Hulp

Toernooien op playtopia.nl werken als volgt: Een toernooi begint wanneer er aan het minimum aantal deelnemers dat vereist is om het toernooi te starten wordt voldaan. Als u zich inschrijft voor een toernooi, komt u in de wachtrij terecht en start het toernooi na 5 minuten. U kunt zich aanmelden tot het aftellen verloopt, maar het is belangrijk om in het spel en klaar te zijn voordat het aftellen volledig is verlopen, als u vanaf het begin deel wilt uitmaken van het toernooi.

Toernooiprijs n.a.v. het aantal deelnemers

Hoe meer deelnemers zich aanmelden voor een toernooi, hoe hoger het aantal tokens is dat je kunt winnen. Er is echter altijd een minimum pool.

Toegangsprijs

U moet een toegangsprijs neerleggen om ervoor te zorgen dat gebruikers geen 'nep'-profielen registreren en hun winkansen vergroten, waardoor zij de prijs kunstmatig verhogen.

Wachttijden

Men kan maar aan 1 toernooi tegelijkertijd deelnemen. Wanneer er genoeg deelnemers aan het toernooi zijn toegevoegd, begint een aftelling van 5 minuten. Nadat het toernooi is afgelopen, kunt u deelnemen aan een ander toernooi.

Toernooiboom

Wanneer een toernooi wordt gespeeld, is er een toernooiboom zichtbaar die de voortgang van het toernooi laat zien. Deze is altijd zichtbaar, of je nu deelneemt aan het toernooi, of gewoon wilt kijken naar de voortgang van een lopend toernooi.