Farm Empire - Vragen en antwoorden
15 maart 2021

We komen steeds dichterbij de lancering van het nieuwe Farm Empire en wij verheugen ons er erg op! We hebben een lijst opgesteld met antwoorden op de vragen die waarschijnlijk vaak gesteld gaan worden.

1. Wanneer komt het spel?
Onder voorbehoud van technische problemen die kunnen ontstaan wanneer het oude spel wordt verwijderd, zullen we proberen om het nieuwe spel al maandag 29 maart uit te geven! Voor die tijd zullen Zweden en Australië al verwijderd zijn, en de laatste dagen heb je alleen toegang tot USA.

2. Wie kan het spelen?
Uiteraard kan iedereen meedoen, maar we beginnen met het openen van het spel voor VIP-leden voordat het écht voor iedereen beschikbaar is. Daarna zal het voor iedereen te spelen zijn, zodra we hebben bevestigd dat het stabiel loopt (hopelijk duurt dat maar een paar uur).

3. Hoeveel landen zullen er zijn?
We beginnen met USA en het Paaseiland en zullen dan vrij snel alle oude landen ontgrendelen. We verwachten ze te kunnen ontgrendelen met tussenpozen van ongeveer 7-14 dagen.

4. Welke bonus is er voor VIP-leden?
In de nieuwe cadeaus in het spel kun je als VIP-lid tot 30 gouden eieren per dag verzamelen. Dat komt overeen met 900 eieren per maand, 450 meer dan niet-VIP’s. Bovendien is de beste van de nieuwe eierboerderijen in het spel gereserveerd voor VIP-spelers.

5. Hoe zit het met mijn oude medailles?
Je behoudt je oude medailles als je ze al behaald hebt. Medailles die je nog niet hebt behaald, worden gereset en voor die moet je dus opnieuw beginnen.

6. Waar begin ik in het nieuwe spel?
Je begint nog steeds in de VS (USA) en we zullen je inkomsten en werknemers uit het huidige spel overzetten, zodat je hier niet helemaal opnieuw begint. De wereldkaart wordt ontgrendeld wanneer je 25% mijlpalen hebt bereikt, of vanaf het begin als je de kaart in het oude spel al hebt bezocht.

7. Wat krijg ik nog meer mee uit het oude spel?
Naast inkomen en werknemers in USA krijg je je sterren en je gouden eieren mee. We hebben een back-up van de oude spelgegevens en zullen deze optie voor overdracht van het oude spel minimaal een paar maanden bewaren.

Als je toch nog andere vragen hebt, stuur ons dan een mailtje.