Hulp Balloon Buster 3

Het spel

Het derde deel van de populaire Balloon Buster serie is een echt circusspektakel met kleurrijke ballonnen en een enorme knal als ze kapotspringen. Het spel kan op verschillende manieren gespeeld worden, bevat vele power-ups en staat natuurlijk garant voor uren spelplezier in 's werelds enige ballonnen-circus. Zoals altijd moet u samenhorende groepen met ballonnen van dezelfde kleur kapotprikken. Des te groter een groep is des te meer punten u krijgt. Het hoofdzakelijkste element in Balloon Buster 3 is dat u plus ballonnen krijgt! Als deze kapotspringen krijgt u meer ballonnen. - en des te meer ballonnen er kapotspringen, samen met een plus ballon, des te meer nieuwe ballonnen u krijgt!

Plus ballonnen

Het aller belangrijkste in Balloon Buster 3 zijn de nieuwe plus ballonnen. Als u deze goed gebruikt, kunt u erg ver komen en veel punten scoren in het spel. In principe krijgt u altijd een begrensd aantal ballonnen in elk level, maar de plus ballonnen zorgen ervoor dat u er meer krijgt. Telkens u een groep ballonnen die een plus ballon bevat kapotprikt, krijgt u nieuwe ballonnen gelijk aan de helft (afgerond) van de groep kapotgeprikte ballonnen. Als u twee plus ballonnen in één groep heeft, krijgt u evenveel nieuwe ballonnen als u kapotgeprikt heeft. Als er meer dan twee plus ballonnen in de groep heeft wordt het nog wilder - inderdaad dan krijgt u nog meer ballonnen dan er kapotgeprikt zijn.

Spelmodussen

Het spel kan op verschillende manieren gespeeld worden: Rondespel Als u rondespel speelt, dan dient u een zo hoog mogelijke ronde te behalen voordat u verliest en vanaf de start opnieuw begint. In elke ronde moet u het opgegeven aantal ballonnen kapotprikken om te winnen. In de eerste ronde zijn dit 100 ballonnen en elke ronde stijgt het aantal met 10 ballonnen. De uitdaging is echter dat u normaal gezien altijd de ronde start met 100 ballonnen, daarom wordt het snel belangrijk om de plus ballonnen te gebruiken om meer ballonnen te verkrijgen. Elke ronde sluit af met een speciale sequentie waarin u de mogelijkheid krijgt om eventueel overgebleven ballonnen kapot te prikken. Elke overgebleven ballon die u kapotprikt, krijgt u voor de volgende ronde - het is daarom erg belangrijk om er zoveel mogelijk kapot te prikken. Als u ze allemaal kapotprikt, dan bent u erin geslaagd om de ronde perfect uit te spelen en krijgt u een token-bonus en eveneens een power-up. Elke 3 en 24 uur worden er prijzen uitgedeeld aan de 50 beste spelers - die de hoogste ronde hebben uitgespeeld. Uitdaging U kunt de modus uitdaging in drie moeilijkheidsgraden spelen, die geleidelijke aan vrijkomen als u verder komt in het Rondespel. Normaal, Moeilijk en Expert komen vrij na respectievelijk ronde 5, 15 en 25. In de modus uitdaging krijgt u altijd 500 ballonnen en u moet zoveel mogelijk punten behalen vooraleer u ze allemaal kapotgeprikt heeft. Er zijn nog steeds een heleboel plus ballonnen, dus u zal veel meer dan 500 ballonnen kapotprikken voordat u een plaats op de highscore-lijst behaald. Ook hier worden er token prijzen uitgedeeld, dit elke 3 en 24 uur aan de 50 beste spelers - die de hoogste scores behalen.

Punten

Het aantal punten dat u krijgt om een groep ballonnen kapot te prikken hangt af van zowel het aantal ballonnen als de grote van de ballonnen - des te meer en des te groter de ballonnen zijn die u kapotprikt, des te meer punten ze geven.

Power-ups

Als u een ballon kapotprikt met een bliksem op, dan krijgt u een power-up voor later gebruikt. De power-ups worden bewaard onder het speelveld en gebruikt u door er op te klikken. Sommige worden meteen geactiveerd terwijl het bij andere power-ups vereist is dat u ernaar wijst of wijst naar de ballonnen waarop u wilt dat de power-up effect heeft. In het begin kunt u één power-up bewaren, maar telkens u een ronde uitspeelt, krijgt u de mogelijkheid om een power-up meer te bewaren. U kunt maximaal zes power-ups bewaren. Mikpunt - Met deze power-up kunt u één enkele ballon uitkiezen die u kapot wil schieten. Handig als deze juist de vorming van een groep ballonnen verhinderd. Penseel - U kunt een penseel in alle kleuren van het spel krijgen. Gebruikt deze om één enkele ballon een nieuwe kleur te geven. Effectief als een plus ballon bijvoorbeeld omringd is door ballonnen van een andere kleur dan deze zelf. Spuitbus - ook de spuitbus is verkrijgbaar in alle kleuren. Met deze power-up kunt u de kleur van een hele groep ballonnen veranderen. Dit is een goede manier om een nog grotere groep te maken. Willekeurig kapotspringen - deze power-up doet vijf willekeurige ballonnen kapotspringen. Dit kan handig zijn als de ballonnen zo verdeeld zijn dat u hoe dan ook geen goede mogelijkheden heeft om een grote groep kapot te prikken. Gekleurd kapotspringen - weer een power-up die in elke kleur beschikbaar is. Als u deze power-up gebruikt dan worden alle ballonnen in die kleur kapotgemaakt. Dit is één van de beste power-ups van het spel. Regenboog kapotspringen - met deze fantastische power-up kan u alle ballonnen van een kleur die u zelf kiest kapot maken. Zonder twijfel de beste power-up in het spel. Plus-label - heeft u een plus ballon nodig, dan is het deze power-up die u moet gebruiken. Deze power-up kan een gewone ballon veranderen in een plus ballon. Zeer nuttig om een groep met meerdere plus ballonen te maken.

Tokens en Bonus spin

Na elke ronde ontvangt u tokens op basis van uw score. Tijdens het spelen heeft u eveneens de kans om een BonusSpin te winnen, door ballon dieren kapot te prikken die aangegeven zijn in de tombola linksonderaan. De prijs varieert van niets tot 25.000 tokens.