Hulp Neighbor Wars

Het spel

Neighbor Wars is een spel voor twee spelers. Het doel van het spel is om uw tegenstander zijn huis met de grond gelijk te maken. Om de beurt verzamelt elke speler symbolen die gebruikt kunnen worden om verschillende aanvallen af te vuren. Als u uw beurt gehad heeft wacht u op uw tegenstander terwijl deze aan de beurt is of kunt u verder spelen in een ander gevecht met een andere tegenstander als u daar aan de beurt bent. U kunt zonder problemen meerdere spellen tegelijk spelen.

Zoek een tegenstander

Het eerste dat u moet doen is een tegenstander zoeken. Klik op "Nieuw spel" om de volgende opties te zien: Willekeurig - Hier krijgt u een willekeurige tegenstander, met een rating die zo dicht mogelijk bij die van u ligt. Vriend - Hier kunt u kiezen tussen uw Playtopia-vrienden. Ze zullen een notificatie ontvangen over uw uitdaging. Chatter - Hier kunt u kiezen tussen de spelers die op dit moment in de Neighbor Wars chatroom zijn. Als u een tegenstander gevonden heeft, begint het gevecht. Indien u een willekeurige tegenstander heeft gekozen is het niet zeker dat uzelf start, maar tegen uw vrienden en chatters bent u altijd als eerste aan de beurt.

Uw beurt

Tijdens uw beurt heeft u altijd vijf zetten om het volgende te doen: Symbolen verzamelen - U verzamelt symbolen door een doorlopende keting te tekenen over identieke symbolen. Aanvallen afvuren - Als u genoeg symbolen heeft verzamelt har du samlet symboler nok, kunt u een aanval afvuren op het huis van uw tegenstander door te klikken op de knop van de gewenste aanval. Voordat u een aanval kunt afvuren moet u deze eerst vrijspelen. De procedure is hetzelfde- U moet symbolen verzamelen en daarna kiezen tot welke aanval u toegang wilt hebben. Het toevoegen van een nieuwe aanval telt niets als een zet in het spel, maar u kunt maximaal 3 verschillende aanvallen per gevecht gebruiken.

Winnen

Om het gevecht te winnen, moet u het huis van uw tegenstander kapot maken. Elk huis start met 100 levenspunten - Als uw huis op nul punten komt te staan heeft u verloren, als u uw tegenstanders huis naar nul punten krijgt dan wint u het gevecht. Normaal gezien duurt een gevecht ongeveer 9-11 rondes per speler.

Aanval

Een aanval in Neighbor Wars kan verschillende effecten hebben, momenteel heeft u toegang tot de volgende aanvallen: Hoge muziek - kan alleen door één speler gebruikt worden - doet 10 punten schade op uw tegenstanders huis. Gebruikt 2 x 5 symbolen. Grasmachine - doet 6-8 punten schade op het huis van uw tegenstander. Gebruikt 2 x 5 symbolen. Raketten - doet 10-14 punten schade op het huis van uw tegenstander. Gebruikt 2 x 8 symbolen. Helikopter - doet 18-24 punten schade op het huis van uw tegenstander. Gebruikt 2 x 13 symbolen. Postauto ($) - doet 8-12 punten schade op uw tegenstanders huis. Gebruikt 2 x 6 symbolen. Onweersbui ($) - doet 10-16 punten schade op uw tegenstanders huis, en 0-6 op uw eigen huis! Gebruikt 2 x 7 symbolen. Elke aanval kan één keer per beurt gebruikt worden.

Dagelijkse uitdaging

Sommige aanvallen vorderen geld om geaktiveerd te worden. Geld krijgt u bij het oplossen van de dagelijkse uitdagingen, bijvoorbeeld "Win 3 wedstrijden" of "Verzamel 10 symbolen in een beurt". U vindt uw dagelijkse uitdaging bij het klikken op de bult met geld op het startscherm van het spel, dus zorg ervoor om de uitdagingen zo snel mogelijk op te lossen.

Tokens

U krijgt tokens om het gevecht uit te spelen. Als u het gevecht wint dan krijgt u 20.000 tokens, terwijl u 5.000 tokens krijgt indien u verloren heeft. Als u wint omdat uw tegenstander zich overgeeft dan krijgt u 2.000 tokens per ronde. - maar maximaal 20.000 tokens.

Rating

U begint het spel met 2.000 rating. Als u tegen een tegenstander speelt met een rating dichtbij die van u of hoger dan die van u, dan verdient u meer rating punten als u wint. Gebruik de willekeurige tegenstander optie om een waardige tegenstander te vinden. Om te vermijden dat de top plaatsen continue door spelers met hoge rating bezet zijn, hebben wij het zo gemaakt dat de rating automatisch met 1% valt als u meer dan 14 dagen niet actief in het spel bent.