facebook-pixel
138

Bubble Zoo

Spelen
VIP

In dit leuke spel Bubble shooter spel zijn de dieren rond en springen ze in het rond als ballen. U moet ze verdelen in groepen van 3 of meer en ze door de buizen naar benden laten vallen. Elke 3 en 24 uur worden de beste 50 spelers beloond met fantastische token prijzen.

Uitdagingen

Summer of '69
Summer of '69
Medusa
Medusa
Aquamarine
Aquamarine
Fit For Fight
Fit For Fight
SummerHeat
SummerHeat
Light Breeze
Light Breeze
Goodbye 2021
Goodbye 2021
Winter Games
Winter Games
On the Road
On the Road
Brown Leaves
Brown Leaves
Summer is gone
This is the End
Vibes
Vibes on the Beach
Finally!
Summer Holiday
Warming up
Summer Breeze
Happy People
Hello May!
Are you Ready?
Final Call
Fun Time
Snow on the Hill
Get It!
New Year's Resolution
Ho ho ho
For the holidays
1500
Moving Animals
3000
Crazy Zoo
33
Rolling Animals
25
Mega Bubble
15
Tour de Zoo
15
Animals on the Run
30
Jungle Fever
1000
Removing Animals
10
Running Wild
500
Dropping Like Flies
14
Wild Zoo
10
Moving Up
30
Tour de Animals
20
Wildlife Park
10000
Hidden Animals
35
Multiple Bubbles
50
Going Far
10
Animal Spins
40
Animal Kingdom
25
Bubble Struggle
2000
Animal Rescue
1
Bonus Bubble
25000
Big Bubble
40000
Wild Animals
30000
Loosen Animals
15000
At the Zoo
50000
Zoohuu
500
Goodbye Animals
8
Animals gone Wilde
1000
Loose Penguins
20000
Small Monkeys
300
Zoomania
5
Bubble Booble
500
Zookeeper

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Animal Friend
Animal Friend
Zoo Keeper
Zoo Keeper
Blue Skies
Blue Skies
Green Habitats
Green Habitats
Wilderness
Wilderness
Zoologically
Zoologically

Hulp

Zo speel je Bubble Zoo

In Bubble Zoo speelt u de hele tijd tegen andere spelers door de meeste punten te scoren of de hoogste ronde te bereiken. Er lopen twee parrallelle competities: één die elke drie uur eindigt en één die elke 24 uur eindigt. U kunt de huidige deadline volgen onder de highscore lijst van het spel of door de chatberichten in het oog te houden. Het spel is een gratis ballonspel, ook wel aim and shoot Bubble Shooter game genoemd en het doel van het spel is om de balvormige dieren af te vuren zodat ze groepen van drie of meer vormen. Elke ronde heeft een beperkt aantal dieren en uw doel is om altijd 9 sterren in de bovenste rij tevoorschijn te laten komen en ondertussen zoveel mogelijk dieren in de buizen onderaan het scherm te laten vallen.

Spelmodussen

Het spel heeft twee spelmodussen: Spelronde of uitdaging. Beiden hebben een eigen highscore ranglijst en aparte prijzen - u kunt in alle competities tegelijk deelnemen, als u tijd genoeg heeft. In Tour de Zoo zijn er geen lopende competities, maar de strijd om het hoogste level te behalen is hoe dan ook zwaar. Hetzelfde in beide spelmodussen is dat u in elke ronde een beperk aantal schoten heeft om de dieren in het speelveld te verwijderen. Als u schoten op zijn verliest u de ronde en moet u opnieuw beginnen. Achter elk dier in de bovenste rij zit een ster verborgen, als u 9 sterren tevoorschijn heeft laten komen zal het laatste dier automatisch loskomen. Als u niet zeker bent hoever u van de bovenste rij bent dan kunt u dit zien aan de rat aan de rechterkant van het speelveld. Spelronde Als u de spelronde speelt, dan is het doel van het spel om zoveel mogelijk rondes uit te spelen tot dat u verliest en opnieuw moet beginnen. De rondes worden steeds moeilijker aangezien er steeds meer en meer dieren om te verwijderen zijn in elke ronde die u uitspeeld. Als twee spelers hetzelfde aantal rondes heeft behaald, dan bepaald het aantal punten die ze behaald hebben hun plaats op de highscore lijst. Uitdaging Hier kunt u een ronde van dezelfde moeilijkheidsgraad opnieuw en opnieuw spelen met als doel zoveel mogelijk punten te halen. Als twee spelers de zelfde score behaald hebben, dan zal de speler die deze score het eerst behaald heeft bovenaan de highscore lijst staan. Tour de Zoo In Tour de Zoo reis je van de ene dierentuin naar de andere. Als u een level uitspeelt, dan kunt u altijd beginnen vanaf dit level wanneer u verliest. Uw doel is om genoeg punten te behalen in elk level om 3 sterren te behalen. En natuurlijk om zover mogelijk te komen in het spel. U kunt eveneens altijd teruggaan naar een vorig level indien u de 3 sterren niet behaald heeft in de eerste keer dat u het level uitgespeeld heeft.

