facebook-pixel
26

Wonder Match

Spelen
U heeft vast heel veel 3-op-een-rij spellen eerder gezien, maar geen van die zijn zoals Wonder Match! In Wonder Match speelt iedereen op het zelfde grote spelbord. Onder het spelen zult u andere spelers ontmoeten, die u zullen helpen bij het maken van zogenaamde gold matches. Hierdoor kunt u veel punten ontvangen. Behaal drie sterren in alle levels om uw boek vol te plakken met magische symbolen en doe je best om de highscores van uw vrienden te verslaan.

Laatste nieuws

Nieuwe bladzijdes in Wonder Match
22 Feb, 2024
We hebben zojuist drie nieuwe bladzijdes vol met nieuwe levels uitgegeven in Wonder Match. Lukt het jou om alle opdrachten in de levels te voltooien en drie sterren te behalen? Kom snel een kijkje nemen in het spel, en zet je beste beentje voor. Veel plezier in Wonder Match!


Meer lezen

Uitdagingen

Wrapping Gifts
Wrapping Gifts
Forget Me Not
Forget Me Not
Summer Camp
Summer Camp
Februalia
Februalia
Almost New Year
Almost New Year
Late Bloom
Late Bloom
SummerHeat
SummerHeat
Light Breeze
Light Breeze
Baby it's Cold Outside
Baby it's Cold Outside
On the Road
On the Road
Brown Leaves
Brown Leaves
Warming up
Summer Breeze
Are you Ready?
Final Call
Fun Time
Snow on the Hill
Get It!
New Year's Resolution
Ho ho ho
For the holidays
200
It's a Match
100
Match Up
15000
Blasting Bombs
10000
Matching Point
5000
Falling Down
100
Wondering Why
50
New Year Match
50
Blasting Colours
10000
Cashing In
50000
June Jam
30
Changing Lines
30
Over the Rainbow
12000
Wonder World 2
25
Having a Blast
25
Matching Colours
20
Bombs in a Row
10
Column of Bombs
10
Raining Bombs
20
Row Explosion
20
Rainbow Bridge
15
Chain Reaction
15
Get in Line
15
Great Blast
45000
Getting Rich
15000
Matching Tokens
25000
Winter Match
5000
Wonder Why
40000
Wonder Land
30000
Wonder World
20000
Wonder Two
10000
Wonder One

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Wonderful
Wonderful
Oracle
Oracle

Hulp

Zo speel je Wonder Match

Je hebt 3 op een rij nog nooit zo gespeeld

Wonder Match ziet er uit als een traditioneel drie-op-een-rij spel, maar u ontdekt snel, dat er een aanzienlijk verschil is. In Wonder Match speelt iedereen op het zelfde grote spelbord - ondertussen in uw spel zult u ook andere spelers ontmoeten en meekijken hoe die drie-op-een-rij zetten maken midden in uw eigen spel. Als andere spelers een match maken laten ze zogenaamde gold matches achter, waardoor u veel punten ontvangt. Daarnaast is het doel in de meeste levels allereerst om uw kristallen bol naar het doelgebied te leiden in de bodem van het level. Op weg naar het doel moet u symbolen verzamelen, en meestal heeft u een begrenst aantal zetten. U kunt heldere krachtsymbolen maken, die een deel van of zelfs het hele spelbord kan laten ontploffen. Hierdoor ontvangt u veel punten waardoor u de begeerde sterren behalen kunt.

Sterren

Uw doel in Wonder Match is om zo veel mogelijk sterren te behalen. U zult sterren behalen wanneer u de verschillende levels voltooid. Elke level kan 1-3 sterren geven - afhankelijk van het aantal punten die u behaalt heeft. >h3>Punten Het aantal punten die u behaalt, is afhankelijk van het aantal symbolen die u op een rij krijgt. Wanneer u een match van 3 dezelfde heeft, behaalt u 10 punten, maar hier komt nog 10 punten bovenin voor elke match die u daarna maakt. Maakt u een match van 4 of meer op een rij, dan behaalt u meer punten en kunt u krachtsymbolen maken, die nog meer punten kan geven.

