Hulp Tower Empire

Het spel


Tower Empire is een nieuw spel geïnspireerd op het populaire spel Farm Empire. Deze keer wisselen we de boerderij in voor een toren vol met winkels. U moet er voor zorgen dat alle winkels zo efficiënt mogelijk geld verdienen, door de winkels en de levering van goederen te upgraden. Er zijn ook mijlpalen te behalen, managers om in te huren en eerbewijzen die gewonnen moeten worden.


Etages, Lift en Levering


U ontvangt de goederen in de levering, en met de lift transporteert u de goederen naar de winkel waar ze verkocht worden. Er ontstaat een 'flow', en u moet er voor zorgen dat die optimaal verloopt. Bovenaan kunt u zien hoe veel geld u heeft, en ook hoeveel geld u per seconde verdient. Als u de hoeveelheid geld dat u per seconde verdient vergelijkt met hoeveel de levering en de lift respectievelijk kunnen leveren, moeten die drie getallen ongeveer hetzelfde zijn voor uw toren om optimaal te functioneren.


Managers en Boosts


Managers doen het alledaagse werk voor u, zodat u zich alleen maar hoeft te concentreren op het upgraden van de juiste etages. Daarnaast geven de managers u de mogelijkheid om een boost te activeren, die de etage tijdelijk effectiever maakt.

Voor de etages bestaan er vier verschillende typen boosts. Een laat de klanten sneller lopen, een zorgt ervoor dat de klanten sneller betalen, een maakt het goedkoper om een etage te upgraden en een geeft de etage meer ruimte voor goederen.

Voor de lift bestaan er drie typen boosts. Een maakt de lift sneller, een zorgt ervoor dat de goederen sneller in- en uitgeladen worden, en een maakt het goedkoper om de lift te upgraden.

Voor de levering bestaan er ook drie typen boosts. Een kan uw medewerker sneller laten lopen, een zorgt ervoor dat hij meer goederen op de wagen kan zetten, en een maakt dat de goederen sneller in- en uitgeladen kunnen worden.


Herstart en Eerbewijzen


Wanneer de verdiensten van uw toren langzaam worden, is het een goed idee om uw toren te verkopen. Als u uw toren verkoopt ontvangt u namelijk eerbewijzen die er voor zorgen dat uw volgende toren meer geld verdient. Als u Farm Empire speelt zijn de eerbewijzen te vergelijken met de werknemers in Farm Empire.

De eerbewijzen kunnen ook gebruikt worden voor upgrades. Maar pas op, als u al uw eerbewijzen gebruikt om te upgraden zijn er geen meer over om uw winst te vergroten.


Mijlpalen en Etage Kaart


In Tower Empire zijn er twee dingen die u op 100% moet proberen te krijgen. De eerste zijn de mijlpalen. Voor elke keer dat een etage een mijlpaal bereikt (meestal wanneer het level op een rond honderdtal zit) krijgt de etage een kleine verbetering. Het is niet mogelijk om alle mijlpalen te behalen zonder uw toren vaak te herstarten.

De Etage kaart is een lijst van de winkels die u door de herstarts heeft gevonden. Op elke etage zijn er minimaal drie verschillende winkels te vinden, en elke winkel heeft twee zeldzame managers die u ook moet vinden om de etage kaart compleet te krijgen.


Winkel en Diamanten


In de winkel van het spel kunt u zowel diamanten kopen (voor echt geld), als verschillende hulpmiddelen die betaald kunnen worden met diamanten. De tijdsreizen spoelen de tijd vooruit, zodat u bijv. de winst van een week in één keer ontvangt. Opvulling van de opslagruimte kan u helpen als u het spel hebt verlaten, en geld kan u helpen om sneller van start te gaan na een herstart.

Diamanten kunnen ook op andere plekken in het spel gebruikt worden, bijv. om het type etage te veranderen, of om de wachttijd over te slaan.

Naast de diamanten die u kunt kopen, kunt u ook gratis diamanten vinden op de etages waar managers zijn ingehuurd. Het is willekeurig hoe vaak een manager een diamant voor u heeft. Als u VIP lid bent, heeft hij altijd twee diamanten voor u.