Hulp Egyptian Pyramids

Bij Egyptian Pyramids gaat het erom de piramides weg te spelen. U krijgt een stapel overgebleven kaarten en u speelt steeds één kaart. De kaart van uw stapel combineert u met een vrije kaart in de piramide die één punt hoger of lager is. Als u bijvoorbeeld een 7 hebt, kunt u die combineren met een 8 of een 6. De aas is het hoogst en het laagst en kan met een 2 of een heer worden gecombineerd. Een serie slagen is het aantal combinaties dat u kunt maken zonder een nieuwe kaart van de stapel te pakken. Probeer zoveel mogelijk slagen te halen zodat u op de lijst van hoogste scores komt.

Moeilijkheidsgraden

Voor aanvang van het spel kunt u kiezen uit 3 moeilijkheidsgraden: Normaal, Moeilijk en Expert. Normaal bestaat uit 3 piramides, Moeilijk uit 2 en Expert uit één piramide. Ook het aantal vrije kaarten bij het begin van het spel varieert.

Bonus Spin

Elke keer als u een piramide wegspeelt, krijgt u een aantal mini-piramides, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. In de modus Normaal krijgt u er 1, bij Moeilijk 2 en bij Expert 4 mini-piramides. Als u 4 mini-piramides hebt verzameld, krijgt u een Bonus Spin.

Pyramide Spin

Gedurende het hele spel verzamelt u gouden munten. Deze munten gaan rechtstreeks naar de goudschaal, waar ze worden gewogen. Als u genoeg munten verzameld hebt, krijgt u een Pyramid Spin. Met de Pyramid Spin kunt u veel tokens winnen.