facebook-pixel

Neighbor Wars

Keer gespeeld: 5.859.995
Gespeeld vandaag: 1.105
Laatste uur: 150
Droomt u ervan om uw buur het level zuur te maken? Neighbor Wars geeft u alle vreselijke ideeën die u nodig heeft en geeft u de kans om ze uit te proberen op uw vrienden.

Uitdagingen

Follow the Leader
Ready To Party
Pumpkin Season
Pompei
Happy Valentine's Day
Almost New Year
Autumn Delight
Ready Set Go
Love Thy Neighbor
Baby it's Cold Outside
On the Road
Vibes on the Beach
At the Beach
Final Call
Snow on the Hill
Almost Over
Love Thy Neighbor
For the holidays
War of the Roses
Battle of the Street
War of the Gates
Friends or Enemies
Bringing Peace
Constantly Fighting
Heavy Tool
Plunging into the War
Go Fish
Healthy Fight
Flying Pigs
Win the War
Good Neighbors
NeverEnding War
Grease Lightning
Air Strike
Vegetable War
Fight to Survive
Smells Fishy
Strike the House
Rocket Launch
Lights On
Piggy Battle
Broccoli War
The War is On

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Game On
Game On
Fighter
Fighter

Hulp

Zo speel je Neighbor Wars

Neighbor Wars is een spel voor twee spelers over echte burenruzie. Het doel van het spel is om uw tegenstander zijn huis met de grond gelijk te maken. Om de beurt verzamelt elke speler symbolen die gebruikt kunnen worden om verschillende aanvallen af te vuren. Als u uw beurt gehad heeft wacht u op uw tegenstander terwijl deze aan de beurt is of kunt u verder spelen in een ander gevecht met een andere tegenstander als u daar aan de beurt bent. U kunt zonder problemen meerdere spellen tegelijk spelen. Gelukkig heeft u geen andere buren en is het dus aan u om de kwestie te beslissen in uw conflict met de buurman.

Zoek een tegenstander

Het eerste dat u moet doen is een tegenstander zoeken. Klik op "Nieuw spel" om de volgende opties te zien: Willekeurig - Hier krijgt u een willekeurige tegenstander, met een rating die zo dicht mogelijk bij die van u ligt. Vriend - Hier kunt u kiezen tussen uw Playtopia-vrienden. Ze zullen een notificatie ontvangen over uw uitdaging. Chatter - Hier kunt u kiezen tussen de spelers die op dit moment in de Neighbor Wars chatroom zijn. Als u een tegenstander gevonden heeft, begint het gevecht. Indien u een willekeurige tegenstander heeft gekozen is het niet zeker dat uzelf start, maar tegen uw vrienden en chatters bent u altijd als eerste aan de beurt.

Uw beurt

Tijdens uw beurt heeft u altijd vijf zetten om het volgende te doen: Symbolen verzamelen - U verzamelt symbolen door een doorlopende keting te tekenen over identieke symbolen. Aanvallen afvuren - Als u genoeg symbolen heeft verzamelt har du samlet symboler nok, kunt u een aanval afvuren op het huis van uw tegenstander door te klikken op de knop van de gewenste aanval. Voordat u een aanval kunt afvuren moet u deze eerst vrijspelen. De procedure is hetzelfde- U moet symbolen verzamelen en daarna kiezen tot welke aanval u toegang wilt hebben. Het toevoegen van een nieuwe aanval telt niets als een zet in het spel, maar u kunt maximaal 3 verschillende aanvallen per gevecht gebruiken.

Winnen

Om het gevecht te winnen, moet u het huis van uw tegenstander kapot maken. Elk huis start met 100 levenspunten - Als uw huis op nul punten komt te staan heeft u verloren, als u uw tegenstanders huis naar nul punten krijgt dan wint u het gevecht. Normaal gezien duurt een gevecht ongeveer 9-11 rondes per speler.

