facebook-pixel

Hulp

Toernooien op playtopia.nl werken als volgt: Een toernooi begint wanneer er aan het minimum aantal deelnemers dat vereist is om het toernooi te starten wordt voldaan. Als u zich inschrijft voor een toernooi, komt u in de wachtrij terecht ​​en het aftellen begint. U kunt zich aanmelden tot het aftellen verloopt, maar het is belangrijk om in het spel en klaar te zijn voordat het aftellen volledig is verlopen, als u vanaf het begin deel wilt uitmaken van het toernooi.

Meer toernooien

Doordat de starttijden zijn verwijderd, kunnen we starten zodra er voldoende aanmeldingen zijn. We kunnen dus veel meer toernooien houden dan voorheen.

Toernooiprijs n.a.v. het aantal deelnemers

Hoe meer deelnemers zich aanmelden voor een toernooi, hoe hoger het aantal tokens is dat je kunt winnen. Er is echter altijd een minimum pool.

Inzet

Om mee te doen aan een toernooi moet je een toegangsprijs betalen. Deze inzet gaat naar de te winnen prijs van het toernooi.

Wachttijden

Als er genoeg deelnemers zijn aan het toernooi, wordt er afgeteld. De wachttijd varieert afhankelijk van de inzet. Nadat het toernooi is afgelopen, kun je deelnemen aan een nieuw toernooi.

Toernooiboom

De toernooiboom wordt nu weergegeven op de toernooipagina en wordt automatisch bijgewerkt naarmate het toernooi vordert.