facebook-pixel

Crossword

Keer gespeeld: 70.932
Gespeeld vandaag: 1.038
Laatste uur: 67

Kruiswoordpuzzels zijn een klassieke uitdaging voor woordliefhebbers. Verken je kennis en woordenschat terwijl je letters probeert te combineren om de juiste woorden te vinden. Er wordt elke dag een nieuw kruiswoordraadsel uitgebracht en als je VIP-speler bent, heb je ook toegang tot alle eerder uitgebrachte kruiswoordpuzzels.

Uitdagingen

Nellie O Five Stars
Amazing Midnatt Sola

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Scribbler
Scribbler
Wordsmith
Wordsmith

Laatste nieuws

Medailles in Crossword image
Medailles in Crossword
2 Mei, 2024
Crossword is al een week voor iedereen beschikbaar en het wordt al door velen gespeeld - bedankt daarvoor! Nu zijn we klaar met de standaard 4 medailles, die allemaal simpelweg het oplossen van unieke puzzels vereisen. De...
Meer lezen

Zo speel je Crossword

Crossword is een klassieke kruiswoordpuzzel waarbij je aan de hand van aanwijzingen de juiste woorden moet vinden. Elke dag wordt er een nieuwe kruiswoordpuzzel uitgebracht en als je een VIP-speler bent, heb je toegang tot het hele archief met kruiswoordpuzzles van de voorgaande dagen.

De beschikbare talen voor de puzzels zijn Engels, Duits en Deens.

Handleiding

Als je een spel start, krijg je een leeg raster te zien. Je doel is om het hele raster te vullen met de juiste letters in elk veld. Je moet zowel horizontale als verticale woorden vinden en natuurlijk zijn er aanwijzingen voor alle woorden.

Je kunt op de aanwijzing waarvoor je een woord wilt invoeren klikken of klikken op het veld waarin je de letters wilt typen. Als je de eerste letter typt, wordt het volgende veld automatisch gemarkeerd en kun je doorgaan met het typen van de volgende letter. Als je meerdere keren op hetzelfde veld klikt, verandert de richting waarin je typt tussen horizontaal en verticaal.

Als het hele raster correct is ingevuld, wordt de kruiswoordpuzzel automatisch beëindigd.

Helpfuncties

Als je hulp nodig hebt, kun je elke minuut om een willekeurige letter vragen door bovenaan op de gloeilampknop te klikken.


Als je een pauze nodig hebt, kun je op de menuknop klikken en het spel vervolgens afsluiten. Als je het spel weer opent, kun je verder gaan waar je gebleven was, als je dezelfde kruiswoordpuzzel kiest waar je eerder aan werkte.

Tokens en XP

Als je voor de eerste keer een kruiswoordpuzzel voltooit, win je 5000 tokens en 5000 XP. Als je dezelfde kruiswoordpuzzel opnieuw speelt, win je 100 tokens en 100 XP.

Beoordelingen

83
4.1
Wat vindt u?
  • Medals

    It's a good game, I like crosswords. Are we going to get medals?

Vergelijkbare spellen