Nieuwe verzameling in Bingo Spinner
29 Sep 2021

We hebben eindelijk onze Bingo Spinner server geüpdate en nu kunnen we weer nieuwe verzamelingen uitgeven! De eerste nieuwe verzameling heet Madagaskar en bevat mooie dieren en planten die jullie misschien al kennen van Farm Empire.

In verband met de update van de server is het aantal appels voor iedereen gereset. Dus dat betekent dat iedereen op gelijke voet kan spelen.

We zijn ons ervan bewust dat deze reset vele spelers frustreert, maar we werden geconfronteerd met het feit dat we óf het spel moesten verwijderen, of het een kans moesten geven om het bedrag te compenseren dat het kost om de server ingeschakeld te houden. We hopen dat een gelijkmaking van de voordelen van het hebben van veel appels, evenals de voortdurende release van nieuwe verzamelingen, meer mensen het verlangen zal geven om te spelen, en zo de wachttijd die velen hebben ervaren bij het starten van een nieuw spel te vermijden/minimaliseren. We zullen in de nabije toekomst wijzigingen aan het spel blijven aanbrengen en je kunt aanpassingen verwachten aan zowel de te winnen prijzen als wat het kost om iets te kopen, totdat we tevreden zijn met de balans.

We hopen dat we in de toekomst regelmatig nieuwe verzamelingen kunnen uitgeven.

Veel plezier in Bingo Spinner!


Bingo Spinner