facebook-pixel

Robin Run

Keer gespeeld:
50.248
Gespeeld vandaag:
152
Laatste uur:
12

In dit leuke hardloopspel is Robin de dief op de vlucht uit het kasteel van de koning om gouden munten te stelen terwijl de bewakers van de koning hem op de hielen zitten. Versla de highscore van je vrienden en haal gouden lijsten bij alle verzamelobjecten.

Medailles

Basic
Basic
Expert
Expert
Sprinter
Sprinter
Speedster
Speedster

Laatste nieuws

Medailles in Robin Run image
Medailles in Robin Run
28 Mei, 2024
Ze zeggen dat hardlopen gezond is, dus jullie moet echt de gezondste spelers ter wereld zijn - sinds de release zijn er al enkele miljarden kilometers gelopen in Robin Run! Verbazingwekkend genoeg heeft niemand van jullie de...
Meer lezen

Hoe speel ik Robin Run?

Robin Run is een eindeloos hardloopspel waarin je zo ver mogelijk moet rennen zonder tegen obstakels aan te lopen. Onderweg kun je munten, hartjes, power-ups en artefacten verzamelen om je verder te helpen rennen in dit vermakelijke arcadespel...


Besturing

Je kunt Robin spelen en besturen via de pijltjestoetsen of door te vegen als je een touchscreen gebruikt. Met touch kun je omhoog, omlaag, naar links of naar rechts vegen, wat overeenkomt met de pijltjestoetsen.

Door omhoog te klikken of te vegen springt Robin, terwijl klikken of omlaag vegen hem onder obstakels door laat glijden en hem snel op de grond laat vallen als hij na een sprong in de lucht is. Met de linker- en rechterpijltjestoetsen of swipes verandert Robin zijn baan om de obstakels te ontwijken.

Munten en score

Er zijn veel munten te verzamelen in Robin Run. Na elke run wordt het aantal dat je hebt verzameld opgeteld bij de afstand die Robin heeft gerend.

Hartjes

Het is mogelijk om hartjes te verzamelen terwijl Robin rent. De hartjes kunnen worden gebruikt om Robin weer tot leven te wekken als je een obstakel tegenkomt. Als je VIP bent, is de eerste heropleving gratis, anders kost het de eerste keer één hart. Deze prijs wordt verdubbeld elke keer dat je Robin weer tot leven wekt, dus de tweede keer kost 2 hartjes, dan 4, dan 8, etc.

Powerups

Er zijn drie soorten powerups die je kunt verzamelen tijdens het rennen.

Ham: laat Robin groeien en onsterfelijk worden, zodat je tegen de obstakels aan kunt rennen totdat je weer klein wordt.

Bliksem: zorgt ervoor dat Robin de lucht in vliegt, waar je extra munten kunt verzamelen.

Magneet: zorgt ervoor dat Robin magnetisch wordt, zodat alle munten en artefacten naar Robin toe vliegen.

Artefacten

Deze worden verzameld terwijl Robin rent en zijn verzamelobjecten die de powerups verbeteren. In het hoofdmenu kun je zien hoeveel van elk artefact je hebt verzameld en hoeveel de artefacten je power-ups hebben verbeterd.

Als je een bepaald aantal van een artefact hebt verzameld, kun je er geen meer verzamelen totdat je naar het volgende niveau gaat. Dit kost munten en verbetert ook je power-ups.

Munten en XP

De munten die je na een spel hebt verzameld, vormen het aantal munten dat je krijgt uitbetaald. Daarnaast krijg je na elke race XP gelijk aan een tiende van je eindscore.

Beoordelingen

71
4.3
Wat vindt u?
  • Leuk spel

    Ik ben hier niet goed in maar het blijft wel leuk om je eigen score te verbeteren