Punten

U kunt punten behalen als de dieren loskomen en in de buizen onderaan het scherm vallen. Het aantal punten dat u krijgt wordt bepaald door de nummer op de buis en het aantal keren dat het dier tegen een ballon gebotst heeft. Sommige ballonen tellen voor meer dan één botsing. Het aantal botsingen wordt vermenigvuldigd met het nummer dat op de buis staat.

Ballons

Als u de dieren verwijderd, worden ballons toegevoegd. Maar als u vuurt zonder dieren te verwijderen zullen er twee ballons verdwijnen. Om veel punten te behalen moet u ervoor zorgen om zoveel mogelijk ballons te hebben. U kunt tot zeven ballons tegelijk op het scherm hebben, als u geen plaats meer heeft voor nieuwe ballons zullen ze upgraden naar betere ballons. Blauw - De gewone blauwe ballon vermenigvuldigd met één. Rood - De eerste upgrade is de rode ballon en vermenigvuldigd met twee. Groen - Na de rode ballons komen de groene. Ze vermenigvuldigen met vijf. Geel - Als laatste hebben we de gele ballons, deze vermenigvuldigen met tien.

Power-ups

Specialle ballen verschijnen willekeurig tijdens het spel - dit zijn power-ups. Ze hebben altijd een kleur die overeenkomt met een dier en ze worden daarom verwijderd met de dieren van hun kleur. Er gebeuren echter speciale dingen als ze verwijderd worden: Brillen - Als u de brillen verwijderd, krijgt u een beter zicht om meer precies te zien waar een dier zal landen. Dubbel spel - Dit verwijderd een hele rij met dieren, alle dieren eronder zullen vallen. Spook - Het spook voegt een speciale spookballon die extra spookdieren maakt als er een botsing is. Op die manier heeft u meer dieren die in de buizen vallen en dus meer punten. Als u een power-up losmaakt in plaats van ze te verwijderen, dan upgrade u de waarde van de buizen waar ze invalt. Voor de rest van de ronde geeft het u dus extra punten.

Tokens en Bonus Spin

Na elke ronde krijgt u tokens toegekend gebasseerd op uw score. Tijdens het spel heeft u ook de mogelijkheid om een bonus spin te behalen door drie zeldzame dieren te vinden. Bovenop de tokens die iedereen krijgt zullen er extra prijzen uitgedeeld worden aan de 50 beste spelers telkens een highscore competitie eindigt. Dit betekent elke 3 en 24 uur. De grote van de prijs is afhankelijk van hoeveel spelers het spel spelen. Als u één van deze prijzen gewonnen heeft zult u een postbericht ontvangen.


Bubble Zoo staat in de categorie Casual Games.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
 • Spelronde mode duurt te lang

  Waarom heb je bij de spelronde mode nog steeds dat die ballen in een ton vallen als je level gehaald hebt? Het aantal punten maakt in die mode toch niks uit en het duurt super lang... scheelt enorm veel tijd als dat er niet is.

 • Uitdagend spel

  Er is veel te doen , en het is leuk om je zelf te verbeteren.

 • leuke spel

  super leuk spel ;-) voordat je het weet ben je weer een paar uur verder

 • Eefje2012

  Een fijn spel en leuke medespelers

 • Meerdere opties

  Wat fijn een spel met meerdere optie's zoals spelronde's, uitdagingen en Tour-de-zoo, de keuze is dus reuze. Flink wat tokens te verdienen en de medailles heb je hier niet zomaar een echte uitdaging dus! Heerlijk love it.

 • Gezellig, en tijdloos spel!

  Hartstikke leuk spel, als je even geen tijd hebt of even door de bomen t bos niet meer kunt zien, kun je het spel gewoon open laten staan en later weer verder/doorgaan :)
  Super leuk! Zeker een aanrader...
  Playtopia over het algemeen is een aanrader!

 • Exelent

  Leuk om te spelen
  Blijft spannend
  Zijn mij alle sterren waard
  ******************************************************************************************************

 • Het leukste spel dat er is !!

  En ik blijf het leuk vinden...tot diep in de nacht! Kan er geen genoeg van krijgen. En dan de tokens die je wint...best veel af en toe. Die zet ik dan meteen, om een prijs te winnen...helaas nog niets gewonnen ...alleen heel in het begin...
  gr. Chriss

 • topspel

  gewoon leuk om te spelen en je kunt het de hele week of maand doen en het verveeld nooit
  .dus gewoon spelen tot je er bij neervalt

 • om gek van te worden

  Heel leuk spel elke ronde word het spannender ook leuk dat je tegen anderen kan spelen zo kan je er een leuke strijd van maken speel het vaak tegen me vrienden van playtopia veel plezier allemaal