Hulp Diamond Rush

Het spel

Diamond Rush is een vermakelijke western gokautomaat met negen rollen en verschillende mini-games. Je bent in het wilde westen waar je diamanten en andere edelstenen moet verzamelen door de mijn te verkennen. Winsten worden geactiveerd door drie identieke symbolen op een lijn te krijgen. Dit kan horizontaal, verticaal en diagonaal. Elke keer dat je wint door drie symbolen op een lijn te krijgen, krijg je een dubbele vermenigvuldiger. Op het prijzenscherm van het spel kun je zien hoeveel winst de verschillende symbolen opleveren.

Wanted Game

In Wanted Game moet je naar een specifieke edelsteen op de middelste horizontale lijn zoeken voordat je geen spins meer hebt. Je kunt zien hoeveel spins je nog hebt onder het veld Gezocht. Wanneer je een edelsteen vindt, levert dit een winst op die gelijk is aan de waarde van de edelsteen. Als je genoeg edelstenen hebt verzameld, krijg je ook een vermenigvuldiger die tot acht keer kan oplopen. Als je alle edelstenen vindt, win je een Jackpot Flash. Je krijgt een Wanted Game door drie Wanted Game-symbolen op een rij te krijgen.

Diamond Chase

In Diamond Chase ga je de mijn binnen om diamanten te zoeken, waarbij je dynamiet gebruikt om de weg vrij te maken. Klik op een van de vierkanten met een dynamiet erop om de rotsen weg te blazen en als je geluk hebt, vind je er misschien een diamant onder. Er zijn in totaal vijf diamanten in de mijn en als je ze allemaal vindt, win je een Jackpot Flash. Je hebt in totaal 25 dynamiet en als je ze opraakt, eindigt het spel. Je kunt Diamond Chase spelen door drie Diamond Chase-symbolen op een rij te krijgen of deze te winnen in Game Flash.

Miners Maze

In Miners Maze waag je je in de mijn om verloren schatten te zoeken, waarbij je de mijnkar gebruikt om te navigeren. Wanneer je voor het eerst bij de mijn aankomt, krijg je een aantal dobbelstenenrollen, die rechts van de grote dobbelsteen te zien zijn. De mijnkar beweegt door de dobbelstenen te gooien en vervolgens het aantal velden te verplaatsen dat door de dobbelstenen wordt aangegeven. Als het karretje een kruispunt of een doodlopende weg tegenkomt, kun je kiezen welke richting het moet gaan door op een van de pijlen te klikken. Als je een zes gooit met de dobbelstenen, krijg je nog een worp. Als je een ster raakt, krijg je een stersprong die je kunt gebruiken om naar een van de sterren in de mijn te springen door erop te klikken. Miners Maze eindigt als je alle schatkisten hebt gevonden of als je geen dobbelstenen meer hebt. Je kunt Miners Maze spelen door drie Miners Maze-symbolen op een rij te krijgen of deze te winnen in Game Flash.

Game Flash

Als je een Game Flash krijgt, kun je geluk hebben om Tokens, Diamond Chase, Miners Maze of Jackpot Flash te winnen. Je krijgt een Game Flash door drie Game Flash-symbolen op een rij te krijgen.

Jackpot Flash

Jackpot Flash is waar de grote winsten kunnen worden gewonnen! Je kunt de Jackpot of de Super Jackpot winnen. Jackpot is een winst van minimaal 10.000 tokens en groeit elke keer dat je een draai begint. De Super Jackpot is minimaal 100.000 tokens en groeit elke keer dat een draai wordt gestart door jou of je medespelers die ook Diamond Rush spelen. Je kunt Jackpot Flash spelen door het te winnen in Wanted Game, Diamond Chase, Miners Maze en Game Flash.