facebook-pixel

Bingo 90

Keer gespeeld: 599.339
Gespeeld vandaag: 844
Laatste uur: 105

Kom binnen in de bingohal en doe mee aan bingo met de cijfers 1 t/m 90. Het spel heeft verschillende ruimtes waar je zelf kiest of je voor bijv. een rij of een volle kaart speelt. Er kunnen maximaal 12 kaarten tegelijk worden gespeeld en de eerste kaart is altijd gratis. Voor VIP-spelers zijn er twee gratis kaarten.

Uitdagingen

Amazing Midnatt Sola
Spring Emotions
8 Ball
Janus
Wrapping Gifts
Yellow Leaf

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
BINGO!
BINGO!
B-I-N-G-O-!!
B-I-N-G-O-!!

Laatste nieuws

Happy Hour wordt verlengd naar 2 uur! image
Happy Hour wordt verlengd naar 2 uur!
8 Apr, 2024
Vanaf vandaag is Happy Hour in Bingo 90 van 19.00 tot 21.00 uur. In de nu twee uur zal de kans op het winnen van de Super Jackpot zoals altijd aanzienlijk groter zijn. Veel plezier in Bingo 90!
Meer lezen
Diamanten lijsten en Happy Hour image
Diamanten lijsten en Happy Hour
2 Feb, 2024
We sluiten deze week af met nog een kleine update in Bingo 90. Als je gouden lijsten op ál je verzamelobjecten hebt staan, kun je nu beginnen met het verzamelen van diamanten lijsten. Er zijn nog eens 2.000 verzamelobjecten nodig...
Meer lezen
Eerste rij en volle kaart image
Eerste rij en volle kaart
1 Feb, 2024
Wanneer je voor Volle Kaart speelt, heb je voortaan de mogelijkheid om tijdens het spel ook bingo te roepen als je eerste een rij vult. Wanneer een rij op een getal is geroepen, kan je niet nogmaals een rij roepen met de...
Meer lezen

Hulp

Bij Bingo 90 moet je je kaart markeren met de getallen die worden getrokken. De eerste speler die een winnend patroon kan vormen wint het spel. Een patroon kan een lijn, een blok of een volle kaart zijn.

Zo speel je Bingo 90

Als eerste moet je kiezen in welke in welke 'kamer' en met hoeveel kaarten je wilt spelen. Daarna kun je beginnen met het markeren van de getallen die getrokken worden. Als je het doel voor de ronde hebt bereikt, bijvoorbeeld een volle kaart, krijg je de optie om BINGO te roepen - druk op de BINGO-knop en je wint het spel.

Je kunt er ook voor kiezen om de auto-markering te activeren, zodat de nummers automatisch worden gemarkeerd. Je moet wel nog steeds zelf op de BINGO-knop drukken om BINGO te roepen.

Elke kamer heeft zijn eigen winstpatronen en de ronde begint zodra de eerste speler meedoet. Als je een kamer binnengaat die al begonnen is, worden de eerder getrokken nummers automatisch gemarkeerd. 

Bingo Bucks

Als je een ronde wint, krijg je Bingo Bucks, waarmee je extra kaarten kunt kopen. Je kunt altijd gratis spelen met één kaart, of twee kaarten als je VIP bent, maar als je met meer kaarten wilt spelen moet je ze kopen voor 200 Bingo Bucks per kaart. Je kunt maximaal 12 kaarten kopen.

Er wordt gewoonlijk gespeeld voor een prijzenpot die gelijk is aan de helft van het bedrag dat door alle alle spelers is gebruikt om kaarten te kopen, inclusief de gratis kaarten. De pot wordt verdeeld onder iedereen die Bingo heeft geroepen, maar de persoon die als eerste Bingo heeft geroepen krijgt wat meer als de pot niet gelijk verdeeld kan worden.

Bingo Bucks kunnen ook worden gekocht in de winkel van het spel, waar ze ook kunnen worden gebruikt om andere markeringen en leuke nieuwe thema's voor het spel te kopen.

Tokens

Als je speelt, win je tokens. In Bingo 90 krijgen alle deelnemers hetzelfde aantal tokens voor het spelen van een ronde en hoe langer de ronde duurt, hoe meer tokens je wint.

Bingo verzameling

Als je het spel speelt, kun je ook verzamelobjecten voor je bingoverzameling winnen. Het doel is om bronzen, zilveren en uiteindelijk gouden lijsten rond alle verzamelobjecten te krijgen. Om een ​​bronzen lijst rond een verzamelobject te krijgen, moet je het 20 keer verzamelen. Vervolgens moet je er nog eens 100 verzamelen om de zilveren lijst te krijgen, en uiteindelijk nog 500 om de gouden lijst te krijgen..

Beoordelingen

65
4.2
Wat vindt u?