Nieuwe profielfuncties en nieuws in Tower Empire!
25 februari 2021

We hebben een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de profielen waarvan we hopen dat jullie er allemaal blij mee zullen zijn.

Je kunt nu o.a. een gastenboekbericht als 'Privé' markeren nadat deze is geschreven, en je kunt je 'online vrienden' nu zowel in het chat menu als in het profiel menu vinden.

In Tower Empire zijn nu er een aantal nieuwe pakketten beschikbaar die het spel nog leuker zullen maken. Je kunt nu kiezen om 7 dagen lang 40 diamanten per dag te ontvangen, en/of 50 diamanten per dag voor een periode van 30 dagen!

Om je op weg te helpen kun je nu Mr. Shine kopen voor maar 5 diamanten en Mister Boost is verlaagd in prijs van 25 naar 20 diamanten.

Daarnaast kunnen VIP-leden nu maximaal 30 diamanten verzamelen per etmaal, terwijl iedereen die geen VIP lid is er 15 kan verzamelen. Deze limieten zijn van toepassing ongeacht of de diamanten worden verzameld door Mr Shiny terwijl je offline bent, of dat je ze zelf verzamelt op de verdiepingen van de toren of tijdens de vlucht tussen de torens. Diamanten uit de mijnen tellen niet mee, dus daar kun je alles verzamelen wat je mijnen kunnen produceren.