaren heen verschillende veranderingen en aanpassingen ondergaan.

Met de komst van PC's en digitale technologie in de 20e eeuw werden Pyramid Solitaire en andere patience-spellen geïntroduceerd op elektronische platforms. Ze werden opgenomen als onderdeel van computerspelpakketten en later als individuele spellen op computers, mobiele telefoons en tablets.

Pyramide Solitaire heeft aanzienlijke populariteit gewonnen en is een van de meest geliefde en gespeelde vormen van patience-spellen geworden. Het biedt een unieke uitdaging met zijn piramidevormige lay-out en vereist strategisch denk- en observatievermogen om de kaarten uit de piramide te verwijderen.

Tegenwoordig kan Pyramide Solitaire op verschillende platforms worden gespeeld, waaronder computerspellen, mobiele applicaties en online gamingsites. Er zijn ook verschillende variaties en regelsets van het spel die verschillende uitdagingen en niveaus van complexiteit bieden.

Pyramide Solitaire blijft een tijdloze klassieker in het patience-genre en trekt nog steeds spelers over de hele wereld aan. De eenvoudige regels en de boeiende gameplay maken het tot een populaire vorm van entertainment, of je het nu speelt als ontspannend tijdverdrijf of als strategische uitdaging.

Filmpje van het spel

Beoordelingen

29
4.4
Wat vindt u?
  • Egyptian Pyramids

    vind het een leuk spel een 10