Krachtsymbolen

Bom - helder symbool, die de omgevende symbolen laat ontploffen wanneer deze deel van een match uitmaakt. Rij - symbool met pijlen naar links en naar rechts, die alle symbolen in een rij laat ontploffen, wanneer deze deel van een match is. Kolom - symbool met pijlen omhoog en omlaag, die alle symbolen boven en onder laten ontploffen, wanneer deze deel van een match is. Regenboog - multi-gekleurd symbool die in combinatie met welk symbool dan ook, symbolen van het zelfde type kan laten ontploffen. U kunt ook het regenboog-symbool met andere krachtsymbolen combineren om combinaties te maken die extreem veel punten zullen leveren.

Leveldoel

Er zijn verschillende doelen in elke level. Hier volgt een lijst van de meest gebruikte: Leid de kristallen bol naar het doel - in elke level krijgt u een kristallen bol te zien met uw profielfoto erin. Om de level te winnen, moet u de kristallen bol naar het doelgebied leiden onderin het level. De meter in rechter zijde van het scherm laat zien, hoe veel velden u nog heeft om naar het doel te komen. Verzamel symbolen - in sommige levels kunt u symbolen verzamelen van een bepaalde kleur. Om deze te verzamelen moet u de symbolen met elkaar matchen. Als u drie-op-een-rij krijgt, verzamelt u drie symbolen. Verwijder goudvelden - goudvelden worden door andere spelers achtergelaten als die een match hebben gemaakt. Maakt u daarna een match over een goudveld heen, dan verwijdert u zelf het goudveld en behaalt u extra veel punten voor dit match. Verzamel kristallen bollen - sommige velden hebben op de achtergrond een schaduw van een kristallen bol - om deze te verzamelen, moet u uw kristallen bollen op het veld plaatsen. Hierbij zult er vaak een begrenst aantal zetten zijn om het level op te lossen. Als u bij het doel komt voordat u alle symbolen heeft verzamelt of haalt u het niet om bij het doel te komen voordat u al uw zetten heeft gebruikt, zult u het level verliezen.

Tokens

U kunt tokens winnen als u levels voltooi. Bij elke voltooide level krijgt u een BonusSpin, waar u tot 5.000 tokens winnen kan of nog de bank winnen waar u tussen 50.000 en 100.000 tokens ontvangen kan.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
 • Leuk spel

  Leuk spel maar er mag meer uitleg bij want ik snap niet waarom ik te weinig symbolen had maar het is wel erg leuk

 • Leuk spel

  Leuk spel, speelt lekker weg op de tablet. Ik speel het graag.

 • zit vast lvl 40 wie heeft tips

  wie kan helpen zit vast in level 40 en kan niet verder komen wie heeft nog tips of ideen en verder is het een leuke game om te spelen haha

 • just do it

  erg leuk spel zeker omdat je in sommige velden hulp kan vragen en kan geven
  sommige velden even flink doorbijten en geduld hebben

 • redelijk spel

  Een redelijk spel, het duurt alleen altijd wel ff voor er nieuwe levels worden toegevoegd,
  voor de rest best leuk.

 • Heel gaaf spel en leuke intera

  Heel gaaf spel en leuke interactie met de andere spelers! Wel erg verslavend hoor :)
  Beetje slaap tekort, maar ala.

 • zou verboden moeten zijn ;-)

  Dit spel is zo leuk maar ook zo verslavend,
  Je vergeet de tijd en blijft maar doorgaan ;-)
  Het is wel goed voor de lijn, je vergeet gewoon dat je eigenlijk moest eten ;-)

 • wauw

  toen ik het door had hoe je dit speelde, bleef ik spelen, eem echte aanrader !! veel variatie in de levels...

 • een boeiend spel je blijft eraan

  een boeiend spel je blijft eraan zitten, je wilt perse verder komen. Het is niet altijd eenvoudig, maar ja met volharding kom je er wel.

 • leuk spel

  in begin ingewikelt maar naar een tijd ken je het maar je moet zelf ervaren omdat in begin nog moet zoeken het werkt met sterren en het is in een boek