Farm Empire 2.0
2 maart 2021

Jarenlang hebben we grote problemen gehad om Farm Empire up-to-date te houden met nieuwe content, aangezien de systemen achter het spel langzamerhand verouderd zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om een compleet nieuwe versie van het spel te maken, die het oude spel gaat vervangen. Voor deze nieuwe versie zal het veel gemakkelijker zijn om nieuwe inhoud te maken, en daarom kunnen we veel vaker bijv. nieuwe landen uitgeven. Het zal erg lijken op het spel dat je kent, maar er is ook ruimte voor enkele verbeteringen:

*Nieuw en verbeterd cadeausysteem, waarbij de cadeau's in de rij staan en verzameld kunnen worden wanneer het jou uitkomt.
*Plaats voor al je imperiums, dus nu verwijderen we geen landen meer om plaats te maken voor andere.
*Nieuwe eierboerderijen! Koop ze met sterren en maak je eigen verse gouden eieren.

Wanneer de nieuwe versie arriveert, zul je het in veel opzichten ervaren als een nieuw spel dat helemaal opnieuw is begonnen. Je behoudt echter zowel je gouden eieren, je sterren als je medailles. Je hebt ook nog steeds toegang tot de landen waartoe je eerder toegang tot hebt gekocht.

We hopen het nieuwe Farm Empire in april uit te kunnen brengen en zullen het aftellen in de huidige landen VS, Australië en Zweden precies 14 dagen voordat de nieuwe versie komt beginnen - zodat je de laatste ster kunt behalen, of wat je ook wilt dat nu nog ontbreekt.