facebook-pixel
17

Word Search

Spelen
Nieuwe inhoud

Word Search is het ultieme hersentrainingsspel dat je woordvaardigheid uitdaagt en je concentratie verbetert. Duik in een wereld van verborgen woorden die je moet vinden en markeren in een chaotisch raster van letters. Met vijf moeilijkheidsniveaus en een grote verscheidenheid aan categorieën biedt het spel een eindeloze hoeveelheid uitdagingen. Streef ernaar om drie sterren te halen in elke categorie of de hoogste ronde te halen in het rondespel. Of je nu een beginner bent die zijn woordenschat wil uitbreiden of een woordenfreak die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, Word Search zal je urenlang vermaken.

Laatste nieuws

Nieuwe categorie in Word Search
29 Feb, 2024
Attentie alle Word Search liefhebbers! We hebben zojuist een hoop leuke nieuwe woorden uitgegeven in de nieuwe categorie van deze week. Lukt het jou om drie sterren te behalen in alle moeilijkheidsgraden? Neem snel een kijkje en stel je Word Search vaardigheden op de proef!


Meer lezen
Nieuwe categorie in Word Search
22 Feb, 2024
Attentie alle Word Search liefhebbers! We hebben zojuist een hoop leuke nieuwe woorden uitgegeven in de nieuwe categorie van deze week. Lukt het jou om drie sterren te behalen in alle moeilijkheidsgraden? Neem snel een kijkje en stel je Word Search vaardigheden op de proef!


Meer lezen

Uitdagingen

Lost for Words
Lost for Words

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Dictionary
Dictionary
Linguist
Linguist
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond

Hulp

In Word Search moet je woorden vinden die verborgen zijn in een raster van letters. Hoe sneller je de woorden vindt, hoe meer sterren je krijgt. Het spel heeft vijf moeilijkheidsgraden en twee verschillende speltypes.

Markeren van woorden

Wanneer je een woord hebt gevonden, kun je het markeren door de linkermuisknop ingedrukt te houden en de muis van het ene uiteinde van het woord naar het andere te slepen. Laat vervolgens de linkermuisknop weer los.

 

Moeilijkheidsgraden

De vijf moeilijkheidsgraden zijn Makkelijk, Normaal, Moeilijk, Expert en Professor. De moeilijkheidsgraad bepaalt in hoeveel richtingen de woorden kunnen worden geschreven - op de laagste moeilijkheidsgraad kunnen de woorden alleen horizontaal en verticaal in de leesrichting worden geschreven, terwijl ze op de hoogste moeilijkheidsgraad ook in alle diagonale richtingen en in omgekeerde leesrichting kunnen worden geschreven. De pijlen linksboven in het spel laten zien in welke richtingen je de woorden moet zoeken.

In de Expert moeilijkheidsgraad wordt alleen de eerste letter van de woorden die je moet vinden getoond, en bij Professor-niveau wordt geen enkele letter getoond!

De tijdslimiet wordt ook aangepast aan de moeilijkheidsgraad, hoe hoger de moeilijkheidsgraad hoe meer tijd je krijgt om de woorden te vinden. Op de laagste moeilijkheidsgraad heb je twee minuten, en voor elke moeilijkheidsgraad die je omhoog gaat, krijg je een minuut extra. Bij de Professor moeilijkheidsgraad is de tijdslimiet zes minuten.


Spelmodus - Categorieën

In de spelmodus Categorieën selecteer je een categorie en krijg je 10 woorden om te vinden binnen die categorie. Als je alle woorden hebt gevonden, krijg je 1-3 sterren, afhankelijk van hoe snel je de woorden hebt gevonden. Als je minder dan de helft van de tijd gebruikt, krijg je alle drie de sterren en als je de tijdslimiet overschrijdt, krijg je maar één ster. Elke categorie kan in alle vijf moeilijkheidsgraden worden gespeeld.


Spelmodus - Rondespel

In de rondespelmodus kies je een moeilijkheidsgraad en krijg je vervolgens 10 willekeurige woorden uit verschillende categorieën. Als je alle woorden vindt voordat de tijd om is, ga je door naar de volgende ronde. Je krijgt ook 1-6 sterren, afhankelijk van hoe snel je bent en op welke moeilijkheidsgraad je speelt.

Op de moeilijkheidsniveaus Makkelijk, Normaal en Moeilijk neemt het aantal verschillende woordrichtingen met elke ronde toe, dus houd de pijlen in de linkerbovenhoek in de gaten.


Tokens

Je wint tokens door sterren te verdienen. Voor elke ster die je krijgt in de laagste moeilijkheidsgraad Makkelijk win je 1000 tokens, bij Normaal is het 2000 tokens per ster, Moeilijk geeft 3000, Expert geeft 4000 en tot slot Professor is 5000 tokens per ster.

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen