Hulp Candy Boost

Het spel

In Candy Boost moet u groepen van drie of meer symbolen van dezelfde soort zoeken. Normaal gezien heeft u een minuut, om zoveel mogelijk punten te scoren. Tijdens het spelen verdient u echter bonusseconden, een ronde kan dus zeker veel langer dan een minuut duren. U gaat continu de concurrentie aan met andere spelers en u kunt uw plaats op de higscorelijst volgen aan de linkerkant van het spel. Er is een tokenprijs voor de beste spelers, dit elke 3 en 24 uur als u uitdagingen speelt. Terwijl u in het normale spel kan proberen om meer levels dan uw vrienden uit te spelen.

Spelmodussen

Het spel bevat twee manieren van spelen: Standaard en uitdaging. Gelijkaardig in de twee spelmodussen is dat normaal gezien een minuut heeft. U verdient echter regelmatig 10 bonusseconden. De meter aan de linkerkant van het scherm toont hoeveel punten u moet behalen om de volgende 10 seconden te ontvangen. Standaard Als u het standaard-spel speelt, moet u een zo hoog mogelijk level bereiken. Indien u een level verliest dan start opnieuw u vanaf hetzelfde level. In elk level dient u een bepaald aantal punten te behalen om deze uit te spelen. - het exacte aantal punten, kunt u zien op de meter linksbovenaan het spel. De moeilijkheidsgraad stijgt naarmate het spel vordert, het aantal punten dat u moet behalen wordt steeds hoger terwijl ook meer en meer variatie komt in de snoepsoorten. Uitdaging¨ U kunt de modus uitdaging op drie moeilijkheidsgraden spelen. Het enigste verschil is het aantal verschillende snoepsoorten. Het doel is altijd om zoveel mogelijk punten te scoren voordat de tijd op is. In de modus uitdaging zijn er elke 3 en 24 uur prijzen voor de 50 beste spelers, en u kunt zeer zeker tegelijkertijd deelnemen in de highscore-competities in zowel normaal, moeilijk als expert.

Punten

U krijgt punten voor het aantal snoepjes die u verzamelt. Als u bijvoorbeeld 12 stukken snoep met een klik verzamelt, dan krijgt u 12 punten. Het aantal punten dat u krijgt, vermenigvuldigt echter met uw vermenigvuldiger. Uw vermenigvuldiger start op x1, naar wanneer u snoep verzameld waarin zich een vermenigvuldigingssymbool bevindt dan stijgt uw vermenigvuldiger. Als u een kleine groep met 4 stukken snoep verzameld samen met een vermenigvuldigingssymbool, dan zal uw vermenigvuldiger stijgen met 4, naar bv. x5. Als u daarna opnieuw 12 stukken snoep verzameld, dan geeft dit nu 60 punten (5 x 12).

Power-ups

Het spel bevat en aantal speciale symbolen of power-ups, die tevoorschijn komen als kleine tekens voor de snoepjes. Wanneer u een stuk snoep met één van deze tekens verwijdert gebeurd er iets speciaal. Verwijder alles - Als dit teken in een snoepje zit, dan zullen alle andere snoepjes van dezelfde soort verdwijnen als het snoepje met het teken verwijderd wordt. Pauze - Als u een snoepje met dit teken neemt, dan stopt de tijd een halve seconde voor elk snoepje dat u verzamelde met dit teken. Plus verwijderaar - Als u een snoepje met dit teken neemt, dan verdwijnt alle snoep in dezelfde rij en kolom. Vermenigvuldiger - Het belangrijkste teken in het spel. - als u een snoepje met dit teken neemt, dan stijgt uw vermenigvuldiger. De vermenigvuldiger stijgt naargelang het aantal snoepjes die u verzamelde met het teken.

Tokens en BonusSpin

Na elke ronde worden u tokens toegekend gebasseerd op uw score. Tijdens het spelen heeft u ook de mogelijkheid om een BonusSpin te winnen door de snoepjes te verzamelen waaraan de hond in de linkeronderhoek denkt.