Goudstaven voor VIP-leden!
8 Nov 2022

We hebben het er al even over gehad, maar nu zijn ze er dan - goudstaven op Playtopia! Goudstaven zijn een nieuw prijstype dat op veel verschillende manieren door VIP-leden kan worden gewonnen. Goudstaven kunnen worden ingewisseld voor gouden eieren, diamanten, donuts en al het andere dat normaal gesproken in verschillende spellen kan worden gekocht.


Als VIP-lid kun je goustaven op de volgende manieren winnen:

⦁Rangverhoging

⦁Medailles

⦁Uitdagingen

⦁Toernooien

⦁In-game aankopen met geld en aankoop van VIP-lidmaatschap

⦁Tijdens livestream en bij speciale gelegenheden


Omdat velen van jullie in verschillende spellen al een hoge rang hebben behaald, hebben we het ook mogelijk gemaakt om je rang te resetten zodat je de rangverhogingen opnieuw kunt behalen. De rang kan gereset worden wanneer je rang 100 of hoger is. Bij een reset krijg je een kroon, die op de highscore-lijsten staat voor 100 ranglevels. Hierdoor kun je je positie op de highscorelijst behouden, zelfs als je je rang reset. Onthoud dat wanneer je een rang boven 100 reset, je niet volledig terugvalt naar rang 0, maar alleen de XP verliest die gelijk staat aan rang 100.


Naast deze toevoegingen zijn er twee wijzigingen:

⦁ Voor een aantal spellen is de prijs voor het behalen van een medaille gewijzigd van tokens in bijv. gouden eieren, diamanten, donuts etc. Bovenop die prijs zijn er goudstaven voor VIP-leden.

⦁ In de afgelopen week hebben jullie gouden eieren en diamanten ontvangen wanneer een vriend een aankoop deed in Farm Empire of Tower Empire. Vanaf vandaag ontvang je in plaats daarvan goudstaven, die vrij kunnen worden ingewisseld voor gebruik in je favoriete spellen.


Op de VIP-pagina kunt je je voorraad goudstaven bekijken en inwisselen.

Veel plezier met de goudstaven en succes met de jackt op de kroontjes!