facebook-pixel
Fairness update
17 Sep, 2021

In de nabije toekomst zullen we enkele updates doorvoeren om te zorgen voor een eerlijkere verdeling van tokens en indirect dus ook de prijzen op Playtopia.


Hier is een overzicht van onze doelen met de wijzigingen:

1. De meest lucratieve manier om tokens te winnen zou moeten zijn door onze spellen te spelen. Dit spreekt natuurlijk voor zich, maar zoals het op dit moment gaat, loont het meer om de vriendenlijst uit te breiden en deelprijzen te scoren. Daarom willen we de gedeelde prijzen lager hebben dan wat je kunt winnen door daadwerkelijk de spellen te spelen.

2. Vrienden op Playtopia zijn mensen met wie je een of andere vorm van contact hebt via de website. Het kan iemand zijn met wie je samen spellen speelt, het kan iemand zijn met wie je grappige foto's deelt of iemand die je begroet in de chat. 

3. Lange vriendenlijsten belasten onze server behoorlijk, dus mensen met duizenden vrienden vertragen de snelheid van de website, tot ongemak van anderen.


We zullen deze concrete wijzigingen doorvoeren:

1. De omvang van de deelprijzen van toernooien worden verlaagd, en juist verhoogd voor het behalen van medailles en uitdagingen.

2. Men kan maximaal 500 vrienden hebben als VIP-lid en 100 vrienden als gewone gebruiker.

Met deze veranderingen willen we ervoor zorgen dat iedereen die speelt en plezier heeft op Playtopia een betere kans heeft om prijzen te winnen, net zoals degenen die alleen vrienden verzamelen voor tokens.

Jouw taak is nu om de vrienden te verwijderen waarmee je geen contact hebt. Iedereen heeft hiervoor 1 maand de tijd, daarna zullen wij het zo goed mogelijk voor jullie doen. Wanneer we verwijderen uit de vriendenlijst, zullen we prioriteit geven aan het verwijderen van vrienden met wie je geen activiteit/contact hebt gehad, evenals vrienden die lange tijd niet zijn ingelogd.

We hopen dat jullie de veranderingen verwelkomen en genieten van de eerlijkere (en voor de meesten ook verbeterde) kansen om prijzen te winnen.

Laatste nieuws

Nieuwe medailles in Siesta Solitaire
15 Apr, 2024
We zijn blij om eindelijk aan te kunnen kondigen dat we 4 nieuwe medailles hebben toegevoegd in Siesta Solitaire. We willen jullie toewijding en vaardigheden in het spel belonen...

Siesta Solitaire
Meer lezen
Nieuwe stad in Pool image
Nieuwe stad in Pool
8 Apr, 2024
De lente staat eindelijk voor de deur en komt met zijn helderdere ochtenden, het wat mildere weer en zijn vrolijke bloemen tot uiting. Een van deze bloemen is de prachtige, roze...
Meer lezen
Update in Pool: vierkante ballen image
Update in Pool: vierkante ballen
1 Apr, 2024
Helaas hebben wij vandaag slecht nieuws te melden. Onze licentie voor de ronde poolballen is helaas verlopen en door een aantal problemen op het postkantoor hebben wij deze niet...
Meer lezen
Pasen in Farm Empire image
Pasen in Farm Empire
27 Maa, 2024
Pasen is in volle gang en wordt natuurlijk ook in Farm Empire goed gevierd. Vandaag begint het jaarlijkse bezoek aan het Paaseiland, en zoals altijd is het versierd met narcissen...
Meer lezen