Extra diamanten in Tower Empire morgen
23 Aug 2021

Zoals velen van jullie weten, runnen we deze website in verschillende landen. We hebben al een tijdje een livestream op onze Deense website, waar onze streamer Mathias de verschillende spellen laat zien en coöperatieve evenementen organiseert met prijzen. Coöperatieve evenementen zijn een soort wedstrijden waarbij de spelers gezamelijk een doel moeten behalen om een beloning te ontvangen. Deze dinsdag speelt hij Tower Empire, en er zal een coöperatief evenement draaien op de stream. Meestal is dit alleen voor Deense kijkers, maar omdat Atlantis op het punt staat te sluiten en je de extra diamanten nodig zou kunnen hebben om de toren te voltooien, hebben we besloten om de stream en de prijzen voor iedereen open te stellen.

Zo werkt het: Op dinsdag om 18.30 uur start een coöperatief evenement. Het doel is om gezamenlijk 1.000.000 levels in de Atlantis-toren te kopen. Iedereen die dit doel helpt bereiken, wordt beloond met 100 diamanten. Wanneer het doel is bereikt, begint de teller opnieuw en kunnen er nog eens 100 diamanten worden gewonnen. Meestal wordt het doel minimaal vijf keer bereikt, voordat de stream afloopt om 21.00 uur. De voortgang naar het doel kan worden gezien op de stream, en je bent van harte welkom om langs te komen en hallo te zeggen - Mathias zal je begroeten in je eigen taal, maar de stream zal voor het grootste deel in het Deens zijn. Dinsdag updaten we dit nieuwsbericht met een link naar de stream.

Kortom: speel dinsdag tussen 17.30 en 20.00 uur continu de Atlantis-toren en er worden op magische wijze diamanten op je account gestort. Als je wilt weten wanneer en waarom, kun je de livestream bekijken.

Stream link


Tower Empire