65

Neighbor Wars

Spelen
Droomt u ervan om uw buur het level zuur te maken? Neighbor Wars geeft u alle vreselijke ideeën die u nodig heeft en geeft u de kans om ze uit te proberen op uw vrienden.

Uitdagingen

Happy Valentine's Day
Happy Valentine's Day
Almost New Year
Almost New Year
Autumn Delight
Autumn Delight
Ready Set Go
Ready Set Go
Love Thy Neighbor
Love Thy Neighbor
Baby it's Cold Outside
Baby it's Cold Outside
On the Road
On the Road
Vibes
Vibes on the Beach
Sand everywhere
At the Beach
Are you Ready?
Final Call
Fun Time
Snow on the Hill
Wintertime
Almost Over
11
Love Thy Neighbor
Ho ho ho
For the holidays
800
War of the Roses
20
Battle of the Street
400
War of the Gates
25
Friends or Enemies
1000
Bringing Peace
10
Constantly Fighting
400
Heavy Tool
300
Plunging into the War
200
Go Fish
200
Healthy Fight
200
Flying Pigs
10
Win the War
10
Good Neighbors
5
NeverEnding War
10
Grease Lightning
15
Air Strike
100
Vegetable War
5
Fight to Survive
500
Smells Fishy
30
Strike the House
50
Rocket Launch
500
Lights On
500
Piggy Battle
500
Broccoli War
20
The War is On

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Game On
Game On
Fighter
Fighter

Hulp

Het spel

Neighbor Wars is een spel voor twee spelers. Het doel van het spel is om uw tegenstander zijn huis met de grond gelijk te maken. Om de beurt verzamelt elke speler symbolen die gebruikt kunnen worden om verschillende aanvallen af te vuren. Als u uw beurt gehad heeft wacht u op uw tegenstander terwijl deze aan de beurt is of kunt u verder spelen in een ander gevecht met een andere tegenstander als u daar aan de beurt bent. U kunt zonder problemen meerdere spellen tegelijk spelen.

Zoek een tegenstander

Het eerste dat u moet doen is een tegenstander zoeken. Klik op "Nieuw spel" om de volgende opties te zien: Willekeurig - Hier krijgt u een willekeurige tegenstander, met een rating die zo dicht mogelijk bij die van u ligt. Vriend - Hier kunt u kiezen tussen uw Playtopia-vrienden. Ze zullen een notificatie ontvangen over uw uitdaging. Chatter - Hier kunt u kiezen tussen de spelers die op dit moment in de Neighbor Wars chatroom zijn. Als u een tegenstander gevonden heeft, begint het gevecht. Indien u een willekeurige tegenstander heeft gekozen is het niet zeker dat uzelf start, maar tegen uw vrienden en chatters bent u altijd als eerste aan de beurt.

Uw beurt

Tijdens uw beurt heeft u altijd vijf zetten om het volgende te doen: Symbolen verzamelen - U verzamelt symbolen door een doorlopende keting te tekenen over identieke symbolen. Aanvallen afvuren - Als u genoeg symbolen heeft verzamelt har du samlet symboler nok, kunt u een aanval afvuren op het huis van uw tegenstander door te klikken op de knop van de gewenste aanval. Voordat u een aanval kunt afvuren moet u deze eerst vrijspelen. De procedure is hetzelfde- U moet symbolen verzamelen en daarna kiezen tot welke aanval u toegang wilt hebben. Het toevoegen van een nieuwe aanval telt niets als een zet in het spel, maar u kunt maximaal 3 verschillende aanvallen per gevecht gebruiken.

Winnen

Om het gevecht te winnen, moet u het huis van uw tegenstander kapot maken. Elk huis start met 100 levenspunten - Als uw huis op nul punten komt te staan heeft u verloren, als u uw tegenstanders huis naar nul punten krijgt dan wint u het gevecht. Normaal gezien duurt een gevecht ongeveer 9-11 rondes per speler.

Aanval

Een aanval in Neighbor Wars kan verschillende effecten hebben, momenteel heeft u toegang tot de volgende aanvallen: Hoge muziek - kan alleen door één speler gebruikt worden - doet 10 punten schade op uw tegenstanders huis. Gebruikt 2 x 5 symbolen. Grasmachine - doet 6-8 punten schade op het huis van uw tegenstander. Gebruikt 2 x 5 symbolen. Raketten - doet 10-14 punten schade op het huis van uw tegenstander. Gebruikt 2 x 8 symbolen. Helikopter - doet 18-24 punten schade op het huis van uw tegenstander. Gebruikt 2 x 13 symbolen. Postauto ($) - doet 8-12 punten schade op uw tegenstanders huis. Gebruikt 2 x 6 symbolen. Onweersbui ($) - doet 10-16 punten schade op uw tegenstanders huis, en 0-6 op uw eigen huis! Gebruikt 2 x 7 symbolen. Elke aanval kan één keer per beurt gebruikt worden.

Dagelijkse uitdaging

Sommige aanvallen vorderen geld om geaktiveerd te worden. Geld krijgt u bij het oplossen van de dagelijkse uitdagingen, bijvoorbeeld "Win 3 wedstrijden" of "Verzamel 10 symbolen in een beurt". U vindt uw dagelijkse uitdaging bij het klikken op de bult met geld op het startscherm van het spel, dus zorg ervoor om de uitdagingen zo snel mogelijk op te lossen.

Tokens

U krijgt tokens om het gevecht uit te spelen. Als u het gevecht wint dan krijgt u 20.000 tokens, terwijl u 5.000 tokens krijgt indien u verloren heeft. Als u wint omdat uw tegenstander zich overgeeft dan krijgt u 2.000 tokens per ronde. - maar maximaal 20.000 tokens.

Rating

U begint het spel met 2.000 rating. Als u tegen een tegenstander speelt met een rating dichtbij die van u of hoger dan die van u, dan verdient u meer rating punten als u wint. Gebruik de willekeurige tegenstander optie om een waardige tegenstander te vinden. Om te vermijden dat de top plaatsen continue door spelers met hoge rating bezet zijn, hebben wij het zo gemaakt dat de rating automatisch met 1% valt als u meer dan 14 dagen niet actief in het spel bent.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
 • Nieuwe medailles
  leuk spel, jammer dat er allang geen nieuwe medailles meer zijn gekomen
 • geweldig spel
  een super leuk spel.
  Dit kan ik uren achter elkaar spelen
 • Oorlog met de buren
  Leuke spelleke. kom maar meer met dit soort spelletjes.
  Ik hoop dat er straks nog medailes komen
 • Oorlog met de buren
  Altijd leuk om naast een ander spel open te hebben om eens legaal ruzie te maken met de buren ;-)
  Tacktiek komt ook een beetje om de hoek kijken maar even goed opletten bij je tegenstanders en je hebt het zo door.
 • een leuk spel
  ik vind het een leuk spel en ik kan het iedereen aanraden en ook rustgevend spel je kan je gedachten er goed bij houden.en leuk om iemand uit te dagen
 • wars
  verslavend leuk om te spelen heerlijk tussen door honderd tekens nou ja vind het gewoon een leuke game veel plezier en tot speels
 • vrienschappelijke oorlog
  Erg leuk spel waarbij je op een vriendschappelijke manier elkaar het leven zuur maakt met diverse middelen. Het blijft meestal tot het eind spannend wie er gaat winnen.
 • SLOPEN MAAR
  sloop werkzaamheden blijven vrolijk doorgaan :)
  een aanrader voor iedereen d
  Nog niet gespeeld ?? KOM OP en begin
 • echt een verslavend spel
  raad het echt iedereen aan om het eens te spelen voor je het weet ben je een hele tijd verder en dan zul je zien dat t een leuk en verslavend spel is om vaker te spelen
 • leuk speel
  k vind het een heel leuk spel en raad het iedereen aan om het te spelen. het is rust gevend en kalmerend spel