facebook-pixel

Wonder Match

Keer gespeeld: 1.018.557
Gespeeld vandaag: 289
Laatste uur: 40
Je hebt waarschijnlijk al veel 3-op-de-strook spellen gezien, maar geen enkele zoals Wonder Match! In Wonder Match speelt iedereen op hetzelfde grote bord. Tijdens het spel ontmoet je andere spelers die je helpen door gouden vakjes te scoren. Verdien drie sterren in alle vakken om je boek te vullen met magische symbolen en vecht om de hoge scores van je vrienden te verslaan.

Uitdagingen

Wrapping Gifts
Forget Me Not
Summer Camp
Februalia
Almost New Year
Late Bloom
SummerHeat
Light Breeze
Baby it's Cold Outside
On the Road
Brown Leaves
Summer Breeze
Final Call
Snow on the Hill
New Year's Resolution
For the holidays
It's a Match
Match Up
Blasting Bombs
Matching Point
Falling Down
Wondering Why
New Year Match
Blasting Colours
Cashing In
June Jam
Changing Lines
Over the Rainbow
Wonder World 2
Having a Blast
Matching Colours
Bombs in a Row
Column of Bombs
Raining Bombs
Row Explosion
Rainbow Bridge
Chain Reaction
Get in Line
Great Blast
Getting Rich
Matching Tokens
Winter Match
Wonder Why
Wonder Land
Wonder World
Wonder Two
Wonder One

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Wonderful
Wonderful
Oracle
Oracle
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond

Laatste nieuws

Nieuwe bladzijdes in Wonder Match image
Nieuwe bladzijdes in Wonder Match
13 Jun, 2024
We hebben zojuist drie nieuwe bladzijdes vol met nieuwe levels uitgegeven in Wonder Match. Lukt het jou om alle opdrachten in de levels te voltooien en drie sterren te behalen? Kom snel een kijkje nemen in het spel, en zet je...
Meer lezen
Nieuwe bladzijdes in Wonder Match image
Nieuwe bladzijdes in Wonder Match
30 Mei, 2024
We hebben zojuist drie nieuwe bladzijdes vol met nieuwe levels uitgegeven in Wonder Match. Lukt het jou om alle opdrachten in de levels te voltooien en drie sterren te behalen? Kom snel een kijkje nemen in het spel, en zet je...
Meer lezen
Nieuwe bladzijdes in Wonder Match image
Nieuwe bladzijdes in Wonder Match
16 Mei, 2024
We hebben zojuist drie nieuwe bladzijdes vol met nieuwe levels uitgegeven in Wonder Match. Lukt het jou om alle opdrachten in de levels te voltooien en drie sterren te behalen? Kom snel een kijkje nemen in het spel, en zet je...
Meer lezen

Hoe speel ik Wonder Match

Zo heb je nog nooit 3-op-Strook gespeeld

Wonder Match is op het eerste gezicht een traditioneel 3-op-Strook spel, maar je zult al snel merken dat er een belangrijk verschil is. In Wonder Match 3-op-Strip spelen alle spelers op hetzelfde grote bord - dus je kunt de andere spelers ontmoeten en ze 3-op-Strip zien doen midden in je eigen spel! Gelukkig laten de andere spelers, als ze een match maken, gouden vakjes voor je achter.

Daarnaast is het doel in de meeste parcoursen om je kristallen bol naar het doelgebied onderaan het parcours te leiden. Onderweg moet je symbolen verzamelen en vaak heb je een beperkt aantal zetten. Je kunt gloeiende krachtsymbolen maken die delen of zelfs het hele bord kunnen laten ontploffen en veel punten scoren om de felbegeerde sterren te verdienen.

Sterren

Je doel in Wonder Match is om zoveel mogelijk sterren te verdienen. Dit doe je door de levels in het spel te voltooien. Elk parcours kan 1-3 sterren opleveren - altijd afhankelijk van hoeveel punten je krijgt.

Punten

Hoeveel punten je krijgt, hangt af van hoeveel symbolen je op een rij krijgt. Als je er 3 of meer op een rij krijgt, scoor je 10 punten, maar dit wordt verhoogd met 10 voor elke volgende combinatie. Als je er 4 of meer op een rij krijgt, scoor je meer punten en creëer je powersymbolen die je nog meer punten kunnen opleveren.

