facebook-pixel
Veranderingen in Farm Empire en Tower Empire
19 Apr, 2022

Het verschil in het aantal gouden eieren en diamanten die onze spelers bezitten is nu zo groot dat we geen goede prijs kunnen geven aan nieuwe functies in het spel. Voor sommigen zal het veel te duur zijn, en voor anderen is het onbeduidend, hoe hoog de prijs ook is. We hadden een soortgelijk probleem in Bingo Spinner, waar we er toen voor kozen om de gehele inventaris van gouden appels te resetten. Dat doen we deze keer niet.

We zouden kunnen proberen het op te lossen door een tijdje met zeer hoge prijzen te werken, maar wij houden ook niet van prijsverhogingen. Daarnaast zou dat ook betekenen dat alleen degenen met grote aantallen eieren/diamanten of veel geld de nieuwe inhoud kunnen spelen. Dit is natuurlijk onaanvaardbaar, aangezien het spel zonder hoge kosten voor alle spelers beschikbaar zou moeten zijn.

In plaats daarvan hebben we ervoor gekozen om het probleem op te lossen met negatieve rentetarieven op het bezit van meer dan 1.000 eieren of diamanten. Dit betekent dat als je meer dan 1.000 eieren hebt, je dagelijks 10% van de eieren boven de 1.000 verliest. De eerste 90 dagen na een aankoop kun je echter geen eieren verliezen, zodat je altijd voldoende tijd hebt om de eieren die je hebt gekocht te gebruiken. De spellen laten je altijd zien als de negatieve rente op jou van toepassing is, met een klein icoontje bij je aantal eieren/diamanten. Als je op het icoon klikt, kun je zien wanneer de rente wordt afgetrokken, dat wil zeggen, hoe veel tijd je over hebt om weer onder de 1.000 eieren of diamanten te komen. De eerste rentetrekking vindt over 90 dagen plaats. Voor VIP leden is de grens 5000 eieren in plaats van 1000.

Omdat we weten dat sommigen van jullie het moeilijk zullen vinden om alle eieren en diamanten die jullie hebben verzameld te gebruiken, hebben we tegelijkertijd een veelgevraagde mogelijkheid toegevoegd, namelijk de mogelijkheid om aan vrienden te doneren. Je kunt eieren en diamanten gewoon rechtstreeks naar je vrienden sturen! We hopen dat velen er gebruik van zullen maken, want: is er iets beters dan je vrienden een plezier te doen?

Tegelijkertijd hebben we de eier- en diamantlogboeken van de spellen uitgebreid, zodat ze nu niet alleen inkomsten maar ook uitgaven bevatten. Zo kun je altijd zien hoe je je eieren hebt gebruikt of waar je diamanten vandaan komen.

We hopen dat jullie de veranderingen verwelkomen en kijken ernaar uit dat Farm Empire en Tower Empire de enige plek ter wereld zullen worden zonder prijsverhogingen! Je vermenigvuldiger en je tijdreizen kosten morgen precies hetzelfde als vandaag.

Laatste nieuws

Nieuwe medailles in Siesta Solitaire
15 Apr, 2024
We zijn blij om eindelijk aan te kunnen kondigen dat we 4 nieuwe medailles hebben toegevoegd in Siesta Solitaire. We willen jullie toewijding en vaardigheden in het spel belonen...

Siesta Solitaire
Meer lezen
Nieuwe stad in Pool image
Nieuwe stad in Pool
8 Apr, 2024
De lente staat eindelijk voor de deur en komt met zijn helderdere ochtenden, het wat mildere weer en zijn vrolijke bloemen tot uiting. Een van deze bloemen is de prachtige, roze...
Meer lezen
Update in Pool: vierkante ballen image
Update in Pool: vierkante ballen
1 Apr, 2024
Helaas hebben wij vandaag slecht nieuws te melden. Onze licentie voor de ronde poolballen is helaas verlopen en door een aantal problemen op het postkantoor hebben wij deze niet...
Meer lezen
Pasen in Farm Empire image
Pasen in Farm Empire
27 Maa, 2024
Pasen is in volle gang en wordt natuurlijk ook in Farm Empire goed gevierd. Vandaag begint het jaarlijkse bezoek aan het Paaseiland, en zoals altijd is het versierd met narcissen...
Meer lezen