Beoordeling van de spelers: 3.9 / 5

Farm Empire

Zou u graag werelds rijkste boer willen zijn? In Farm Empire begint u uw eigen boerderij van de boden af aan, maar met de juiste strategie heeft u zowat een geheel imperium.

Speel nu!
HD versie
Opgelet: Als u vaststelt dat het spel niet goed werkt, probeer dan om HD te deactiveren.
Highscores alle spelers
Rang (1)
Medailles (0/48)
1
0XP van de 500XP

Puntenoverzicht

  • 10 Tokens 1 XP

Gebruikersbeoordelingen

Leuk spel verslavend moet alle

door magru
Leuk spel verslavend moet alleen lang wachten voor de gouden eieren bij elkaar gespaard zijn. Ik zal het spel zeker aanbevelen aan mijn vrienden en bekenden.
Dank je wel playtopia………………………………….

werkt erg verslavend een gewel

door huskywolfje
werkt erg verslavend een geweldig spel.
Je hoeft er niet constant bij te zijn dat vind ik juist leuk en je kunt tegelijk ook een ander spel spelen

leuk spel

door jeffreyman2
het is een leuk spel heel simpel maar wel lekker rust gevend. Na een lange tijd niet gespeeld te hebben zit je er toch zo weer in.

super verslavend spel

door crazyeagle
in het begin dacht ik, is dit het
maar binnen 10 minuten was ik verslaafd.
heel goed spel en super leuk

Farm empire

door Topiaking
Dit is een heel leuk spel voor deze site! Want je kan iedere dag steeds weer het bijwerken! En je verdient snel geld als je het handig doet! Je denkt dat het saai is maar ik zou het eerst spelen voordat je dat zegt!

leuk spel

door ysje1971
heel leuk spel alleen meer doosjes met meer punten of eieren .het duurt soms heel lang voor de volgende upgrade ,maar verder is het een leuk en verslavend spel

Farm Empire

door johannanl
leuk spel ,maar er mogen wel wat meer eitjes gegeven worden , en het is erg verslavend ,maar zo leuk .

een heel tof en verslavend spe

door gizmoke
een heel tof en verslavend spel.
speel er alle dagen op .
de doelen zijn fijn .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Leuk spel

door tijgerlely
Leuk spel. Ook al speel je niet blijft het gewoon doorspelen. Raad het iedereen aan om te spelen. Speel het momenteel op mijn mobiel. Jammer dat je geen chat hebt om mee te kletsen. De mensen die dit spelen helpen je ook verder. Echt leuk gezellig op de chat. Tis een beetje verslavend

Erg leuk spel!

door michelle11nl
Dit spel is erg divers en zeker een aanrader. Ook leuk dat je in het spel meerdere landen kunt uitspelen en dat het spel doorgaat, ook als je niet aan het spelen bent.

Verslavend leuk!

door catfish66
Een spel waarbij je elke dag weer terugkomt. Ook als je een dag niet kunt draait het spel gewoon door! Alleen jammer dat je de extras niet met bv Paypal of ideal kunt betalen.

het zo wel leuk zijn om oude l

door mercuryQueen
het zo wel leuk zijn om oude landen weer keer in leven te roepen en zo je niet verdien metaal als nog te halen

geweldig

door UnNederlander
.echt geweldig het gaat ook nog gewoon door terwijl je het afsluit dit is echt gewoon un top spell ook 149 mensen echt geweldig ik raad je aan om het te spelen

Verslavend!

door Wenqy
Heel leuk en verslavend maar het is wel een lekker rustig spel, geen stress en het is niet erg als je het even aan laat staan zonder iets te doen.

super leuk spel

door jessica84
super leuk spel je blijft het graag spelen en heel leuk gemaakt met de geluiden en landen en seisoenen