Hulp Jigsaw Puzzle 2

Het spel

In Jigsaw Puzzle 2 gaat het om één ding - U kunt puzzelspellen verzamelen. Er zijn een heleboel verschillende puzzels en puzzelstukken om tussen te kiezen, zodat het spel nooit saai wordt. Uiteraard zullen wij er voor zorgen dat er steeds nieuwe puzzels bijkomen. De puzzels zijn opgedeeld in albums, elk puzzelalbum staat voor een bepaald thema. Als u een puzzel vervolledigd ontvangt u 1-3 sterren. U kiest zelf of u alle puzzels wilt afwerken, of enkel deze waar u geïnteresseerd in bent.

Startscherm

Wanneer u een puzzel gekozen heeft, krijgt u een startscherm te zien. Hier kunt u kiezen hoeveel puzzelstukken u wilt hebben, of u draaiende puzzelstukken wilt toelaten, of u gebruik wilt maken van helpfuncties en het type puzzelstukken waar u mee wilt spelen. Deze keuzes hebben een invloed op de moeilijkheidsgraad en het aantal te winnen punten in het spel.
  • Rotatie - met rotatie geactiveerd, zullen de puzzelstukken willekeurig roteren bij het starten van het spel. U roteert een puzzelstuk door met de rechtermuisknop op het puzzelstuk te klikken.
  • Help - med help geactiveerd zal er aan de rechterkant van het spel een menu te vinden zijn, waar u drie verschillende helpfuncties kunt kiezen.
  • Puzzelstukvormen - U kunt de vorm van de puzzelstukken veranderen.

Punten

Wanneer u een puzzel heeft opgelost verdient u punten en sterren. Om twee sterren te krijgen heeft u 5.000 punten nodig, en voor drie sterren heeft u er 10.000 nodig. Uw score is afhankelijk van de gekozen spelopties in het startscherm. Standaard begint u met 25.000 punten. Deze score gaat omhoog, als u rotatie activeert - Hoe meer puzzelstukken, hoe meer punten u krijgt. Activeert u daarentegen help zal de score dalen. Hoe geavanceerder en moeilijker de vormen van de puzzelstukken zijn die u kiest, hoe meer punten u zal krijgen. Nadat de beginscore is vastgelegd aan de hand van de door u gekozen spelopties zal de factor tijd een invloed hebben op hoeveel punten u overhoudt. Hoe meer tijd u nodig heeft om een puzzel op te lossen hoe meer punten afgetrokken zullen worden. Er worden meer punten afgetrokken gebaseerd op tijdsduur als u met minder puzzelstukken speelt. Hoe groter de puzzel is die u probeert te vervolledigen, hoe minder invloed de tijd die u daar voor nodig heeft zal hebben.

Bonus Spin

Om een Bonus Spin te krijgen moet u zes gouden puzzelstukken verzamelen. U krijgt één goud puzzelstuk door een kleine puzzel te vervolledigen, twee voor een medium en drie voor een grote puzzel.

Puzzelalbums van uzelf en uw vrienden

In Jigsaw Puzzle 2 heeft u de mogelijkheid om eigen albums te maken en vervolgens deze door uw vrienden te laten spelen. U kunt ook privaat albums maken, enkel en alleen voor uzelf. De afbeeldingen die u wenst te gebruiken moeten eerst in uw galerij geplaatst worden. Opdat het spel de mooiste puzzels van uw afbeeldingen kan maken, bevelen wij u aan om afbeelding te gebruiken die minstens een resolutie van 1920x1080 pixels hebben. Om er voor te zorgen dat u tokens en BonusSpins kan winnen in uw eigen afbeeldingen moet de afbeelding in minstens 45 puzzelstukken kunnen verdeeld worden. Als de resolutie van de afbeelding te laag is, dan is dit niet mogelijk.