Hulp Bingo Spinner

Het spel

Ontdek de avontuurlijke plekken in het nieuwe Bingo Spinner - een mix tussen slot-machine en bingo. Gebruik uw Power Stenen om uw kaarten compleet te maken en nóg meer spins te krijgen die u naar de overwinning voeren. Vind zeldzame verzamelobjecten in de verschillende werelden - en versla uw tegenspelers door de hoogste score te behalen! Gebruiksaanwijzing Schatten Power Stenen Verzamelobjecten Gouden appels Wereld, speltypes en beloningen Rating

Gebruiksaanwijzing

Elke speler start met vier kaarten en moet zo veel mogelijk punten scoren door een kaart vol te krijgen. Als een kaart vol is behaalt u Bingo - daarmee krijgt u een nieuwe kaart en een extra spin. De winnaar is de speler die de meeste punten heeft behaald wanneer de tijd verlopen is. De Spinner Aan de onderkant van het spel kunt u de Spinner vinden, die op tot 6 getallen kan spinnen die u op uw kaart kunt bedekken. De nummers die bedekt kunnen worden, worden gemarkeerd op de kaarten met een paarse kleur. Naast getallen, kunt u ook de volgende iconen tevoorschijn spinnen:
Vrij - geeft u een extra markering van alle beschikbare nummers die met groen gemarkeerd zijn. Deze moet gebruikt worden vóór u de andere getallen markeert/bedekt.
Kolom - geeft u een extra markering op alle getallen met een roze kleur in de kolom loodrecht boven het icoon.
Punten Het aantal punten dat u wint, hangt af van hoe u uw bingokaarten markeert:
Markering - 5 punten
Markering op patroon - 10 punten
Rij (3 op een rij) - 25 punten
Dubbele rij (over twee bingokaarten) - 50 punten
Gemarkeerd patroon - 100 punten
Volle kaart (BINGO) - 250 punten

Schatten

Als u geluk heeft kunt u een schat vinden op een kaart wanneer u een spel start of wanneer u en nieuwe kaart krijgt na dat u Bingo had. De schatten zijn erg waardevol omdat ze u gratis cadeau's geven! U kunt bijvoorbeeld XP, Power Stenen, gouden appels of zeldzame verzamelobjecten krijgen die alleen in de schatten te vinden zijn.

Power Stenen

Tijdens het spel kunt u Power Stenen gebruiken om u te helpen. U kunt ze krijgen uit de schatten of u kunt ze kopen met de gouden appels die u verdient en koopt. Er zijn zes verschillende Power Stenen met verschillende zeldzaamheid:
  Normaal
 • Extra markering op een willekeurige plaats
 • Schat op willekeurige plaats
  Zeldzaam
 • Twee extra markeringen op willekeurige plaatsen
 • Dubbele punten op een willekeurige kaart
  Episch
 • Drie extra markeringen op willekeurige plaatsen
 • Driedubbele punten op een willekeurige kaart

Verzamelobjecten

Verzamelobjecten zijn zeldzame items die alléén gevonden kunnen worden in de schatten. Elk object maakt deel uit van een set. U ontvangt een beloning wanneer u de complete set heeft verzameld. Deze objecten zijn gehecht aan de werelden en elk verzamelobject heeft een zeldzaamheidsgraad, waardoor sommige moeilijker te vinden zijn dan anderen - normale, zeldzame en epische objecten. Het is mogelijk om verzamelobjecten te vinden van een onvolledige set, zelfs als u deze al heeft - dit komt vooral voor bij de normale objecten. In dat geval wordt deze vervangen door een andere beloning, zo heeft u altijd voordeel van het vinden van een verzamelobject!

Gouden Appels

In de wereld van Bingo Spinner kunt u de meeste dingen kopen met gouden appels. U kunt appels kopen met geld, maar u kunt ze ook krijgen in de schatten en door te eindigen in de top drie in het spel. U kunt de gouden appels gebruiken om Power Stenen en schatten te kopen in de shop. U kunt de schatten kopen voor het begin van een spel. Ze worden op de kaarten geplaatst wanneer het spel start.

Wereld, speltypes en beloningen

Als u tijdens het spel een hogere plaats in het klassement behaald kunt u verschillende werelden met verschillende speltypes en verschillende regels ontgrendelen. Daarbij komt dat elke wereld een aantal verzamelobjecten heeft die alléén in die specifieke werled gevonden kunnen worden. Omdat elk speltype andere regels heeft zijn de belongingen voor uw plaats in het klassement afhankelijk van het type spel dat u gespeeld heeft.
Spel typeGouden AppelsTokens
Snel0-61050-1500
Normaal0-91600-2250
Marathon0-122125-3000
Om een hoger level te bereiken moet u XP verzamelen. U krijgt XP voor de volgende acties: 50 XP - voor een overwinning 25 XP - voor een tweede plaats 10 XP - voor een derde plaats 5 XP - per bingo 1 XP - per markering

Lijstjes

Een lijstje is een decoratief object dat te gebruiken is om uw profielfoto mee in te lijsten en uzelf te benadrukken in de lijst van spelers. U kunt lijstjes winnen door een verzameling die u gekocht heeft in de shop compleet te maken, of u kunt de lijstjes direct in de shop kopen. U kunt kiezen welk lijstje u wilt gebruiken in het overzicht onder uw profielfoto. Kies het lijstje dat het beste bij u en uw stemming past!

Rating

De rating punten worden verdeeld wanneer het spel afgelopen is. Hoe de punten verdeeld worden hangt af van hoeveel verschil er is in ratings tussen de spelers en het eindresultaat van het spel. Als u een hele goede speler (met veel ratings) verslagen heeft krijgt u daar ook veel ratings voor. Maar als u verliest van een speler met weinig ratings zal u veel ratings verliezen. Om te voorkomen dat spelers met een extreem hoge rating altijd vast in de top tien staan door niet te spelen, hebben we besloten dat de ratings automatisch 1% omlaag gaan las u 14 dagen niet speelt..