facebook-pixel
84

Bingo 90

Spelen
Nieuw spel

Uitdagingen

Yellow Leaf
Yellow Leaf

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
BINGO!
BINGO!
B-I-N-G-O-!!
B-I-N-G-O-!!

Hulp

Bij Bingo 90 moet je je kaart markeren met de getallen die worden getrokken. De eerste speler die een winnend patroon kan vormen wint het spel. Een patroon kan een lijn, een blok of een volle kaart zijn.

Zo speel je Bingo 90

Als eerste moet je kiezen in welke in welke 'kamer' en met hoeveel kaarten je wilt spelen. Daarna kun je beginnen met het markeren van de getallen die getrokken worden. Als je het doel voor de ronde hebt bereikt, bijvoorbeeld een volle kaart, krijg je de optie om BINGO te roepen - druk op de BINGO-knop en je wint het spel.

Je kunt er ook voor kiezen om de auto-markering te activeren, zodat de nummers automatisch worden gemarkeerd. Je moet wel nog steeds zelf op de BINGO-knop drukken om BINGO te roepen.

Elke kamer heeft zijn eigen winstpatronen en de ronde begint zodra de eerste speler meedoet. Als je een kamer binnengaat die al begonnen is, worden de eerder getrokken nummers automatisch gemarkeerd. In sommige gevallen zul je het geluk hebben een kaart te krijgen waar al BINGO op staat, omdat alle nummers die je nodig hebt al getrokken zijn voordat je arriveerde.

Bingo Bucks

Als je een ronde wint, krijg je Bingo Bucks, waarmee je extra kaarten kunt kopen. Je kunt altijd gratis spelen met één kaart, of twee kaarten als je VIP bent, maar als je met meer kaarten wilt spelen moet je ze kopen voor 200 Bingo Bucks per kaart. Je kunt maximaal 12 kaarten kopen.

Er wordt gewoonlijk gespeeld voor een prijzenpot die gelijk is aan de helft van het bedrag dat door alle alle spelers is gebruikt om kaarten te kopen, inclusief de gratis kaarten. De pot wordt verdeeld onder iedereen die Bingo heeft geroepen, maar de persoon die als eerste Bingo heeft geroepen krijgt wat meer als de pot niet gelijk verdeeld kan worden.

Bingo Bucks kunnen ook worden gekocht in de winkel van het spel, waar ze ook kunnen worden gebruikt om andere markeringen en leuke nieuwe thema's voor het spel te kopen.

Tokens

Als je speelt, win je tokens. In Bingo 90 krijgen alle deelnemers hetzelfde aantal tokens voor het spelen van een ronde en hoe langer de ronde duurt, hoe meer tokens je wint.

Bingo verzameling

Als je het spel speelt, kun je ook verzamelobjecten voor je bingoverzameling winnen. Het doel is om bronzen, zilveren en uiteindelijk gouden lijsten rond alle verzamelobjecten te krijgen. Om een ​​bronzen lijst rond een verzamelobject te krijgen, moet je het 20 keer verzamelen. Vervolgens moet je er nog eens 100 verzamelen om de zilveren lijst te krijgen, en uiteindelijk nog 500 om de gouden lijst te krijgen..

Beoordelingen

empty stars
filled stars
Toevoegen