Hulp Wild Hands

Wilds Hands is een variant van Steen, Papier, Schaar die met kaarten wordt gespeeld. Elke speler heeft dertien kaarten, vier van elk symbool, en één met een "wild" symbool dat zowel steen, papier als schaar verslaat.


Rondes
Het spel speelt zich af over drie ronden. In elke ronde speelt elke speler drie kaarten. Hun positie tegenover de kaart van de tegenstander bepaalt of je de ronde wint of verliest. Steen verslaat schaar, schaar verslaat papier en papier verslaat steen. Zodra je je kaarten hebt geplaatst, heb je de mogelijkheid om de kaarten van je tegenstander te zien, en vervolgens kun je de kaarten verplaatsen. Als je in totaal twee rondes wint, win je de wedstrijd.


Rating
Als je een wedstrijd wint, krijg je een rating, gebaseerd op hoeveel verschil er is tussen je eigen rating en die van je tegenstander. Als je wint van een tegenstander met een hoge rating, krijg je meer dan wanneer je wint van een tegenstander met een lage rating. Je tegenstander verliest dezelfde rating, en vice versa als jij het bent die verliest. Het spel zal, voor zover mogelijk, proberen u te matchen met een tegenstander met een vergelijkbare rating.


Tokens
Je krijgt tokens door rondes te winnen. 500 tokens per overwinning, dus een totaal van tussen de 0 en 1.000 voor een wedstrijd.


Shop
In de shop van het spel kun je gouden stenen kopen, waarmee je nieuwe symbolen en kaarten kunt kopen. Je wint ook een gouden steen voor elke gewonnen ronde. Als VIP lid win je het dubbele aantal.