Hulp Brain Snack

Het spel

In Brain Snack moet u vijf hongerige zombies voederen, met de hulp van het breinafvuringskanon. Des te meer uw hersenen raken op weg naar de zombies, des te meer punten krijgt u. Het spel heeft 100 levels en we zullen regelmatig nieuwe levels toevoegen. Voor elk level moet u proberen om zoveel punten te scoren - Dit om drie sterren te krijgen maar zeker ook om onder de beste te zijn van uw vrienden.

Spelmodussen

Levelspel Het spel geeft meteen toegang tot de modus levelspel, hier voltooid u levels in de volgende waarin ze komen. Elk level heeft een verschillende doelstelling, maar u moet proberen om veel punten te scoren. Tijdscompetitie Deze spelmodus is binnenkort beschikbaar.

Besturing

De basisbesturing is zeer eenvoudig - beweeg gewoon de muis en klik om het kanon af te vuren. Schotkracht Wordt bepaald door hoever de muis van het kanon is. Schotrichting Deze kunt u precies afstemmen door te scrollen met uw muis.

Soorten Level

Er zijn vier verschillende soorten levels: Vuur alle schoten af - Hier moet u alle schoten in het kanon gebruiken om het level te voltooien. In tegenstelling tot andere soorten levels kunt u geen bonuspunten behalen door op het einde een schot over te hebben. Kleur de zombies - Hier moet u elke van de vijf zombies voederen met minstens één brein om hen hun gewone gezonde huidskleur terug te geven. Haal de grote hersenen neer - Hier bevinden er zich enkele ontzettend grote hersenen, harten of nieren in het level. Die moet u neerschieten zodat de zombies er zich mee kunnen volproppen. Verwijder de kwaadaardige ogen - Hier moet u alle oranje ogen in het level neerschieten.

Survival Shop

Tijdens het spel heeft u de toegang tot een Survival Shop. Hier kunt u alle mogelijke soorten overlevingsuitrusting kopen, dit maak uw gevecht in de levels met de zombies meer draaglijk. Alle uitrusting kost diamanten, die u wint door levels te voltooien. Als u niet genoeg diamanten heeft om de uitrusting, die u nodig heeft, te kopen. Dan kunt u steeds terug gaan en enkele eenvoudigere levels spelen en op die manier meer diamanten verzamelen. Mega brein - een zeer groot brein die meerdere dingen tegelijk raakt. Richt assistentie - Als u richt assistentie activeert dan heeft een een veel langere richtingslijn. Gedeeld brein - Als u een gedeeld brein afvuurt verdeeld dezen zich in meerdere hersenen. Breinzuur - Breinzuur vernietigt en vliegt doorheen bijna alles dat het raakt in plaats van er in botsing mee te komen. IJspistool - Vuur het ijspistool af om alle beweging in het level te stoppen tijdens de volgende drie schoten. Bom - plaats een bom in het level om een grote oppervlakte te doen ontploffen.

Tokens

Tokens worden gewonnen door levels te voltooien. Een prijzen-spinner trekt een toevallige prijs of de bank.