Beoordeling van de spelers: 3.4 / 5

Bingo Spinner

Bingo Spinner is een mix tussen een slot machine spel en bingo. Gebruik uw Power Stenen en probeer uw kaart vol te krijgen om nog meer spins te verkrijgen! Vind zeldzame verzamelobjecten in verschillende werelden - en versla uw tegenspelers door de hoogste score te behalen!

Speel nu!
HD versie
Opgelet: Als u vaststelt dat het spel niet goed werkt, probeer dan om HD te deactiveren.
Highscores alle spelers
Klassering
Rang
Medailles (0/4)
2000
25 naar volgende punt
  • 2000
  • 2025
  • 2050

Gebruikersbeoordelingen

Wachten

door hampie
Jammer dat je moet wachten op andere mensen. Altijd als ik.wil spelen is er niemand online. Volgens mij komt er bijna niemand meer online. Ik heb dit veel gespeeld.

super leuke spel

door babbychelle

bingospinner

door dangerlady
leuk spel, jammer bijna nooit iemand aanwezig, misschien n optie om met robots te kunnen spelen? voor beginnelingen niet te doen om verder te komen in bear....

Wachten...

door joysie
Het is echt een leuk spel... jammer dat er niet altijd voldoende mensen aanwezig zijn om het te kunnen spelen. Waardoor je dus erg lang moet wachten. Verder top!

super mooie spel soms is het j

door leroy2015
super mooie spel soms is het jammer dat het vast blijf zitten met een nieuwe ronde verder is het echt een super mooie spel

Loze spinnen

door martirza
Waarom krijg ik heel vaak loze spinnen ben niet de enigste er zijn er meer als ik het zo lees en dat Bingo hapert en als je Bingo heb krijg en word er niet bij geteld vind het raar hoor groetjes Martirza

APPELS

door Mrsdolfijntjes
heerlijk spel, maar er zijn héél sporadisch mensen aanwezig ( heb je 1000 appels gewonnen kan je er NIKS MEE, kunnen jullie het gewoon niet voor 1 persoon ( en dan gewoon een competitie ervan maken, dat je de hoogste ben in 1 week desnoods een maand ), want dit is B A L E N. je wilt zo graag spelen, maar helaas gaat niet door.

B A H

Leuk spel, alleen soms lang wachten

door Duvessa
Het is best een leuk spel, alleen het jammer van is, dat je op sommige momenten lang moet wachten totdat er andere mede spelers zijn in een kamer. Voornamelijk de Bear Cabin, zijn Geen of haast niemand. Dus nieuwe spelers, moeten het hebben van oude spelers om in die kamer te komen.

Het zou mooi zijn als je gewoon in die kamer kan spelen, ook al ben je alleen. Je zal dan weinig xp krijgen, maar dan kan je tenminste spelen, zonder dat je lang moet wachten op andere spelers.

erg leuk spel in t begin zie j

door xxspigtigxx
erg leuk spel in t begin zie je spelers nu mag je blij zijn als er 4 man zit . dus conclusie het is gedaan met dit spel

Leuk spel

door cosmoking
Leuk spel, alleen jammer dat er bijna nooit spelers zijn. Spelers zijn er alleen als er levels te halen zijn en daarna zie je ze niet meer. Haal maar weg playtopia!!

Leuk spel

door angelique32
Een heel leuk spel! :) Alleen erg jammer dat je te lang moet wachten op medespelers...waardoor ik het spel eigenlijk nooit kan spelen.

GELUKKIG is die er weer!!!

door RonAkaShady
Bingo Spinner Is Een Supper Geweldig En Een Mooi Spel

Erg leuk spel

door redlady
Leuk spel om te spelen. Jammer dat er niet meer kamers zijn om in te spelen. Lang wachten op andere spelers. Veel draaiingen verloren gaan door dubbelen. Het spel is verslavend...Kom op Playtopia... aanpassen! Dan wordt het voor iedereen leuker om te blijven komen en te spelen.

super spel

door bingogirl123
Ik vind het echt super leuk spel
vind het alleen jammer dat je zo lang moet wachten tot er mensen komen spelen

Leuk spel

door rosette1
Speel dit nu wel vond alleen de oude bingo leuker. En duurt soms wel heel erg lang. Maar blijf het dapper proberen