Nieuwe inhoud
3

Bingo Spinner

Spelen

Bingo Spinner is een mix tussen een slot machine spel en bingo. Gebruik uw Power Stenen en probeer uw kaart vol te krijgen om nog meer spins te verkrijgen! Vind zeldzame verzamelobjecten in verschillende werelden - en versla uw tegenspelers door de hoogste score te behalen!

Laatste nieuws

Nieuwe verzameling in Bingo Spinner
22 Nov 2021
De verzameling van deze week zit vol met mooie en gevaarlijke draken. Je kunt de verzameling vinden in Ice Palace.Veel plezier in Bingo Spinner!


Meer lezen
Happy Hour vanavond - 19 nov. van 19.00 tot 21.00
19 Nov 2021
Tijdens Happy Hour is er altijd gegarandeerd 1 schatkist op elke kaart die je krijgt, dus je kunt er op los spelen!Wil je meer verzamelingen, XP en Gouden Appels krijgen, zorg er dan voor dat je online bent tijdens Happy Hour.


Meer lezen
Start ronde in Bingo Spinner met maar 1 speler
18 Nov 2021
Als een extra initiatief om meer speeltijd en minder wachttijd voor de spelers te creëren, hebben we een verandering doorgevoerd in Bingo Spinner. Het is vanaf nu makkelijker om een spel te starten in Bear Cabin. Een ronde kan nu met slechts 1 speler worden gestart.We willen dat...


Meer lezen
Nieuwe verzameling in Bingo Spinner
16 Nov 2021
Er staat er weer een verzameling klaar in Bingo Spinner. Deze keer is de verzameling te vinden in Gingerbread House. Hij heet 'Buren' en bevat symbolen die je kunt herkennen uit Neighbour Wars.Veel plezier met Bingo Spinner!


Meer lezen

Medailles

Beoordelingen

4.2
Toevoegen
 • super leuke spel
 • Wachten...
  Het is echt een leuk spel... jammer dat er niet altijd voldoende mensen aanwezig zijn om het te kunnen spelen. Waardoor je dus erg lang moet wachten. Verder top!
 • GELUKKIG is die er weer!!!
  Bingo Spinner Is Een Supper Geweldig En Een Mooi Spel
 • heerlijk spel
  heerlijk spell lekker spannend fijn tijdverdrijf een spel voor iedereen ik doe het met veel plezier
 • fantastisch spel, werkt versla
 • verslavend!!!
  Super leuk...Erg verslavend ..je blijft maar door gaan .. alleen die verrekte pan die maar niet wil komen duurt wel erg lang hihihi
 • biingo spinner
  dit is echt een heel leuk spel en is echt verslavend je wil maar door blijven gaan en is heel leuk knuffelbeer55