Aanval

Een aanval in Neighbor Wars kan verschillende effecten hebben, momenteel heeft u toegang tot de volgende aanvallen: Hoge muziek - kan alleen door één speler gebruikt worden - doet 10 punten schade op uw tegenstanders huis. Gebruikt 2 x 5 symbolen. Grasmachine - doet 6-8 punten schade op het huis van uw tegenstander. Gebruikt 2 x 5 symbolen. Raketten - doet 10-14 punten schade op het huis van uw tegenstander. Gebruikt 2 x 8 symbolen. Helikopter - doet 18-24 punten schade op het huis van uw tegenstander. Gebruikt 2 x 13 symbolen. Postauto ($) - doet 8-12 punten schade op uw tegenstanders huis. Gebruikt 2 x 6 symbolen. Onweersbui ($) - doet 10-16 punten schade op uw tegenstanders huis, en 0-6 op uw eigen huis! Gebruikt 2 x 7 symbolen. Elke aanval kan één keer per beurt gebruikt worden.

Dagelijkse uitdaging

Sommige aanvallen vorderen geld om geaktiveerd te worden. Geld krijgt u bij het oplossen van de dagelijkse uitdagingen, bijvoorbeeld "Win 3 wedstrijden" of "Verzamel 10 symbolen in een beurt". U vindt uw dagelijkse uitdaging bij het klikken op de bult met geld op het startscherm van het spel, dus zorg ervoor om de uitdagingen zo snel mogelijk op te lossen.

Tokens

U krijgt tokens om het gevecht uit te spelen. Als u het gevecht wint dan krijgt u 20.000 tokens, terwijl u 5.000 tokens krijgt indien u verloren heeft. Als u wint omdat uw tegenstander zich overgeeft dan krijgt u 2.000 tokens per ronde. - maar maximaal 20.000 tokens.

Rating

U begint het spel met 2.000 rating. Als u tegen een tegenstander speelt met een rating dichtbij die van u of hoger dan die van u, dan verdient u meer rating punten als u wint. Gebruik de willekeurige tegenstander optie om een waardige tegenstander te vinden. Om te vermijden dat de top plaatsen continue door spelers met hoge rating bezet zijn, hebben wij het zo gemaakt dat de rating automatisch met 1% valt als u meer dan 14 dagen niet actief in het spel bent.

Filmpje van het spel

Beoordelingen

42
4.3
Wat vindt u?
 • Nieuwe medailles

  leuk spel, jammer dat er allang geen nieuwe medailles meer zijn gekomen

 • geweldig spel

  een super leuk spel.
  Dit kan ik uren achter elkaar spelen

 • Oorlog met de buren

  Leuke spelleke. kom maar meer met dit soort spelletjes.
  Ik hoop dat er straks nog medailes komen

 • Oorlog met de buren

  Altijd leuk om naast een ander spel open te hebben om eens legaal ruzie te maken met de buren ;-)
  Tacktiek komt ook een beetje om de hoek kijken maar even goed opletten bij je tegenstanders en je hebt het zo door.

 • een leuk spel

  ik vind het een leuk spel en ik kan het iedereen aanraden en ook rustgevend spel je kan je gedachten er goed bij houden.en leuk om iemand uit te dagen

 • wars

  verslavend leuk om te spelen heerlijk tussen door honderd tekens nou ja vind het gewoon een leuke game veel plezier en tot speels

 • vrienschappelijke oorlog

  Erg leuk spel waarbij je op een vriendschappelijke manier elkaar het leven zuur maakt met diverse middelen. Het blijft meestal tot het eind spannend wie er gaat winnen.

 • SLOPEN MAAR

  sloop werkzaamheden blijven vrolijk doorgaan :)
  een aanrader voor iedereen d
  Nog niet gespeeld ?? KOM OP en begin

 • echt een verslavend spel

  raad het echt iedereen aan om het eens te spelen voor je het weet ben je een hele tijd verder en dan zul je zien dat t een leuk en verslavend spel is om vaker te spelen

 • leuk speel

  k vind het een heel leuk spel en raad het iedereen aan om het te spelen. het is rust gevend en kalmerend spel