Hulp Bubble Zoo

Het spel

In Bubble Zoo speelt u de hele tijd tegen andere spelers door de meeste punten te scoren of de hoogste ronde te bereiken. Er lopen twee parrallelle competities: één die elke drie uur eindigt en één die elke 24 uur eindigt. U kunt de huidige deadline volgen onder de highscore lijst van het spel of door de chatberichten in het oog te houden. Het doel van het spel is om de balvormige dieren af te vuren zodat ze groepen van drie of meer vormen. Elke ronde heeft een beperkt aantal dieren en uw doel is om altijd 9 sterren in de bovenste rij tevoorschijn te laten komen en ondertussen zoveel mogelijk dieren in de buizen onderaan het scherm te laten vallen.

Spelmodussen

Het spel heeft twee spelmodussen: Spelronde of uitdaging. Beiden hebben een eigen highscore ranglijst en aparte prijzen - u kunt in alle competities tegelijk deelnemen, als u tijd genoeg heeft. In Tour de Zoo zijn er geen lopende competities, maar de strijd om het hoogste level te behalen is hoe dan ook zwaar. Hetzelfde in beide spelmodussen is dat u in elke ronde een beperk aantal schoten heeft om de dieren in het speelveld te verwijderen. Als u schoten op zijn verliest u de ronde en moet u opnieuw beginnen. Achter elk dier in de bovenste rij zit een ster verborgen, als u 9 sterren tevoorschijn heeft laten komen zal het laatste dier automatisch loskomen. Als u niet zeker bent hoever u van de bovenste rij bent dan kunt u dit zien aan de rat aan de rechterkant van het speelveld. Spelronde Als u de spelronde speelt, dan is het doel van het spel om zoveel mogelijk rondes uit te spelen tot dat u verliest en opnieuw moet beginnen. De rondes worden steeds moeilijker aangezien er steeds meer en meer dieren om te verwijderen zijn in elke ronde die u uitspeeld. Als twee spelers hetzelfde aantal rondes heeft behaald, dan bepaald het aantal punten die ze behaald hebben hun plaats op de highscore lijst. Uitdaging Hier kunt u een ronde van dezelfde moeilijkheidsgraad opnieuw en opnieuw spelen met als doel zoveel mogelijk punten te halen. Als twee spelers de zelfde score behaald hebben, dan zal de speler die deze score het eerst behaald heeft bovenaan de highscore lijst staan. Tour de Zoo In Tour de Zoo reist u van de ene Zoo naar de andere. Als u een level uitspeelt, dan kunt u altijd beginnen vanaf dit level wanneer u verliest. Uw doel is om genoeg punten te behalen in elk level om 3 sterren te behalen. En natuurlijk om zover mogelijk te komen in het spel. U kunt eveneens altijd teruggaan naar een vorig level indien u de 3 sterren niet behaald in de eerste keer dat u het level uitgespeeld heeft.

Punten

U kunt punten behalen als de dieren loskomen en in de buizen onderaan het scherm vallen. Het aantal punten dat u krijgt wordt bepaald door de nummer op de buis en het aantal keren dat het dier tegen een ballon gebotst heeft. Sommige ballonen tellen voor meer dan één botsing. Het aantal botsingen wordt vermenigvuldigd met het nummer dat op de buis staat.

Ballons

Als u de dieren verwijderd, worden ballons toegevoegd. Maar als u vuurt zonder dieren te verwijderen zullen er twee ballons verdwijnen. Om veel punten te behalen moet u ervoor zorgen om zoveel mogelijk ballons te hebben. U kunt tot zeven ballons tegelijk op het scherm hebben, als u geen plaats meer heeft voor nieuwe ballons zullen ze upgraden naar betere ballons. Blauw - De gewone blauwe ballon vermenigvuldigd met één. Rood - De eerste upgrade is de rode ballon en vermenigvuldigd met twee. Groen - Na de rode ballons komen de groene. Ze vermenigvuldigen met vijf. Geel - Als laatste hebben we de gele ballons, deze vermenigvuldigen met tien.

Power-ups

Specialle ballen verschijnen willekeurig tijdens het spel - dit zijn power-ups. Ze hebben altijd een kleur die overeenkomt met een dier en ze worden daarom verwijderd met de dieren van hun kleur. Er gebeuren echter speciale dingen als ze verwijderd worden: Brillen - Als u de brillen verwijderd, krijgt u een beter zicht om meer precies te zien waar een dier zal landen. Dubbel spel - Dit verwijderd een hele rij met dieren, alle dieren eronder zullen vallen. Spook - Het spook voegt een speciale spookballon die extra spookdieren maakt als er een botsing is. Op die manier heeft u meer dieren die in de buizen vallen en dus meer punten. Als u een power-up losmaakt in plaats van ze te verwijderen, dan upgrade u de waarde van de buizen waar ze invalt. Voor de rest van de ronde geeft het u dus extra punten.

Tokens en Bonus Spin

Na elke ronde krijgt u tokens toegekend gebasseerd op uw score. Tijdens het spel heeft u ook de mogelijkheid om een bonus spin te behalen door drie zeldzame dieren te vinden. Bovenop de tokens die iedereen krijgt zullen er extra prijzen uitgedeeld worden aan de 50 beste spelers telkens een highscore competitie eindigt. Dit betekent elke 3 en 24 uur. De grote van de prijs is afhankelijk van hoeveel spelers het spel spelen. Als u één van deze prijzen gewonnen heeft zult u een postbericht ontvangen.