facebook-pixel
57

Brain Snack

Spelen
Brain Snack is een gek spel over hongerige zombies. U moet ze voederen met hersenen en veel punten scoren terwijl u dit doet. Kijk hoeveel levels u kunt voltooien en verzamel de sterren, versla de highscores van uw vrienden.

Uitdagingen

Watermelon Season
Watermelon Season
Sicilian Mafia
Sicilian Mafia
Februalia
Februalia
Turn The Heat UP
Turn The Heat UP
Surrender
Surrender
Brain Freeze
Brain Freeze
Wrapping Gifts
Wrapping Gifts
Almost over
End of the Tunnel
Moving forward
Half Way There
Brrrrrr!
Still Snowing?
New Year
A New Beginning
5
Chewing Disaster
Ho ho ho
For the holidays
15
Bouncing Eyes
10
Hungry Zombies
12
Chewing Brains
5
Monsters
2
Snack Hour
20
Brains Out
1
Eye Snack
30
Hunger Games
10
Bouncing Brain
1
In the Brain
1
Lucky Number
1
Zombie Break
1
Hungry 2 Win
1
Zombie Meal
20
Star Prodigy
5
Winning Brain
50
Precious Brain
40
Golden Snack
30
30 Snacks
1
Frozen Brain
1
Zombie Stars
10
Zombie Attack
1
Brain in August
20
Brain Damage
40
Zombie Brain
30
Snack Time
20
20 Diamonds
1
Brain Game
60
Diamond Snack
10
Feeding Time
20000
Zombie Power

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Jaw Breaker
Jaw Breaker
Brain Buster
Brain Buster
Sapphire Brain
Sapphire Brain
Emerald Brain
Emerald Brain
Ruby Brain
Ruby Brain
Diamond Brain
Diamond Brain

Hulp

Zo speel je Brain Snack

Een echt hersenkrakerspel

In Brain Snack moet u vijf hongerige zombies voederen, met de hulp van het breinafvuringskanon. Des te meer uw hersenen raken op weg naar de zombies, des te meer punten krijgt u. Het spel heeft 3000 levels en we voegen regelmatig nieuwe levels toe. Voor elk level moet u proberen om zoveel punten te scoren - Dit om drie sterren te krijgen maar zeker ook om onder de beste te zijn van uw vrienden.

Spelmodussen

Levelspel Het spel geeft meteen toegang tot de modus levelspel, hier voltooid u levels in de volgende waarin ze komen. Elk level heeft een verschillende doelstelling, maar u moet proberen om veel punten te scoren. Tijdscompetitie In de Highscore wedstrijd heb je 30 minuten de tijd om een ​​hoge score te behalen in een willekeurig geselecteerd level. De speler met de hoogste score als de tijd om is, wint de poule. Natuurlijk zijn er ook kleinere tokenprijzen voor posities 2, 3, 4 en 5. Je start de highscore wedstrijd door op de trofee linksboven te drukken. Er is geen toegang tot de Survival Shop in highscore wedstrijden.

Besturing

De basisbesturing is zeer eenvoudig - beweeg gewoon de muis en klik om het kanon af te vuren. Schotkracht Wordt bepaald door hoever de muis van het kanon is. Schotrichting Deze kunt u precies afstemmen door te scrollen met uw muis.

Soorten Level

Er zijn vier verschillende soorten levels: Vuur alle schoten af - Hier moet u alle schoten in het kanon gebruiken om het level te voltooien. In tegenstelling tot andere soorten levels kunt u geen bonuspunten behalen door op het einde een schot over te hebben. Kleur de zombies - Hier moet u elke van de vijf zombies voederen met minstens één brein om hen hun gewone gezonde huidskleur terug te geven. Haal de grote hersenen neer - Hier bevinden er zich enkele ontzettend grote hersenen, harten of nieren in het level. Die moet u neerschieten zodat de zombies er zich mee kunnen volproppen. Verwijder de kwaadaardige ogen - Hier moet u alle oranje ogen in het level neerschieten.

Survival Shop

Tijdens het spel heeft u de toegang tot een Survival Shop. Hier kunt u alle mogelijke soorten overlevingsuitrusting kopen, dit maak uw gevecht in de levels met de zombies meer draaglijk. Alle uitrusting kost diamanten, die u wint door levels te voltooien. Als u niet genoeg diamanten heeft om de uitrusting, die u nodig heeft, te kopen. Dan kunt u steeds terug gaan en enkele eenvoudigere levels spelen en op die manier meer diamanten verzamelen. Mega brein - een zeer groot brein die meerdere dingen tegelijk raakt. Richt assistentie - Als u richt assistentie activeert dan heeft een een veel langere richtingslijn. Gedeeld brein - Als u een gedeeld brein afvuurt verdeeld dezen zich in meerdere hersenen. Breinzuur - Breinzuur vernietigt en vliegt door bijna alles dat het raakt heen in plaats van er in botsing mee te komen. IJspistool - Vuur het ijspistool af om alle beweging in het level te stoppen tijdens de volgende drie schoten. Bom - plaats een bom in het level om een groter oppervlakte te doen ontploffen.

Tokens

Tokens worden gewonnen door levels te voltooien. Een prijzen-spinner trekt een toevallige prijs of de bank.

Filmpje van het spel

Vergelijkbare spellen

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen
 • beetje jammer

 • Gaaf spel.

  Ontzettend gaaf spel. Aanvankelijk vond ik het niks, het wilde ook helemaal niet lukken. Maar nu ik door heb hoe het werkt vind ik het een ontzettend leuk en boeiend spel. En ook heel creatief, ik moet er soms wel eens om lachen.
  Vr. gr. Zonnetje60

 • brainsnack

  wereldspel steeds de moeite waard om het te spelen

 • tantepollewo

  heerlijk spel, niet altijd even makkelijk, maar grijp er toch iedere keer weer naar terug

 • leuk spel

  Leuk spel

 • Geweldig spel

  Op den duur zeer moeilijk spel, maar erg de moeite waard.
  Je moet proberen uit te vinden wat de extra mogelijkheden die je kan kopen voor je kunnen doen en ze op het juiste moment inzetten.
  Gelukkig kan je ieder level steeds opnieuw proberen.

 • leuk spel

  leuk spel , alleen jammer dat het iedere keer , en kort achter elkaar donker begint te worden ,dan stotterend en dan totaal vast slaat ,
  hoop dat dit verbeterd kan worden .met vriendelijke groetjes renskedam

 • Brain Snack fantastisch

  Als het werk een leuk verslavend spel , loopt bij mij wel vaak vast helaas .
  Je moet wel goed uitkijken en strategie bedenken

 • super leuk spel

  erg spannend en is zeker niet te gemakkelijk
  ik raad dit spel echt aan pas op werkt verslavend haahahaha

 • erg leuk spel!!

  Dit is een erg leuk spel!! Slim spelen en je krijgt afwisselende opdrachten om de levels uit te spelen. Ook kan je elk hafl uur met een uitdaging mee spelen