facebook-pixel
2

Puzzle Beach

Spelen
Aaar! Ahoj maatjes! De piraten gaan op pad en enkel u bent slim genoeg om ze te helpen. Angstaanjagende monsters uit de diepten van de zee zijn uit op de schatten, maar door het plaatsen van groepen van drie dezelfde soort, kan men ze verdedigen.

Uitdagingen

Late Bloom
Late Bloom
Ready Set Go
Ready Set Go
Indian Summer
Indian Summer
Warming up
Summer Breeze
Happy People
Hello May!
Na na na na na!
April Fool
Is it Spring yet?
Third Month
Wintertime
Almost Over
10
Fishy Business
20
Wavy Experience
20
Sand Everywhere
5
Discovering Diamonds
20
Beach Life
50
Living in a Castle
50
Under the Stars
10
Hurricane
3
Quick Sand
25
Castle Rock
25
Camping Out
7
Frozen Sea
7000
Making Money
5
Cast Away
5000
Sunny Beach
1
Sparkling Sea
10
Bonus Land
2
Honour & Glory
100
At the Waterfront
5
Mission Completed
6
Golden Sand
100
Construction
1
Mission Impossible

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Shipbuilder
Shipbuilder
Architect
Architect

Hulp

Zo speel je Puzzle Beach

Een mix van Tower Defense en 3 op een rij spellen

In Puzzle Beach moet u de leuke piraten helpen met hun schat te verdedigen tegen stelende monsters uit de diepten van de zee. Het spel behoort toe het gerne van 3-op-een-rij, maar wordt gespeeld op een volledig nieuwe manier. In elke beurt krijgt u een eenheid die u moet plaatsen op het spelbord - u beslist zelf waar. Als u drie van dezelfde eenheden naast elkaar plaatst, dan smelten deze samen tot een nieuwe eenheid. De eenheden kunnen respectiefelijk gebouwen en verdediging zijn. Met de gebouwen kunt u vele punten scoren, terwijl de verdediging belangrijk is om de monsters op afstand te houden. U heeft ook piraten, die zowel een verhindering als een help voor u zijn. Ze vallen de monsters aan, maar ze staan ook in de weg, zodat u niet altijd kan bouwen waar u wilt.

Hoe spelen

Elke beurt in Puzzle Beach telt voor een dag, en op één dag kunt u één ding doen: U kunt een eenheid op het spelbord plaatsen. Welke eenheid u kunt plaatsen wordt willekeurig bepaald, maar de kans om een bepaalde eenheid te krijgen groeit naar mate er meer van dezelfde soort eenheden op het spelbord staan. Als er drie eenheden van dezelfde soort naast elkaar geplaatst worden, smelten ze samen tot een eenheid van een hoger niveau en leveren ze punten op. Des te hoger het niveau van de eenheden die u samensmelt, des te meer punten u krijgt. Tijdens het spel komen er monsters uit de diepten die achter uw schatten aangaan. Deze staan altijd onderaan het spelbord. U moet ervoor zorgen dat de monsters voorbij uw eenheden gaan die ze kunnen aanvallen want anders gaan ze aan de haal met uw schatten. Het spel is voorbij als er geen schatten meer over zijn. U moet nooit de weg van de zee naar uw schatten volledig blokkeren aangezien dit de reuzeninktvis boos maakt! Hij zal opstijgen uit de zee en willekeurig uw eenheden bombarderen tot er een nieuwe pad is. Dit wilt u normaal gezien vermijden! Aan de linkerkant van uw scherm kunt u de volgende eenheid zien. U heeft de mogelijkheid om tot vier eenheden op te slaan voor later gebruik. Er is ook een spelwinkel, hier kunt u de diamanten die u tijdens het spel verdient gebruiken om nieuwe eenheden en speciale upgrades te kopen. Als u een eenheid verkeerd plaatst, kunt u dit ongedaan maken door op de knop te klikken in de linkerhoek onderaan.

Missies

Het spel bestaat uit werelden em missies. In elk van de zeven spelwerelden zijn er vijf missies. De eerste vier missies zijn een soort van training, terwijl de laatste missie de echte uitdaging is. Hier concureert u met de andere spelers om een highsore te behalen. Deze zult u opnieuw en opnnieuw spelen. In de trainingsmissies kunt u echter ook een highscore behalen, door bijvoorbeeld de missie zo snel mogelijk uit te spelen of over de vereiste score te gaan. Het doel van de trainingsmissie kan bijvoorbeeld zijn om in 100 dagen vier huizen te bouwen of 100.000 punten te behalen binnen de 75 dagen. Wanneer u een missie uitspeelt, krijgt u ofwel een gouden-, zilveren- of bronzensterren afhankelijk van hoe goed u gespeeld heeft. Bovenaan het spel ziet u een indicatie van welke missie u speelt en hoever u bent geraakt. U kunt ook op het menu klikken om eem missiebeschrijving te zien.

Werelden

Het spel heeft zeven werelden die kleine verschillen hebben. Hier vindt u een overzicht: Peaceful Ocean - De eerste wereld heeft iets kortere spellen. Eastern Channel - Hier krijgt u veel sterren, maar is het spelbord iets kleiner. Pirate Strait - Deze wereld heeft extra veel piraten. Southern Sea - U heeft minder schatkisten en het spelbord is erg klein. Cannon Bay - Hier is er grote kans om verdediging te bouwen. Captain's Seaway - Het spelbord is extra groot in deze wereld. Golf of Squids - In deze wereld zijn er een heleboel inktvissen.

Eenheden

Hier volgt een overzicht van de verschillende eenheden in het spel: Gebouwen - Begint met een tent, die zes keer upgegrade kan worden: Verdediging - Begint met een vat, die vier keer upgegrade kan worden: Piraten - Begint met een scheepsjongen, die drie keer upgegrade kan worden: Sterren - Deze kan eender welke eenheid vervangen. Schop - Met deze kunt u een eenheid opnemen en deze op een nieuwe plaats zetten. Moersleutel - Met deze kunt u andere eenheden repareren, of ze extra leven geven. Bom - U kunt een bom doen ontploffen op een eenheid of een monster om deze te verwijderen.

Winkel

In de spelwinkel heeft u de mogelijkheid om uw diamanten te gebruiken om de volgende eenheden in beperkt aantal te kopen evenals deze upgrades: Voorraad Uitbreiding - Vanaf het begin heeft u één extra voorraad, maar deze kunt u uitbreiden tot vier voorraden. Vooruitzicht - Normaal kunt u de volgende eenheid zien, maar u kunt ervoor zorgen dat u de drie volgende kunt zien. Schatten - als u schatten verliest, kunt u er in beperkt aantal nieuwe kopen. Luchtaanval - Als er teveel monsters op het spelbord zijn, dan kunt u de bombardementspapegaaien oproepen.

Eretekens

In het spelmenu kunt u een lijst met eretekens vinden. Dit zijn speciale onderscheidingen die u verdient door veel of erg goed te spelen.

Bonus Spin

Een Bonus Spin verkrijgt u door drie gouden krabben te verwijderen. Deze komen willekeurig tevoorschijn in plaats van de gewone monsters.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
  • geweldig spel

    leuk spel voor mensen die van piraten houden