Krachtsymbolen


Bom- een gloeiend symbool dat omringende symbolen opblaast als je ze vindt.

Rij- een symbool met pijlen die naar links en rechts wijzen dat alle symbolen in de rij opblaast als je ze vindt.

Kolom- een symbool met omhoog en omlaag wijzende pijlen dat alle symbolen erboven en eronder opblaast als het een overeenkomst aangaat.

Regenboog- een veelkleurig symbool dat met elk ander symbool kan worden gecombineerd om alle symbolen van dat type op te blazen.

Je kunt het regenboogsymbool ook combineren met de andere krachtsymbolen voor wilde en extreme scoringseffecten.

Baandoelen

Er zijn verschillende doelen in elk spoor. Hier is een lijst van de meest gebruikte:

Breng de kristallen bol naar het doel- in elke baan zie je een kristallen bol met je profielfoto erin. Om het parcours te winnen, moet je de kristallen bol naar het doelgebied onderaan brengen. De meter aan de rechterkant van de afbeelding laat zien hoeveel vakjes er onder het doel zijn.

Verzamel symbolen- in sommige levels moet je symbolen van een bepaalde kleur verzamelen. Dit doe je door ze te matchen. Als je drie-op-een-streepje past, verzamel je drie symbolen.

Verwijder gouden vierkantjes- gouden vierkantjes worden achtergelaten door andere spelers als ze een match maken. Als je dan een match maakt over een goudveld, verwijder je zelf het goudveld en scoor je extra punten voor je match.

Verzamel kristallen bollen- sommige velden hebben een kristallen bollenschaduw op de achtergrond - om deze te verzamelen, moet je je kristallen bol op het veld plaatsen.

Daarnaast zal er vaak een beperkt aantal zetten zijn om het parcours op te lossen. Als je het doel bereikt voordat de symbolen zijn verzameld, of als je het doel helemaal niet bereikt met je zetten, verlies je het parcours.


Tokens

Tokens worden gewonnen door het voltooien van parcoursen. Elk voltooid vak activeert een BonusSpin waar je tot 5.000 tokens kunt winnen, of zelfs de bank waar het bedrag varieert tussen ongeveer 50.000 en 100.000 tokens.

Filmpje van het spel

Beoordelingen

8
4.3
Wat vindt u?
 • Leuk spel

  Leuk spel maar er mag meer uitleg bij want ik snap niet waarom ik te weinig symbolen had maar het is wel erg leuk

 • Leuk spel

  Leuk spel, speelt lekker weg op de tablet. Ik speel het graag.

 • zit vast lvl 40 wie heeft tips

  wie kan helpen zit vast in level 40 en kan niet verder komen wie heeft nog tips of ideen en verder is het een leuke game om te spelen haha

 • just do it

  erg leuk spel zeker omdat je in sommige velden hulp kan vragen en kan geven
  sommige velden even flink doorbijten en geduld hebben

 • redelijk spel

  Een redelijk spel, het duurt alleen altijd wel ff voor er nieuwe levels worden toegevoegd,
  voor de rest best leuk.

 • Heel gaaf spel en leuke intera

  Heel gaaf spel en leuke interactie met de andere spelers! Wel erg verslavend hoor :)
  Beetje slaap tekort, maar ala.

 • zou verboden moeten zijn ;-)

  Dit spel is zo leuk maar ook zo verslavend,
  Je vergeet de tijd en blijft maar doorgaan ;-)
  Het is wel goed voor de lijn, je vergeet gewoon dat je eigenlijk moest eten ;-)

 • wauw

  toen ik het door had hoe je dit speelde, bleef ik spelen, eem echte aanrader !! veel variatie in de levels...

 • een boeiend spel je blijft eraan

  een boeiend spel je blijft eraan zitten, je wilt perse verder komen. Het is niet altijd eenvoudig, maar ja met volharding kom je er wel.

 • leuk spel

  in begin ingewikelt maar naar een tijd ken je het maar je moet zelf ervaren omdat in begin nog moet zoeken het werkt met sterren en het is in een boek