Hulp Wonder Match

Het spel

Wonder Match ziet er uit als een traditioneel drie-op-een-rij spel, maar u ontdekt snel, dat er een aanzienlijk verschil is. In Wonder Match speelt iedereen op het zelfde grote spelbord - ondertussen in uw spel zult u ook andere spelers ontmoeten en meekijken hoe die drie-op-een-rij zetten maken midden in uw eigen spel. Als andere spelers een match maken laten ze zogenaamde gold matches achter, waardoor u veel punten ontvangt. Daarnaast is het doel in de meeste levels allereerst om uw kristallen bol naar het doelgebied te leiden in de bodem van het level. Op weg naar het doel moet u symbolen verzamelen, en meestal heeft u een begrenst aantal zetten. U kunt heldere krachtsymbolen maken, die een deel van of zelfs het hele spelbord kan laten ontploffen. Hierdoor ontvangt u veel punten waardoor u de begeerde sterren behalen kunt.

Sterren

Uw doel in Wonder Match is om zo veel mogelijk sterren te behalen. U zult sterren behalen wanneer u de verschillende levels voltooid. Elke level kan 1-3 sterren geven - afhankelijk van het aantal punten die u behaalt heeft. >h3>Punten Het aantal punten die u behaalt, is afhankelijk van het aantal symbolen die u op een rij krijgt. Wanneer u een match van 3 dezelfde heeft, behaalt u 10 punten, maar hier komt nog 10 punten bovenin voor elke match die u daarna maakt. Maakt u een match van 4 of meer op een rij, dan behaalt u meer punten en kunt u krachtsymbolen maken, die nog meer punten kan geven.

Krachtsymbolen

Bom - helder symbool, die de omgevende symbolen laat ontploffen wanneer deze deel van een match uitmaakt. Rij - symbool met pijlen naar links en naar rechts, die alle symbolen in een rij laat ontploffen, wanneer deze deel van een match is. Kolom - symbool met pijlen omhoog en omlaag, die alle symbolen boven en onder laten ontploffen, wanneer deze deel van een match is. Regenboog - multi-gekleurd symbool die in combinatie met welk symbool dan ook, symbolen van het zelfde type kan laten ontploffen. U kunt ook het regenboog-symbool met andere krachtsymbolen combineren om combinaties te maken die extreem veel punten zullen leveren.

Leveldoel

Er zijn verschillende doelen in elke level. Hier volgt een lijst van de meest gebruikte: Leid de kristallen bol naar het doel - in elke level krijgt u een kristallen bol te zien met uw profielfoto erin. Om de level te winnen, moet u de kristallen bol naar het doelgebied leiden onderin het level. De meter in rechter zijde van het scherm laat zien, hoe veel velden u nog heeft om naar het doel te komen. Verzamel symbolen - in sommige levels kunt u symbolen verzamelen van een bepaalde kleur. Om deze te verzamelen moet u de symbolen met elkaar matchen. Als u drie-op-een-rij krijgt, verzamelt u drie symbolen. Verwijder goudvelden - goudvelden worden door andere spelers achtergelaten als die een match hebben gemaakt. Maakt u daarna een match over een goudveld heen, dan verwijdert u zelf het goudveld en behaalt u extra veel punten voor dit match. Verzamel kristallen bollen - sommige velden hebben op de achtergrond een schaduw van een kristallen bol - om deze te verzamelen, moet u uw kristallen bollen op het veld plaatsen. Hierbij zult er vaak een begrenst aantal zetten zijn om het level op te lossen. Als u bij het doel komt voordat u alle symbolen heeft verzamelt of haalt u het niet om bij het doel te komen voordat u al uw zetten heeft gebruikt, zult u het level verliezen.

Tokens

U kunt tokens winnen als u levels voltooi. Bij elke voltooide level krijgt u een BonusSpin, waar u tot 5.000 tokens winnen kan of nog de bank winnen waar u tussen 50.000 en 100.000 tokens ontvangen kan.